Pantene Grow Abundant – грижа срещу косопад за по-силна коса

• 7 044
  • 451
  •   1
Отговори
# 60
Да суша косата си  естествено, без сешоар.

# 61
Най-добрия съвет, който съм получавала е да използвам качествени продукти за измиване и боя, които няма да ми раздразнят скалпа.

# 62
  • София
Най-добрият съвет е по възможност да се ограничи ползването на сешоар и преса.

# 63
  • над кукувичето гнездо
Да използвам термозащита.

# 64
  • Враца
Споделете кой е най-добрият съвет за грижа за косата, който сте получавали или открили сами?

Използвам малко продукти и никакви преси и сешоари.

# 65
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Много са добрите съвети, които съм получавала и които следвам, за да бъде косата ми здрава и жизнена - да не я горя с преси и маши, да не я суша със сешоар по възможност, след измиване да не я подсушавам с хавлиена кърпа, да ползвам качествена козметика и да спя на копринена възглавница.
Може би за мен най-добрият от всички си остава този да не я горя с уреди.

# 66
  • Варна
Да не се оставя косата твърде дълго мокра. И ако ползваме сешоар по възможност на студена струя.

# 67
Да суша без сешоар (преса не ползвам, вместо нея изключително рядко, -> въртяща се четка с горещ въздух).

Да не боядисвам цялата коса, а белите "нишки" да прикривам с по-светли кичури (тъмно руса съм).

Да използвам качествена козметика за коса.

# 68
Споделете кой е най-добрият съвет за грижа за косата, който сте получавали или открили сами?  Да ползвам термозащитен спрей/крем, да не оставям косата да съхне сама и дълго време да е мокра.

# 69
Най-добрият съвет, който някога съм получавала, е винаги да нанасям термозащита и да не разресвам косата си агресивно, докато е мокра, за да избегна накъсването.

# 70
  • София
Да не стягам косата си твърди много с ластика за коса.
Да ползвам термозащита при използване на преса или маша.

# 71
  • София
Да използвам термозащита.

# 72
Да не сресвам косата си докато е мокра.
Да използвам термозащита когато я изправям с пресата.
Да използвам качествена и подходяща за моя тип коса козметика.

# 73
Аз гледам да щадя косата си като не използвам преса, сешоарът да е с термозащита, не слагам гел или пяна за коса, използвам качествени продукти за измиване и поддръжка на косата.

# 74
По-малко сешоар и преса. Не че успявам да го спазвам, но поне се старая да поддържам с правилните продукти.

Общи условия

Активация на акаунт