Pantene Grow Abundant – грижа срещу косопад за по-силна коса

• 7 044
  • 451
  •   1
Отговори
# 45
Да използвам подходящите продукти за косата и скалпа ми. Безценно е.

# 46
Мия си косата не всеки ден . Старая се да не използвам преса и сешоар толкова често. Спя на сатенена каръфка,ползвам арганово масло.

# 47
Споделете кой е най-добрият съвет за грижа за косата, който сте получавали или открили сами?
Не използвам преса и маша. Сешоар ползвам с йонизираща функция. Фризьор ми каза никога да не сресвам косата си с главата надолу, защото се накъсва.

# 48
  • Пловдив
Сама открих, че всяка част от косъма от корена до върха се нуждае от подходяща грижа.

# 49
Сатенена калъфка, сатенени скрънчита, добра термозащита за коса 🩷🩷🩷

# 50
  • Враца
Да не си мия косата всеки ден, както и да слагам балсам само по дължините.

# 51
Шампоан само в корените, балсам по дължините.
Да сресвам преди измиване
Да не сресвам, когато е мокра.

# 52
Най-добрия съвет е да не къдря и боядисвам косата, да не използнам маши и преси.

# 53
Сатенени калъфки и сатенено боне за спане. Косата ми вече няма накъсвания!

# 54
Винаги да се ползва термозащита и грижа за скалпа

# 55
Минимално използване на преса и сешоар - само когато се налага. Маски и балсами не използвам, защото допълнително утежняват косата и я омазняват. Само по връхчетата нанасям продукт и ср опитвам да разреждам миенето й - през ден или два.

# 56
  • Пазарджик
Никога не използвам сешоар, преса и подобни уреди.  Използвам различни маски и масла за подхранване.

# 57
  • Разпиляна във въображението
Да я разресвам с широк гребен под душа. Без боядисване, маши и по-малко сешоар, за къдравата ми, но не много гъста коса.

# 58
Без уреди и с подходящите масла и шампоани.

# 59
Задължително балсам след шампоана, хидратация, да огранича използването на преса и да ползвам продукти за термозащита.

Общи условия

Активация на акаунт