Нещо смешно, което вашите деца са казали

• 85 852
  • 957
  •   2
Отговори
# 165
Преди дъщеря ми казваше че иска шунка, мамо слагай буките, три дена ми трябваха, и доста тръшкане от нейна страна, за да разбера, че шунка означава вънка Crazy
шаки и влак
шап е хляп
въобще много й харесва тази буква  Grinning

# 166
Дъщеря ми ми казва, че иска зелен подарък. Аз започвам да се чудя какъв е този зелен подарък - жаба ли е, какво ли. Разпитваме я, тя само повтаря: зелен подарък. Накрая аз й казвам: Добре, де, какво да има в този зелен подарък? А тя: маймунка!  Joy

# 167
Съвсем пресен случай. Преди малко Иглика наднича през рамото ми, вижда аватара на Ла Бомба и казва: "А, мамо, какво е това! Тази жена защо пишка в чашата си?!"

# 168
  • София
-

Последна редакция: пн, 09 юли 2007, 11:53 от Eiphnh

# 169
  • София
Току що:

Говорим с майка ми за една дума в мейл (cool - написано col), и аз и казвам "Едното "о" са му изяли" и Йоанна се включва "Кое око са му изяли" Joy.
___

Преди малко:

Тича Йоанна от другата стая и крещи "Пуснах някаква ужасна музика...". Отивам аз да видя, а тя пуснала радиото, подобаващо увеличено, лежи на леглото и си запушила ушите с ръце. Аз го изключих и тя облекчено: "О, благодаря ти, че ме спаси" hahaha.
___

Иначе като малка, когато учехме животните на всички им слагаше родови окончания по усмотрение:

Кон - конка (съответно кобила - кобил);
Пил - пилка (родителите на пилето);
Кокошка - кокош (съответно петел - петелка);
Риба - риб и тнт., и тнт.

Последна редакция: пн, 09 юли 2007, 11:52 от Eiphnh

# 170
  • БГ
Синът ми мрънка за някаква игра на компа доста време баща му казва!
-Стига си мрънкал наду ми главата!
отговор:
- Еми хайде намери я де, да не мислиш че ми е лесно да мрънкам вече цял час.

# 171
  • където има любов
Дъщеря ми на година и два месеца,притичва едва сутрин при нас на спалнята,отвива баща си ,сваля му боксерите със завидна бързина и пита:
-Тате,какво е това?
-Пишка -отговарям аз.Следва нейния въпрос
-А хапе ли???

# 172
  • Варна
Сина ми онзи ден става от гърнето и гордо заявява, че имало:
"Голямо ако и малко акочи"   hahaha Joy

# 173
  • София, център
В събота Луси констатира, че водата е мокра!

# 174
Ох, посмях се искрено, мойто джереме още не казва нищо оригинално, но се залях от смях, колко са оригинални децата само, по тозиповод ето и тук малко бисерченца Simple Smile

http://www.az-deteto.com/index.php?page=biseri

# 175
Днес дъщеря ми на 1 година и 7 месеца направи следното описание на майка си (тя говори много и доста правилно):

- Шнолка, на главата, диадема, аууу... (минава на ръкавите на тениската ми) ... цветенце, цветенце, аууу.... (минава на деколтето ми)...гердан, аууу...(после безкомпромисно продължава)...манджа (сочи стари лекета по тениската ми, аз си умирам от смях, а тя уточнява)...мама папа...

# 176
Беше на 6 годинки и ходеше на детска градина.Една вечер се приготвяме за лягане ,а тя стои мъчалива и намръщена,в същото време замислена.Изведнъж ми казва с адски сериозна физиономия:
-Мамо,животът ми е гаден! newsm78

# 177
Опа сетих се за един бисер на племеника(3 годинки).Става дума за любимата думичка с "П".Той понеже не можеше да каже пушка и веднъж изцепи "п*тка" и оттогава реши,че така се казва.Та излизаме аз,дъщеря ми(на 14) и малкия и изведнъж щерката се присеща за неговия бисер(тя много се смее като го изръси) и му казва:
-Я извикай сега на леля(на мен демек) да ти купи пушка!Ама викай-а то ние сме на улицата
-ЛелЮ купи ми п*ткааа!
Дъщерята започва да се хили неудържимо,а и аз с нея.Дребния вижда и почва да крещи Joy Joy JoyУжас,добре че успях да му отвлека вниманието!То добре че нямаше никой на улицата,че голям гаф,ама тя и мойта щерка.....
-----------------------------------
Понеже работя в БТК и пак племенника(3год) по едно време започна да ми казва "леля БТК".Веднъж отиваме на гости и аз с една тениска с логото на БТК,той ме вижда и аз го питам:
-Какво пише тука?
Той мисли,мисли и вика въодушевено
-БТК!БТК!
Естествено не може да чете  Crazy Crazy
-----------------------
На море сме заедно с брат ми и малкия Никола(беше по-малък на 2,5год).Седнали сме да обядваме в един ресторант и той казва че му се ходи до тоалетната и майка му го води.Връщат се и тя казва,че всъщност не е "свършил работата"
Никола сяда на масата и си запушва ушите.Аз го питам:
-Защо си запушваш ушите?
-Ми тати да не ми се кара hahaha hahaha

# 178
Веднъж малката се напишка в леглото,на сутринта:
-Защо мами се напишка?Ти нали си голяма?
-Ми мамо аз сънувах,че съм а гърнето и ти стои при мене и ми казваш "Пишкай,мамо пишкай!" и аз пишках hahaha Joy

Като парсна малко и спеше при нас за известно време,та през ноща я дигахме да ходи да пишка.Отиваме с баща и и я слагаме на тоалетната,а тя милата направо си спи.Слагаме я седнала и тя започва да клюма и да се накланя и баща и я придържа да не падне,а в същото време се смеем и двамата,а то детето си спи(тя със затворени очи си беше) и се клати на тоалетната и в същото време упява да пишка Joy Joy

# 179
Баткото ме гледа като кърмя малката и ме пита "Мамо,  какво прави бебето,  гърдичките ли ти надува?" Grinning
Много ме изкефи как прави аналогия с балон който се надува...

Общи условия

Активация на акаунт