Pantene Grow Abundant – грижа срещу косопад за по-силна коса

• 7 074
  • 451
  •   1
Отговори
# 255
Най-добрият съвет за грижа за косата, който съм получавала, е да не я третирам агресивно и да ѝ давам редовна хидратация. Започнах да използвам подхранващи маски и масла за скалпа веднъж седмично и да ограничавам топлинната обработка. Откакто го правя, косата ми е по-здрава, по-блестяща и расте по-добре.

# 256
  • Варна
Най-добрият съвет - да  не"пера"косата , да втривам шампоан само в корените и да ползвам термозащита.

# 257
За намаляване на фриза - нанасяне на лийв ин продукт още под душа (след като косата е измита, леко изтисквам водата на 60% от косата), след това разресвам с гребен за по-добро разпределение.
5-10 мин след като изляза от душа, попивам нежно с тениска все още капещата вода, нанасям спрей или крем с термозащита и суша косата.

# 258
Да използвам термозащита и да не я стягам прекалено много като я връзвам на опашка.

# 259
Най-добрият съвет, който получих, е да нанасям правилно олиото за коса: отдолу нагоре, а не обратното.

# 260
Споделете кой е най-добрият съвет за грижа за косата, който сте получавали или открили сами?

Измиване с хладка вместо с топла вода - доколкото знам и според личния ми опит е добре за скалпа. Бактериите обичат топла и влажна среда, затова е хубаво да се избягва оставянето на косата да изсъхне от само себе си.

# 261
Споделете кой е най-добрият съвет за грижа за косата, който сте получавали или открили сами?
Косата ми се омазнява в корените. Преди време в стремежа си да съм винаги с чиста коса, я миех всеки ден. Това беше едно голямо бреме и много натоварващо за мен. Най-добрия съвет беше да спра и да я мия два пъти в седмицата. Омазняването се регулира с времето и сега я мия най-много три пъти в седмицата.

# 262
  • София
Най-добрите съвети, които съм получавала са да използвам подходящи продукти според нуждата на косата, да спра ползването на преса, да измивам косата с хладка или студено вода и задължително термозащита.

# 263
Да избягвам преса и сешоар.Използвам маски и масла както с отмиване, така и без отмиване.

# 264
  • Г. О.
Да не използвам преса и да си слагам балсам на косата. Старая се да я ползвам по-рядко, но винаги нанасям продукт за Термо защита.

# 265
Най-добрият съвет, който съм получила и последвала, беше да слагам шампоан само в корените на косата при миене.

# 266
Най-добрият съвет е всекидневна грижа със серум, прием на добавки и постоянство в грижите.

# 267
Най-добрият съвет за мен беше да не ползвам каквито и да е продукти за косата ми, а да намеря правилните:four_leaf_clover:

# 268
Най-добрият съвет, който съм получила и винаги прилагам - да завършвам сушенето на косата ми винаги със студен въздух, за са се затвори фоликула на косъма. Както и да съм сигурна, че косата е добре изсушена, така омазяването се забавя. 👌

# 269
Най- добрият съвет е да не я претоварвам с много козметика, да не я тренирам прекалено много, да я хидратирам особено лятото.

Общи условия

Активация на акаунт