Пързалки,люлки,катерушки на МАРТЕНИЧЕТО са първи дружки!

• 8 807
  • 276
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, милички!
Благодаря за хубавите думи   bouquet Hug Hug   cook
Ето и снимки от рафтинга
Ketito, сигурно е ужасно да ходиш на свиждане при новороденото си и то САМО 1 път седмично. Дано много скоро бебка да стигне заветните 2 кг. и да се прибере у дома при мама и татко Praynig Praynig Praynig
Мила, дано Бобчо бързо да свали температурата и не се притеснявай, не е голям проблем отлагането на ваксините Peace
Янето е страшно сладка малка госпожица  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Дано и Цеци скоро да пусне снимки, за да видите каква прекрасница е станала Ели. Не я бях виждала 1 месец и страшна промяна - от една малка бебка е станала невероятно малко детенце Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Хайде скоро да се видим с бебетата в някой парк. Сигурно ще бъде много приятно да срещнем порасналите си дечица Simple Smile

# 121
Лили , страхотни снимки , яко сте си вдигнали адреналина Laughing

Дано и Цеци скоро да пусне снимки, за да видите каква прекрасница е станала Ели. Не я бях виждала 1 месец и страшна промяна - от една малка бебка е станала невероятно малко детенце Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Мерси за комплиментите EmbarassedА сега да ги потвърдя: ето

# 122
  • Sofia
Цецииииииии  , Ели е една страхотна опасна малка госпожица. И кръщенето изглежда много весело, сигурно сте прекарали чудесно.
Другите снимки назад още не съм рагледала  Embarassed, обаче ще наваксам, обещавам  Grinning

ketito, стискам палци бебка бързо да ги стигне тези 2кг. и да си я приберете. Ох, не мога да си представя какво и е на тази мама след толкова перипетии ...

Мила, и нас ни отлагаха, не е толкова фатално и да се забави. Настроила си се, така е и в последния момент се отлага, дразнещо е, ама пък е за доброто на Бобката Hug

# 123
Лили,да си Жива и Здрава и безкрайно щастлива!    bouquet  bouquet  bouquet                  Всички дечица са мнооого сладки и хубави! Hug кетито,дано скоро малката бебка се оправи  Praynig и да си я приберете в къщи! Hug                               Целувки! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes                       

# 124
Честит Рожден Ден Лили! Честит имен ден на всички, които пропуснах вчера! Бъдете живи и здрави и много щастливи!

# 125
Честит рожден ден и от мен Лили!

а за рафтинга... искам и ааазззз да снимам такива неща !!!! Иначе не ми се мокри много.. но за снимки бих се жертвала Simple Smile

# 126
Цеци, като гледам на снимките майката на опасната госпожица, не се очудвам от къде се е взела такав красавица Simple Smile
надявам се, че вие няма да се чудите за второ!

аз като видя красиви хора, и все си мисля, че родителите им поне 2-3 деца трябва да со родили, защото от хубавото трябва да има повече Simple Smile

а и да ви кажа, в белгия много ме шокира гледката на арабки с по безбройно много деца. нямаше нито една на улицата незабрадена и без бебе. не с деца. с бебета. е, децата отделно. това почти в центъра на брюксел.

# 127
  • Варна
Честит рожден ден Лили, малко със закъснение!  bouquet
Снимките от рафтинга са страхотни! Simple Smile
Цеци, Ели е невероятна хубавица! Heart Eyes
ketito, хайде дано скоро бебка да навакса и да си я приберат в къщи. Hug
Ние днес водихме Преслав на ваксина, но се оказа, че са сменили Полиото вече с убита ваксина, ще се прави заедно с ДТК-то и ще се бие като инжекция. Та вече няма да има живи ваксини.
А аз съм с някакви слаби контракции вече няколко часа, ама не мисля, че ще раждам тази вечер. Че и багажа не ми е събран, ама съм си спокойна, де. Утре сутринта съм на доктор и съм решила да устискам поне дотогава. Crossing Arms
Понеже ще местим Преслав да спи в друга стая като се роди другото бебе и днес споделих с педито и тя каза да не чакаме да се роди, а веднага да го изместим, за да не го свързва с бебето. Колкото по-малко промени свързва с бебето, толкова по-добре. Та  утре отиваме за кошара и утре вечер ще спи в хола вече с баща си. На мен ми е някакси криво, усещам, че животът ни се променя вече и ми е много странно. Sad

# 128
Катееее стискаме палци... леле какви хубави вълнения, благодаря ти , че ги споделяш с нас и ни припомняш тия хубави страшни и вълнуващи моменти. Господ да ти даде леко раждане и да си гушкаш бебка спокойна и здравички и двете!

Сигурна съм, че Преско ще се държи мъжката! Нали е батко!

# 129
Лили Честит Рожден Ден и от мен   bouquet пожелавам ти много здраве ,късмет и щастие  Hug
Кате ,направо настръхвам от вълненеие , стискам палци всичко да мине бързо и леко  Hug

Алекс пак е болен и е доста зле  Sad с бронхит е  вдига температура кашля жестоко и едва диша горкия  Cry за сега сме само на сиропи и в сряда трябва пак да отидеме на преглед и за съжаление мисля ,че май с антибиотика няма да се разминеме ,Сега се моля поне Симона да не се разболее че в събота има рожден ден и сме организирали вече празника .

# 130
Добро утро
Къде се губите?
МИКИ , стискаме палци на Алекс бързо да оздравее :pray
Мила ,  падна ли температурата на Боби?А за ваксината - не се притеснявай , на нас Пентаксима ни го биха през месец Rolling EyesИ аз днес ще водя Ели на ваксина и да видим какво ще кажат за моите притеснения относно рахита
КАЛИНА , стопли ми сърцето с тези мили думи Heart Eyes

# 131
  • Sofia
Лили Hug , честит рожден ден на патерици. Аз вчера нещо се отплеснах  Embarassed Да си жива, здрава, усмихната и мноооооого, мнооооооооого щастлива.

Кате, аз да си призная  Embarassed, всеки път като отварям темата очаквам с трепет да прочета хубавата новина, че Преслав е станал батко. Стискаме палци всичко да мине леко и бързо  Hug

Мики, много гадно това с Алекс, много жал ми стана като прочетох как се мъчи малчо. Дано скоро да се оправя  Hug

Мила, как сте ??? и за вас сискам палци fingerscrossed

Герчо, а с вас какво става? Иван добре ли е вече?

# 132
здрасти милички Hug
Цеци Heart Eyes страшни  хубавици сте  bouquet  bouquet  bouquet
Мики Heart Eyesстискам палци Heart Eyesдано се оправи бързо Алекс и Симонка не се зарази Hug
Лили Hugбраво за рафтинга-големи сте смелчаци Hug

Бобката нямаше после цял ден температура  newsm78днес също newsm78
незнам какво става,но много благодаря,че ни мислите Hug Hug

# 133
Честит рожден ден на Лили!/макар и на патерица/. Да си здрава, щастлива и обичана, миличка Hug

Разгледах и всички снимки, мнооооого са хубави дечицата Hug
А на болните душки желая бързо оздравяване Hug
И ние днес сме на ваксина. Али тия дни е непоносима, толкова е кисела, пак отказва да яде, кара на сок, кисело мляко и кърма. Вчера взе че напрви 2-3 крачки без да се усети, че стискаше една огромна топка, после се усети и закова с очудена физиономия Laughingмного съм щастлива, ходи си много хубаво за една ръка, но я е шубе да се пусне. И вече всичко разбира, как така стана изведнъж незнам, направо ме изумява на моменти, но не иска да повтаря думички, които й казвам, например ако й кажа къде са ти обувките, ме води до там, страшно много предмети посочва с пръстче, но не иска да ги назове Laughing, знае къде са й крачетата, чорапи, носле, коса, очички, дава на куклите да ядат, реши ги, завива ги с одеало, целува ги и ги гушка, за да заспят, вобще предстои много интересен период

# 134
Мики, моля се Алекс да се оправи по-скоро!  Praynig дано и Мони не се зарази  Praynig

Да ви се похваля, вчера Писи се пусна сама няколко крачки, може би 10 и то на няколко пъти, май се престраши най накрая, ако и днес продължава с опитите ще смятам, че е проходила вече  Joy  ех...настъпи и този миг  Heart Eyes Даже единия път искаше да ме хване за ръка да я водя пак, а аз й казах, че вече може сама да ходи и сама си продължи.
Дейзи, и ние сме така, мисля си, че разбира вече всичко, което й говорим, от време на време се опитва да повтори някоя дума, но естествено безуспешно, една буква уцелва да речем, обаче интонацията я докарва. Например вчера й показвам бръмбара в книжката и тя вика бъба, което си е почти като баба, но то и аз една дума съм избрала да я уча.... Joy

наистина периодът е много интересен, всеки ден ни изненадват с нещо ново мъниците, голямо вълнение си е.

Кате, нали знаеш, че второто се раждало по-бързо от първото  Joy стискаме ти палци, всичко ще мине леко, много се вълнувам и аз, ако се роди утре ще е Истинска  Европейка  Joy, нали е денят на Европа  Grinning

Цеци, Ели е много сладичка!

Общи условия

Активация на акаунт