Пързалки,люлки,катерушки на МАРТЕНИЧЕТО са първи дружки!

• 8 806
  • 276
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Здравейте, милички!
Аз още съм тук, но явно няма да е за дълго. Тази сутрин бях при док-с 5см. разкритие съм. Shocked Бебка е 3100, води има бол, но е обърната с гръбчето към корема ми и док се попритесни малко. Изписа някакви ампули да ми бият два дни, за всеки случай, за дробчетата. newsm78 С Преслав не са ми слагали такова нещо, а той се роди по това време пак. Док каза, при най-малки контракции да тичам в болницата, че иначе да си приготвям две овчи кожи, че може да родя в къщи. Joy Аз исках да изкарам до петък, 11-ти, че Преско и мъжо са родени на 11-то число, а аз на 1-во. Ама бебка май няма да чака толкова. И сега багажът ми е готов и цялата фамилия е на старта. hahaha

Последна редакция: вт, 08 май 2007, 14:23 от Katia_N

# 136
5 см ?!?!!? лелеелелеее
и без да се оплакваш?!
аз докато стигна 6 см след 12 часа контракции щяк да пукна, калоян също и ме клъцнаха!
май не е лошо да се ражда втори път Simple Smile

стискаме палци всичко да мине добре.

# 137
Леле, Кате, май следващия постинг ще напишеш като станеш мама на двама! Желая ти леко раждане и да се похвалиш с прекрасна здрава голяма бебка! Hug Hug Hug

# 138
  • Варна
Калина, аз Преслав отидох да го раждам със 7 см. разкритие без кьорава контракция, дори предизвикаха раждането. Grinning

# 139
Оооооооооо, Кате, ти и първия път роди леко ама верно приготви овчите кожи, че тоя път може и да не разбереш  Joy Joy Joy.  Стискам ти палци и помоли някой да ни информира като се появи Габриела!

Иван вече се оправя, ще пие още 3 дни антибьотик, но поне не вдига температура и е доста игрив. За съжаление не яде много и е станал съвсем кожа и кости. той по принцип си е кльощав при ядене по 300 грама 6 пъти дневно, а сега яде по-малко от 200 и то не повече от 4 пъти и направо затри гащите. Аз обаче се влошавам. Вече 10 дни си нося настинката и май се задълбочават нещата

# 140
Кате, още веднъж ти пожелавам леко раждане! С нетърпение чакаме появата на бял свят на малката Габи  Hug
аз не съм нещо в час какви са тези ампули, но щон ще ти ги слагат, значи е за добро.

Гер4о, ти ходи ли на лекар? аз също се влачих 10 дни с настинка и накрая едвам стигнах до лекарката и завърших с антибиотик, но сега пък вече съм здрава. Оправяй се бързо! А Иван не го мисли толкова, скоро ще си възвърне апетита.

# 141
Привет мами!

Кате мили4ка  Hug желая ти успех и тия дни да ни се похвалиш с една прекрасна госпожичка! Стискаме палци  Hug  Heart Eyes

Лили, Честит Рожден Ден на патерици да си много здрава, щастлива и обичана !   bouquet

Разгледах всички снимки - е няма по-хубави дечица от мартеничетата ! Simple Smile

Гер4о, Мики - бързо оздравяване!  Praynig

Оф ние сме утре на ваксина, и нещо съм се побъркала, я кажете тези които я биха - кога да се очаква реакция и каква е тя?

Цунки!

# 142
Здрасти и от нас  Hugи
Е много са хубави всички снимки, а тези от кръщенето на Ели и на Боби много ме разчувстваха  Grinning
Кате желая ти леко раждане и успех  Hug
Видях че сте обсъждали бибероните, да ви кажа на мен ми се иска да я махаме вече, но май трудно ще стане. Или я ползва само при заспиване, но от няколко дни усъзнато си я иска през деня, но аз не му я давам.  Naughty Прочетох  доста различни мнения относно отказването и мисля да изчакам той сам да се откаже, все пак абитуриент с биберона не съм виждала  Joy
За ваксината ние я сложихме преди 12 дена и педито каза че може да има обрив по цялото тяло като реакция към 20 ден, но Илин от 2 дни има пъпчици по тялото и сега незнам дали е от ваксината. Ще изчакам до утре и ако се увеличат или вдигне Т ще го заведа на преглед. Има ли други дечица реагирали на ваксината ????

# 143
  • Sofia
Лелеееееееее, Катенце, направо настръхнах  Hug Още веднъж да ти пожелая леко раждане  Praynig !!!

Зори, предполагам, че питаш за ваксината против морбили, заушка и третото го забравих  newsm78 . При нас реакция не е имало и Вики я понесе добре. Иначе за реакцията - нашето педи каза - възможен обрив и температура около 20 - ия ден след ваксината, но каза и че това е мноооооооого рядка реакция. Не се шашкай.

Juji , да не е от храна или от жегите??? Щом като няма темпертура Или вероятно не е от ваксината  newsm78

# 144
Ох Кате какме разчувства с това раждане Flutter
Чак ми се прииска и на мен Embarassed

Скоро ходих да видя бебчето на братовчед ми и като го гушнах не исках да го пусна.Стана ми едно мило.Усетих тази сладка миризма на бебе , която при нас изчезна , откакто започнахме да се ровим като прасета из градинките Mr. Green
А сега да се отчета:
Ели е станала 9.800кг , биха и ваксина , а моите притеснения вярно ще се окажат напразни.Педито като и погледна ребрата каза , че нямало нищо ненормално- това било нормалната структура на ребрата.При рахит се издували посредата , а на нея и стърчат само долните.Свекърва ми каза , че и нейните леко са издадени отдолу.Явно е наследствено.И все пак ще ходим на ортопед
За ходенето - Още се държим за едно пръстче Rolling EyesОнзи ден направи първите три крачки към мен(беше на дивана) и с тях си остана
Тя също разбира почти всичко , но речника и е беден.Казва АМмммм - за вода и ядене , баба , бау(или още БЪК като види куче) , ало ,тати , дяди , мама (или по скоро мамммммм) , да , хайде , чао (или тао) , гооооол (като рита топка),  и последния и номер е - Като я питаме на колко годинки е -вдига пръстчето и казва-"На ЕНА" Wink , сигурно има и други думички , но сега не се сещам
Маминки , хайде да си спретнем среща в парка , наистина ще е много забавно с нашите порастнали деца Praynig

# 145
КАТЕНЦЕ СТИСКАМ ВСИЧКИ ПАЛЦИ Praynig
и чакам хубавата новина Hug
обичам те и те гушвам силно Hug

# 146
Е,Кате как ни развълнува с хубавата новина  Hug за очакване на бебка! Леко раждане ! Heart Eyes  Мики,дано Алекс се оправи бързо! Praynig На всички болнички бързо оздравяване!  Hug

# 147
Калина, аз Преслав отидох да го раждам със 7 см. разкритие без кьорава контракция, дори предизвикаха раждането. Grinning
Късметлийка CrazyАйде леко и безпроблемно раждане ти желая Peace
Гер4о серозно ли 6 пъти по 300 грама ShockedДани яде 3 пъти на ден твърда храна около 200 грама на максимум и кърма нощем.

# 148
Moмичета, Катето е вече в болницата и  каза, че ще ми се обади като роди Grinning
Ще ви уведомя веднага Laughing
Да стискате палци Praynig

# 149
  • София
Чакам с нетърпение хубави новини от Катето, Ели, дръж ни в течение.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт