Ами мами Иван яде сутрин попара с 4 сухара. към 10.10.30 яде по 200-300 грама пасирани плодове или сок. На обяд яде манждажа 200 грама и част от супата. следобед яде по 200 грама крем от кухнята + бисквити вътре - пак около 300 става. След това пие пак 200-300 грама сок или пасирани плодове. често яде по 3-4 бисквити преди вечеря и вечеря с 270 мл вода +9 лъжици АМ + 3 лъжици бисквити на прах. Става над 300
. Откъдето и да погледне човек си му се събират 6 хранения на моя юнак, че и отгоре, като понякога пасираните плодове са на сок според зависи кво ще давам - аз вече не се ограничавам и яде всичко - праскови, кайсии, диня, пъпеши, сливи, череши, цитруси, ананаси, ябълки, круши и т.н. Единствено ягоди не съм давала досега, а само от пюре и не е имал проблеми
, ама още ме е шубе. А иначе като види сок от диня и пищи толкова от кеф, че докато го сложа да седне и му завра шишето в устата и той направо е почервенял целия.. Сега като е болен просто му се събира много малко храна - сутрин яде каша или попара ама повече от 200 не ще, на обяд даже му остава от порцията, следобедната закуска често не я дояжда, и вечер по 180 мл вода +Ам и 1-2 лъжици бисквити със зор. Сок в момента му давам само ябълка заради антибьотика и опасността от разтройство и пие по 30-40 мл. Лошото е, че не пие вода и с тази тръвда трана ме е страх да не се обезводни. Сега му давам и чай и го пие повече от водата, ама може би щото е му го правя сладък... направо 10 дни му се разказа играта на моят тапишон. 

,помага ми със събли4ането и обли4ането,пъха ръцете и краката,направо съм о4арована.Преди ми помагаше само в събли4ането.Нау4и се да пие от сламка и намалихме кърменията,премахнах сутрешното и следобедното и сега се кърмим само нощем.

Много да радва мама, тати и батко 

Иска да опита всичко , което аз ям . Вечер й давам разни варени зеленчуци на парченца и тя яде с пръсти и е голям кеф и мазало . Другото че ,е че днес от раз се светна как да пие през сламка , май наистина почват да разбират всичко.
като се разберете за срещата да ми пусне някой едно смс-че през М-ТЕЛ, кога и къде
И сега ме е шубе да не се обрине и Анна-Мария, че имаха контакт с него в неделя.