Pantene Grow Abundant – грижа срещу косопад за по-силна коса

• 7 074
  • 451
  •   1
Отговори
# 240
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
Най-добрият съвет за грижа за косата, който съм получавала е да се консултирам със специалист кои са най-подходящите продукти за моя тип коса и да ги използвам.

# 241
Най - добрият съвет- намери твоята правилна грижа. Няма стандарти, а правилни продукти и начин на употреба. Всеки сам трябва да открие тайната на своята грива 😍

# 242
Винаги да използвам термозащита.

# 243
Споделете кой е най-добрият съвет за грижа за косата, който сте получавали или открили сами?
Да не изрусявам косата си и да не ползвам преса за коса, това са нещата, които ме лишиха в дългосрочен план от значима част от обема на косата ми.

# 244
Маска у дома с кокосово масло и затоплена кърпа

# 245
  • В полите на Пирин планина
Да не ползвам твърде често увреждащи я уреди, защото и без това е фина и слаба.

# 246
Може би това, че косата е най-уязвима, когато е мокра и тогава не бива да се реши или пипа.

# 247
Да не я мия всеки ден и когато я мия да не е с много гореща вода.

# 248
  • София
Споделете кой е най-добрият съвет за грижа за косата, който сте получавали или открили сами?
Миене през ден само с безцветни шампоан и балсам/маска.
Навън се излиза със шапка (против слънце и прахоляк).
Не използвам преса, лак и боя за коса.
Суша я за много кратко време и оставям да изсъхне от само себе си.

# 249
Най-добрият съвет за поддръжка на косата, който съм получавала от фризьорката ми и спазвам от години - да подстригвам връхчетата на косата на макс всеки 2 месеца.

# 250
  • София
Използвам продукти съобразени с нуждите на косата ми. Изсушавам със студена струя, ограничавам използването на преса.

# 251
Най - добрите съвети са да се оставя косата да се изсуши естествено, без употреба на сешоар, редовно премахване на връхчетата и втриване на шампоана само в корените на косата.

# 252
Най-добрият съвет е да не използвам върху косата си прекалено много продукти. С времето се убедих, че този минимализъм действа страхотно.

# 253
- да я връзвам по-рядко, да не спя с вързана коса
- да я реша отдолу нагоре, т.е. първо сресваш от средата към края,  и после от началото на косъма до края
-  да я оставям да изсъхне сама, без сешоар

# 254
  • у нас
Да я оставям да съхне сама, да не използвам сешоар. И да слагам термозащита преди топлинна обработка.

Общи условия

Активация на акаунт