Пързалки,люлки,катерушки на МАРТЕНИЧЕТО са първи дружки!

• 8 800
  • 276
  •   1
Отговори
# 180
Кате, честита ти щерка! Да ти носи много незабравими мигове! Любов и щастие...

Ами мами Иван яде сутрин попара с 4 сухара. към 10.10.30 яде по 200-300 грама пасирани плодове или сок. На обяд яде манждажа 200 грама и част от супата. следобед яде по 200 грама крем от кухнята + бисквити вътре - пак около 300 става. След това пие пак 200-300 грама сок или пасирани плодове. често яде по 3-4 бисквити преди вечеря и вечеря с 270 мл вода +9 лъжици АМ + 3 лъжици бисквити на прах. Става над 300  newsm78 newsm78 newsm78. Откъдето и да погледне човек си му се събират 6 хранения на моя юнак, че и отгоре, като понякога пасираните плодове са на сок според зависи кво ще давам - аз вече не се ограничавам и яде всичко - праскови, кайсии, диня, пъпеши, сливи, череши, цитруси, ананаси, ябълки, круши и т.н. Единствено ягоди не съм давала досега, а само от пюре и не е имал проблеми  newsm78, ама още ме е шубе. А иначе като види сок от диня и пищи толкова от кеф, че докато го сложа да седне и му завра шишето в устата и той направо е почервенял целия.. Сега като е болен просто му се събира много малко храна - сутрин яде каша или попара ама повече от 200 не ще, на обяд даже му остава от порцията, следобедната закуска често не я дояжда, и вечер по 180 мл вода +Ам и 1-2 лъжици бисквити със зор. Сок в момента му давам само ябълка заради антибьотика и опасността от разтройство и пие по 30-40 мл. Лошото е, че не пие вода и с тази тръвда трана ме е страх да не се обезводни. Сега му давам и чай и го пие повече от водата, ама може би щото е му го правя сладък... направо 10 дни му се разказа играта на моят тапишон. 

# 181
ЧИСТИТА ГОСПОЖИЧКА НА КАТЕТО Н   bouquet
Кате, да ти е жизнено и здраво бебчето и много много да им се радваш на двамата с батко Преско  Hug

# 182
4естита щерка на Катето,да е жива и здрава и много да те радва.Пожелавам ви хиляди щастливи мигове с Габи и Преско,а на теб бързо възстановяване и бързо да се връщаш и да разказваш
Интересно ми е Преско как ще реагира на бебето.Като знам Дани какъв е ревнив ooooh!
Миналата година като се роди Преско ревах и сега за Габи пак се разревах от вълнение Hug
Гер4о стискам палци Иван бързо да оздравява.
Дани като 4е ли порастна последната седмица.Преди като стане8е време да сменяме памперса и беше един рев,бягаше ми,въобще голяма драма,а от една седмица насам само като сложа памперса на леглото и идва и сяда отгоре му,после ляга и търпеливо 4ака да го закоп4ая Heart Eyes,помага ми със събли4ането и обли4ането,пъха ръцете и краката,направо съм о4арована.Преди ми помагаше само в събли4ането.Нау4и се да пие от сламка и намалихме кърменията,премахнах сутрешното и следобедното и сега се кърмим само нощем.
Констанс прати някоя снимка на корем4ето,да му се порадваме.

# 183
Кате, честита ти щерка! Да ти носи много незабравими мигове! Любов и щастие...

Ами мами Иван яде сутрин попара с 4 сухара. към 10.10.30 яде по 200-300 грама пасирани плодове или сок. На обяд яде манждажа 200 грама и част от супата. следобед яде по 200 грама крем от кухнята + бисквити вътре - пак около 300 става. След това пие пак 200-300 грама сок или пасирани плодове. често яде по 3-4 бисквити преди вечеря и вечеря с 270 мл вода +9 лъжици АМ + 3 лъжици бисквити на прах. Става над 300  newsm78 newsm78 newsm78. Откъдето и да погледне човек си му се събират 6 хранения на моя юнак, че и отгоре, като понякога пасираните плодове са на сок според зависи кво ще давам - аз вече не се ограничавам и яде всичко - праскови, кайсии, диня, пъпеши, сливи, череши, цитруси, ананаси, ябълки, круши и т.н. Единствено ягоди не съм давала досега, а само от пюре и не е имал проблеми  newsm78, ама още ме е шубе. А иначе като види сок от диня и пищи толкова от кеф, че докато го сложа да седне и му завра шишето в устата и той ....
Shocked Shocked Shocked Розичка къде го събира твоя слабчо това ядене  Laughing
Михаил яде сутрин някакво кремче (обичайно десерта от предния ден от кухнята),
към 11:00 200мл фреш,
към 13:00  2-рото от кухнята,
в 4-5 някакъв айрян ама предимно вода около 50 мл кисело мляко и 100мл вода,
в 19:00 супата от кунята с 1 сухар, да кажем до към 21 1 бисквита или 5-10 солети
и преди сън аз му правя 180мл АМ, но обичайно изпива 100,
напоследък се буди към 6:30 и пак му давам 150мл АМ, иначе вода пие непрекъснато според мен около 1/2 литър на ден. Не знам колко хранения са това, но според мен са 3 основни, иначе нашите идват 7-8  ooooh!  и си е дебелачко 10500 е

# 184
  • София
Катенце, мила, честита дъщеричка- много се вълнуваме всички и те целуваме теб и малката  Hug
Ели- мерси за инфото- чакаме още  Hug
Констанс, скъпа, не зачезвай така, тук те мислим /аз, лично мислех, че си в чужбина/.   bouquet

# 185
кате, аз нали затова се шашкам... щото яде като прасе милото, а е 9 300... Следващия път ще настоявам за тест за глисти, че последния път педито така ме изгледа и каза, че си било перфектно детето и като гледала бащата къв е кво съм очаквала.... Висок и слаб си растял и това си било добре... Ама аз вече се шашкам - като чета вашите колко ядат, моят от край време си яде доста повече, но нищо не се лепи.

# 186
ЕЕЕЕЕЕЕЙ, КАКВА СТАХОТНА НОВИНА!!!!!!!!!!!!!

Да изпусна няколко дни и то станало  Grinning

КАТЕНЦЕ, ЧЕСТИТА ТИ ДЪЩЕРИЧКА ГАБИ!!! Много да радва мама, тати и батко  Grinning Много късмет и щастие й пожелавам  Hug
Кате, чакаме те да разказваш и показваш  Grinning

Констанс, радвам се, че се появи и тук  Grinning Дай снимки и от теб. А вие избрахте ли си име на бебка?

Борянче, това с детегледачката е ужас  Shocked Shocked Shocked Дано скоро си намериш нова

Болните бързо да оздравяват  Grinning

Герчо, не мисля, че има за какво да се притесняваш толкова  Grinning Аз имам познати, които искат да надебелеят и се тъпчат ужас и не става, и не става. Метаболизъм  Grinning

Ние за среща сме на линия, но ако е в неделя сутринта Grinning

# 187
Честита ти дъщеричка ,Кате!!!Много здраве ви желая,обич и късмет на цялото семейство! Hug  bouquet

# 188
Ох , че било хубаво да носиш такива новини, направо страхотно!
За съжаление нямам снимки още , но се надявам утре да се чуя с Николай и ще гледам да осигуря фотоси Laughing

# 189
Кате, миличка  Hug каква страхотна новина!
Да ти е жива и здрава щерката и много, много хубави емоции с нея!

Здравейте милички!
Напоследък не ми остава никакво време да седна да напиша нещичко...сега спят и двамата Ивановци и аз реших да драсна Hug
Днес е последния почивен ден тук, от утре пак на работа, т.е мъжът ми де, аз работя в къщи.
Малкото ми зверче напоследък е станал мнооооого капризен, но нали му биха ваксина преди седмица, та педито каза че от нея мога да очаквам такова. Напоследък започна да цоца много много начесто и аз вече незнам какво да правя, пристрастен е към циците ми и това е. Ще ми се така да направя, че през деня да не цоца, а само сутрин, вечер и през ноща, но не става. Хайде като сме навън не се сеща толкова, но в къщи ли сме... #Crazy
Иначе расте и поумнява, бабрбори непрекъснато, но негови си разни и много малко истински думички. Последен хит е рисуването, имах глупоста да му купя восъчни пастели и сега сме с изрисувана стена в хола и един наръфан пастел докато се усетя. Вече му давам само моливи Simple Smile
Нещо започна да яде доста по малко отпреди, но затова пък нагъва между яденията всякакви сухарчета, солети и парченца плодове, аз му оставям тук таме в разни съдинки и той като си намери си хапва, ако аз му давам обаче - не. Иван сокове не признаваше, но днес представете си, си сипвам аз на себе си и като награби чашата и с кеф си изпи сигурно има едно 100 гр. Досега не се беше случвало, аз на него само фрешове му правих или пак специален бебешки купувах, но уви...а вижте как ставало, номера бил аз да си сипя Laughing

оф, събуди се, отивам!
цунки

# 190
Кате , да ти е жива и здрава дъщеричката  newsm51 newsm51 newsm51
Да ви носи мнго радост на теб , на татко й и на бати Преско!!!!
Целувам те и те прегръщам   :bouquet
:
Каква прекрасна новина наистина . Аз два дена не бях влизала и само гледам 4 страници изписани , а то какво било Grinning
При нас новото е ,че май покрай ходенето Стела почна да яде повечко , но като чета за порциите на Иван , май  до първи клас няма да ги стигнем Joy Иска да опита всичко , което аз ям . Вечер й давам разни варени зеленчуци на парченца и тя яде с пръсти и е голям кеф и мазало . Другото че ,е че днес от раз се светна как да пие през сламка , май наистина почват да разбират всичко.
 Бързо оздравяване на болничките Hug

# 191
  • София
Момичета аз утре отивам към Стрелбище. Моля Praynig като се разберете  за срещата да ми пусне някой едно смс-че през М-ТЕЛ, кога и къде Praynig

HugОткога не съм ви виждалаааааа Rolling Eyes някои, от есента Confused

# 192
Привет мами!

Ние бихме ваксината онзи ден. Обаче във вторник вечерта племеника ми се обринал Sad И сега ме е шубе да не се обрине и Анна-Мария, че имаха контакт с него в неделя.

Наясно ли сте кога е заразна шарката - когато избият пъпките или 1-2 дни преди да избият?  newsm78

Качих и малко снимки от Гърция: ето на който му се гледа моренце Simple Smile
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=131422&view=1&photo=1

Цунки

# 193
  • Sofia
Зорииии, доходи ми се на море и на мене  Hug Много са готини снимките, а Анна - Мария толкова е пораснала, вече си прилича на детенце, не на бебешорче  Heart Eyes 
За шарката не съм сигурна, май че преди да избият пъпките, ама хич не съм сигурна  newsm78. Нека Ger4o каже - тя е специалист по шарките  Joy .

# 194
Здравейте!

Зори, много сте хубави на снимките  Hug

Момичета, аз съм ужасно притеснена. Майката на един от колегите в стаята ни се оказа болна от туберкулоза. Днес и него ще го изследват, но резултатът щял да излезе чак след 2-3 дни, което значи чак в понеделник. Притеснявам се да не занеса някой вирус вкъщи Sad Бебетата кога се ваксинират п-в туберкулоза - в родилния дом ли? На Криси не са й правили проба манту около 7-8 месец, както пише, че трябва. Белег от ваксината не съм виждала по тялото й. И не знам, ще лудна от притеснение. Някой наясно ли е каква е вероятността ако колегата ми е заразен, да изпозарази и нас?

Поздрави!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт