Нещо смешно, което вашите деца са казали

• 85 846
  • 957
  •   1
Отговори
# 180
Подканям го -"Хайде да излизаме от магазина"
Отвръща ми - "Този магазин вече свършииии"

# 181
Дъщеря ми от десетина дни ходи на ясла за по час и половина дневно. От няколко дни не плаче, когато я водя и аз си мисля, че вече й харесва. Днес обаче дядо й я попита :
- Какво правиш, дядовото, ти на детската градина?,
а тя му отговаря:
-Чакам мама!
 Hug

# 182
Синът ми -говори бавно с големи паузи:
- Сега.....ще....ти.....направя....предложение....
- Защо говориш така?
- Защото....съм....Робърт Де Миро.....

# 183
Синът ми -говори бавно с големи паузи:
- Сега.....ще....ти.....направя....предложение....
- Защо говориш така?
- Защото....съм....Робърт Де Миро.....

Хихи, а дъщеря ми пък е решила, че е Ники Маус , явно защото на нея и казваме Ники и си го прекръсти  Mr. Green

# 184
В студентската книжка мъжа ми има снимка с дълга коса / отпреди 10 години /  Mr. Green Краси /3г и половина/ я разглежда с интерес и казва:
-Мамо , тази кака много прилича тати ! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 185
  • Пловдив
В студентската книжка мъжа ми има снимка с дълга коса / отпреди 10 години /  Mr. Green Краси /3г и половина/ я разглежда с интерес и казва:
-Мамо , тази кака много прилича тати ! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

smile3532

# 186
  • София
Прибирам се от работа, а дъщеря ми на 2 г. и половина, ме посреща с радостни крясъци:

- Мамо, хайде да ходим да скачаме на мъже  Shocked

Оказа се, че искала да скача на въже  Laughing

# 187
  • София
Прибирам се от работа, а дъщеря ми на 2 г. и половина, ме посреща с радостни крясъци:

smile3532 smile3532 smile3532

# 188

smile3532 smile3532 smile3532

Grinning Joy Joy

# 189
Малката е много възпитана. Тръгваме си отнякъде и тя се обръща към мен с думите: "Кажи чао, лека вечер, приятна почивка, весело прекарване и добро утро!"
А голямата на нейната възраст, като й се скарах нещо и ми казваше: "Ти си майката!" Сещате се какво имаше предвид, нали...  Embarassed Не знам откъде го беше чула. Ама присвиваше очи, издуваше бузи, казваше "Ти си майката" и гордо се оттегляше...

# 190
Малката е много възпитана. Тръгваме си отнякъде и тя се обръща към мен с думите: "Кажи чао, лека вечер, приятна почивка, весело прекарване и добро утро!"
А голямата на нейната възраст, като й се скарах нещо и ми казваше: "Ти си майката!" Сещате се какво имаше предвид, нали...  Embarassed Не знам откъде го беше чула. Ама присвиваше очи, издуваше бузи, казваше "Ти си майката" и гордо се оттегляше...

Маааалиииииии, умрях от смях! Едното културно, а другото - под прикритие - също.  Joy Joy Joy

# 191
Прясно, прясно, отпреди седмица...

Седим на пейка във Варна и чакаме за делфинариума. На съседна пейка семейство от Сливен. Завързва се разговор, Калоян си общува с хората сипят се бисери, ние се смеем. Те решават да го попитат откъде е...

Той знае откъде е и винаги чинно си отговаря "От София"

Този път обаче реши да бъде забавен, погледна ги, обърна се към нас, посочи баба си с пръст и заяви цитирам: "Тая там е от Бояна, а оная там с очилата(визирайки мен със слънчеви очила)е от Красно село" . Направо ни закопа с баба му...

# 192
Да се включа и аз.
Бисери всеки ден, ама най-култовият е от миналото лято, когато моето слънчице е на морето за първа година и е на 2 години. Палава, колкото искаш и малко отгоре. На плажа си бие камшика и изчезва на някъде. Аз отговарям за игрите под чадъра, ама баща и хуква да я гони, когато щипне нанякъде. След 151 летящ старт ги виждам да се приближават - очевидно я е настигнал и отдалеко чувам лекцията, която и чете: "Няма да тръгваш така. Като решиш да ходиш някъде ще се обаждаш - на мама или на мен ще казваш къде отиваш. Ще се обаждаш." Вече са стигнали до хавлията, той сяда и се оказват лице в лице, тя го гледа разбиращо в очите, слага си ръката на ухото (все едно държи телефонна слушалка) и сериозно казва: "АЛО, АЛО"
По дяволите възпитанието! Паднахме от смях!

# 193
Колежка взима дъщеря си на 4 годинки от градината по обяд и я води в работата. Ние й предлагаме вафла.
Тя казва:
 - Не, ядох в детската.
 - А какво яде?
 - Как какво? Първо, второ и десерт!

# 194
Оли по принцип разбира всичко на български и говори, но все пак по добре се справя с датския- няма начин на градината го слуша 8 часа. Та оня ден ще я водя на басейн и я питам: Ти знаеш ли как се казва Svømmehal(басейн) на български? Понеже тази дума басеин не я знае на български и за това и я казах на датски. А тя: Да, знам. Корито.  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт