Нещо смешно, което вашите деца са казали

• 86 113
  • 957
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Дияна се е запекла. Чуват се сърцераздирателни звуци от банята. След малко пристига с крива усмивка в хола "мале как ми се запушило дупетооо".

# 421
Дияна се е запекла. Чуват се сърцераздирателни звуци от банята. След малко пристига с крива усмивка в хола "мале как ми се запушило дупетооо".
Joy Joy Joy
Прибират се снощи с баща си и Маги още от вратата:
Мамо, мамо ъде е гърнето ми? Искам напрая едно куфте  Joy
Сяда на гърнето и пръцка. Смее се и вика: Бай пърдешко, бай пърдешко  Joy

# 422
  • На небето
Моя син по-скоро ни разсмива с това, че понякога говори като голям човек, а още е малко човече. Но последното което се сещам беше. Прибираме се след дълга разходка и той ме кара да го нося по стълбите 4 етажа и с него нося и раницата му мече. Взимам го аз и той ми вика: Мамо дай да взема аз мечето да не ти тежи.  hahaha Няма  значение, че аз ги нося и двамата. Качваме се и аз вече го стоварвам лазейки на 4 крака и той изпъшква дълбоко, така сякаш той ме е носил.

# 423
Нели преди месец. Вечерта ще спи в баба си, а следобед отива на рожден ден на приятелка от детската градина и на вратата се обръща към баба си:
- Бабо, аз тръгвам, като изпразнуваме в Тонито ела да ме вземеш.

Баща и играе на игричка, а Нели стои до него и го гледа.
- Тате, като свършиш тази епизодия (ниво) дай ми на мен да поиграя.
Явно прави връзка с филмите и епизодите.

# 424
Ивка има навика да се оправдава за направена беля с фрази от рода на"То, крачето го направи","Ръчичката обърна чашата" и т.н.
Снощи влиза в стаята и заявява:
-Мамо,дудинка напиша гащичките!
-Бързо,дудинка наказана в банята!
-Ама,мамо ние сме направени двете и аз ли да ходя в банята?

# 425
Прибираме се от разходка, приготвяме Елито за сън, правя и вечерята и я връчвам на баща и да я храни, а аз приготвям бебето да го кърмя. Тя се усмихва и констатира: "Мама кърни(кърми) бебето, тати кърни Елито"

# 426
Малката вчера ме гледа как се гримирам ....и накрая ме пита -МАМО ТИ ЩО СЕ ПАВИШ НА МАМУНА?? hahaha

# 427
Сина на моя приятелка я пита след като я вижда гола ..-Мамо защо са ти толкова дълги гърдите?

# 428
Сина на моя приятелка я пита след като я вижда гола ..-Мамо защо са ти толкова дълги гърдите?
Joy Joy Joy
А тя какво му е отговорила?

# 429

Да се чудиш да се смееш или да плачеш  Laughing

# 430
снощи
приключваме вечерното къпане и тъкмо да излезем от банята таня забелязва, че не сме сменили водата на гумените патета с топла  Crazy

- мамо, мамо, хайде първо да сменим водата на патетата и тогава сме готови
- абе таня, те патиците могат и в студена вода да си живеят, нищо им няма
- но мамо, това не е вярно, напрегни си мозъка и ще се сетиш! но малко си го напрегни, не много силно!

Laughing
сменихме водата, де ще си напрягам мозъка в 11 вечерта Simple Smile

# 431
  • София
Оох,до сега ми беше криво та ревах,а сега от смях.Аман много рев много чудо Joy Това ми е любимата тема във целия форум Flutter

# 432
  • Gabrowo->Sofia
Миналото лято Ваньо видя за първи път река Дунав (на година и осем месеца) - Виж, голама лока! (Виж, голяма локва!), каза той.

# 433
По повод водата се сетих дедето на приятелско семейство , който са от Монтана отиват  на море . Малкият им син при вида на морето възкликва  - Дууу кво се е разпенявил тоя язовир !!! hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: пт, 11 апр 2008, 10:52 от vikuna

# 434
От дума на дума,че се сетих и за първото море на Лъчезара -беше на1,7 г..Като стъпихме на плажната ивица и тя каза:"Ауууууууу!Колко много дида и диндини и всички нани!" Превеждам-"Колко много вода и чадъри и всички спят!" Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт