Нещо смешно, което вашите деца са казали

• 86 103
  • 957
  •   1
Отговори
# 405
вчера водя таня на градина и сутрешната госпожа е заместена от нова усмихната жена, поздравяваме се и детето влиза
следобед я вземем и следобедната госпожа е различна Simple Smile
после се оказа, че едната болна, другата отпуск, но не това е важното

питам таня
- танюша, къде бяха вашите госпожи днес?
- оо, ами не знам, сигурно им се е доработило и са отишли някъде на работа!

Laughing
толкова по въпроса за "работата" на госпожите в градината Simple Smile
а колко ги боли вечер главата, само те си знаят Simple Smile

# 406
=^._.^= , същият, като този на снимката Flutter

Joy

# 407
- оо, ами не знам, сигурно им се е доработило и са отишли някъде на работа!

Направо е култово  Joy Joy Joy

# 408
Спираме с колата на светофар, а до нас минава трамвая, в който се вози възрастен човек с бяла брада.София /2 г. и 1 месец/ го вижда и сочейки с пръст казва:
-Мамо,мамо Дядя Коя/Дядо Коледа/

Друга случка.
Около 14 часът е.София си играе на двора.Идва леля й, която й казва:
-Ти няма ли вече да си лягаш?
А тя й отговаря заканително с леко присвити очи:
-Йейоо/лельо/ дин /един/ бой. Joy Joy

# 409
  • Варна
Вчера Хриси ми разказва как Лиса изяла яйчицата на "фтиченцето" и то не могло да си излюпи пиленца. Аз му обяснявам в последствие как мама и татко птица топлят яйцата и след време се излюпват пилетата. След кратък разговор на тази тема той ми казва:
- Мама и татко фтица топлят яйчицата в микровълновата и се излюпват фтиченцата. Joy

Друг разговор от преди няколко дни.
Ще си ляга да спи и го слагам на гърнето да се изпиша. Той става прав и ми казва:
- Мамо ти имаш дуда и пишаш седнала. Аз нямам и пишам прав. Mr. Green

# 410
Кратко и проникновено описание на професията ми от преди няколко дни: "Мама е психолог. Психолозите психолъжат хората."

# 411
Моето дете на 1.6мес. взимаше лист и химикал и като я питах какво прави ми отг.пиша екемек/есемес.

# 412
Моето дете на 1.6мес. взимаше лист и химикал и като я питах какво прави ми отг.пиша екемек/есемес.

Нова генерация - какво да се прави?  Laughing

# 413
  • Варна
Кратко и проникновено описание на професията ми от преди няколко дни: "Мама е психолог. Психолозите психолъжат хората."
hahaha Joy

# 414
Един от бисерите на дъщеря ми е "муха бягай тебе у мен". И когато иска да повика някой казва не ела а дойди.

# 415
-Защо тази супа има вкус на сирене, усещам вкус на сирене?
-Защото има сирене вътре, затова.
-Оооо, майкооо, не съм ли ти споменавал, че вече отказах сиренето?

# 416
  • В града на тепетата
Дъщеря ми,която преди няколко дни стана на 4год. ми показва един танц от детската градина, като ми набляга на това как трябва да бъдат свити
ръчичките в юмручета, така както правела "Ленка, приятелката на Ленчо"(т.е.Ненка, приятелката на Ненчо от "Комиците") Joy

# 417
Пътуваме в колата и малкия нещо се сърди и плаче а кака му вика  -бабо дай Иванчо на майка му....

# 418
  • Стара Загора
Вечерта на Коледа сме се събрали с роднините и празнуваме именния ден на малката и го питат "какво ще ти донесе дядо Коледа",а той"едно бебе"  Crazy

# 419
  • Силистра
Иван е болен, на бабина градина, вечерта аз питам "Иван пи ли чай?" баба му "Със зор", Иван "Бабо, защо си ми давала зор"

Тази сутрин още сънен "Мамо, какво е малячето? Майка му носи млякото?" аз в недоумение, започвам да се чудя кое дете от групата се казва маляче и след 5 мин ядосване от негова страна, че не мога да го разбера, а от моя безрезултатно ровене в сънената глава, ми просветна че това е малкото на биволицата

Общи условия

Активация на акаунт