Пързалки,люлки,катерушки на МАРТЕНИЧЕТО са първи дружки!

• 8 801
  • 276
  •   1
Отговори
# 165
Ели, да честитиш на КАтето и батко Преско от адашчето! И много целувки!

Мацки, ПОМАГАЙТЕ! Спешнп търся да сменя гледачката!!! Имаме съмения, че води Преслав през деня у тях си!!! #Cussing out  #Cussing out  #Cussing out Направо съм бясна!!! Моля ви, разпитайте около вас - искам доверен човек! А ми трябва и спешно... Не мога дори да си представя, че детето ми го водят някъде без мое разрешение, а за капак майка ми е доста зле здравословно и тя е с него по цял ден сама... Не стига това, ами и утре заминавам за чужбина пак и тия 4 дни не знам как ще ги изкарам, ужас просто! Ако някой има идеи или човек предвид, моля, направо да ми звъни: 088 88 77 175. Много благодаря предварително...

# 166
  • София
ЧЕСТИТО КАТЕНЦЕ Heart Eyes ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА ДЪЩЕРИЧКАТА И МНОГО ДА ВИ РАДВА, А БАТКОТО МНОГО ДА ПОМАГА Hug

Хайде наистина , чакаме да разкажеш как се ражда второ Laughing
Ейййййй, сега сигурно си много изморена, а в същото време толкова развълнувана, че не можеш да мигнеш Hug Прегръщамете Hug и бебка също Heart Eyes

# 167
Честита дъщеричка на Катето и сестричка на бате Преско smile3525 smile3525

# 168
Страхотна новина newsm44 newsm44 newsm44
Честито, Катенце! Да ви е жива и здрава бебка Габриела!
Бързо и лесно възстановяване и скоро да влезете в ритъм с отглеждането на двете дечица!
Констанс, радвам се че и при вас всичко е наред. Обаждай се по-често, че и теб те мислим  Hug Hug Hug

# 169
  • Sofia
Честито на мама Катя   bouquet, много да я радва малката Габи, да е жива и здрава, и късметлийка  Hug !

Констанс, липсваш ни, не ни напускай за толкова дълго  Hug

# 170
  • София
Еееее, супер Simple Smile Честита дъщеричка,  Кате   bouquet Да ти е жива и здрава и много, много да те радват с батко Преско  Heart Eyes На теб бързо възстановяване и те чакаме да разказваш  Hug Hug Hug

# 171
ЧЕСТИТО КАТЕНЦЕ!  Hug МНОГО ДА ТЕ РАДВАТ ДВЕТЕ ТИ СЛЪНЧИЦА!    newsm51

Много се развълнувах  Heart Eyes Hug  bouquet

# 172
Лелееее каква страхотна новина!!!!!!!!!!

Честита дъщеричка  на Катето!!! Да са живи и здрави бебка и мама!
Толкова се развълнувах Simple Smile! Мило Кате, бързо възстановяване и много те прегръщаме!

Констанс, айде бе мили4ка къде се изгуби - много се радвам че си ОК !  Hug и горе главата - без никакви депресии вече !  Naughty
Цунки !

# 173
    Кате,ЧЕСТИТО!ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ДЪЩЕРИЧКА!!!               konstans,ще тръпнем скоро в очакване и на твоята бебка! Hug

# 174
ЧЕСТИТА РОЖБА, КАТЕ! БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, НЕКА ТИ СЪДАВАТ САМО РАДОСТИ ЛЮБИМИТЕ ТИ ДЕЦА! БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!

ЧАКАМЕ СНИМКИ НА МАЛКАТА ПРИНЦЕСА С НЕТЪРПЕНИЕ!

# 175
КОнстанс, радвам се, че се завърна при нас и , че се чувстваш добре, все така до края на бременността!

Момичета, ще си организираме ли срещичка в парка събота или неделя?не знам как е режимът на дечицата, но май повечето по обяд спят. Така че ако искате може сутринта към 10.30-11? предложения ??

# 176
Ако е за неделя, ние сме на линия... По всяко време...

# 177
Честито Катенце  Hug бъдете живи и здрави с малката принцеса  Heart Eyes Hug Hug Hug и мнооого щастливи  Hug

# 178
Момичета, ще си организираме ли срещичка в парка събота или неделя?не знам как е режимът на дечицата, но май повечето по обяд спят. Така че ако искате може сутринта към 10.30-11? предложения ??

Аз съм съгласна да се видим в Събота .Ще ни слагат входна врата и  с Ели сме "ИЗГОНЕНИ"  от10:00 сутринта. Но и в неделя  няма да откажем Peace

# 179
Здравейте на вси4ки ! 4ЕСТИТО НА МАМА КАТЯ, ДА И Е ЖИВА И ЗДРАВА ЩЕРКАТА !  newsm51 Искам да ви попитам в това време как обли4ате децата ве4ер за спане ? Защото до в4ера при нас ве4ерите бяха студени и обли4ах Дани с ношни4ка с дълъг ръкав и 4орапки , но от днес е много топло и незнам как да го облека при условие 4е той цяла ве4ер не е завит, неможе да търпи завивка върху себе си . newsm78 Лек и усмихнат ден на вси4ки   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт