"С мляко, каша или с пюре - ДЕКЕМВРИйчето расте"

• 15 671
  • 285
  •   1
Отговори
# 15
  • Vaudreuil Canada
Ники благодаря ти  и аз ги видях тия ама при мен не се отварят - за сметка на това намерих купища текстове само да им знаех и мелодиите  Blush  Та ето нещо специално за теб и да не учиш Петърчо на глупости ... има време и сам ще ги научи

Аз съм мъничко човече,
на децата мил другар
Имам шарено елече,
а в торбата скъп товар.

Зная приказки и песни,
що съм слушал по света,
зная хитрости чудесни -
те помагат ми в беда.

Тра-ла-ла ...

# 16
Ники поздравления! Темичката е станала  newsm74
А за песничката smile3525 голямо Благодаря...много е яко да слушаш и да се опитваш да следиш текста...ще взема и аз да я науча ако имам време някой дъждовен ден.
Иначе и ние да се отчетем 7200 сме (+500) и 64см ( +3 )...след 1 седмица като навършим 5 месеца ще почваме и ние да се захранваме с пюре от ранни моркови на Hipp.
Днес се разходихме до новия магазин Piggi's House и много ми допадна...един такъв огромен направо ми се зави свят.. Joy и нали си ни е близичко живот и здраве ще пазаруваме от там...

# 17
  • София
И ние бяхме в Пигичс хауса, Никол си игра в детския кът, ние купихме лятна количка на малкия и пихме кафенце. Wink
Лилетка,аз кашата я правя така /всяка каша, която е безмлечна/: стоплям необходимото количество вода /преценявам според това колко ще изяде мъника/, добавям млякото /ако е 90мл вода - 3 мер.лъжички АМ/, след това кашата слагам по малко и бъркам, докато стане с  подходяща гъстота. И по-нататък ще забележите, че някой каши като поседят се сгъстяват, а други се втечняват / това трябва да го имате впредвид ако ще се яде след час, да речем , за да прецените предварително/.

# 18
  • Бургас
Привет и от нас! Хайде в новата темичка да се разпишем и ние. Wink

# 19
Ехеееее! А аз си чета още в старата темичка! Laughing
Честити 5 месеца на бебе Ива на мама elitza_elitza!
Честити 4 месеца на бебе Мартин на мама kirkorova80, бебе Кристиян на мама detelini, бебе Лора на мама ivi2000!

Аз тази нощ/сутрин тъкмо се радвах, че бебка спинка добре, щото вече беше 5 часът, а тя не се беше будила - и като почнаха едни колики, спа миличкото на почивки до към 7, и после в 8 се събуди окончателно.  Гадните му колики, докогааааа? #Cussing out
Аз ще изчакам до консултацията ни в петък, за да видя дебели ли сме или не и с какво да захраня - пюре или каша. Май не сме от най-дебелите - преди месец бяхме 6460 и бяхме качили само 600 г за месец и половина.
Напоследък бебката непрекъснато иска да подскача като я държим. И без това съм якичка в ръцете, какви бицепси ще направя не ми се мисли.
Снощи я оставих за 1 час на баба ми - беше я побъркала, ревала постоянно. Направо не ми се мисли - това дете прекалено свиква с мен и ще бера ядове. Щом я гушнах и се кротна и дори не мрънкаше.
Pebble, щом е такава ситуацията наистина няма смисъл повече да се мъчиш. Дано се получи лесно и при теб спирането на кърмата!
Moonlady, много сте лекички! Но все пак наддавате де, и не се притеснявай, аз лъжа моето педи от месеци вече! На всяка консултация обещавам, после си признавам и така. Тя вече свикна и не ме притиска, само ме заплаши, че ще видим на изследванията дали не й липсва нещо - желязо примерно.
Хубав ден на всички! След малко трябва да водя баткото на рожден ден, а бебката спи. Явно ще притичвам от къща на къща, добре че рожденникът живее наблизо!

# 20
Запис Simple Smile
Цяла нощ не съм спала Sad Моника на всеки 30 мин прореваваше... оффф ужас направо Sad
Сега спи и се чуда аз ако ревна дали и на нея ще и е гадно  Mr. Green

# 21
Здравейте,мами  Grinning

Поздрави и от нас.От Велик ден насам сме на българска земя.Бебка не усети полета изоб6о.През цялото време или спинка или си игра в ко64ето.
Хванах се за главата тук в БГ.Вси4ки дават от първия месец сок,захранват от втория..Тук само ми дават акъли как може детето ми да е само на кърма,да съм мъ давала витаминки и други..Ама аз съм се запънала като магаре на мост и нееее..Докато не навър6и малката 6 месеца само кърма.
Хубав ден от нас.
Цунки  bouquet

# 22
Здравейте!  Hug
Много хубава тема и заглавието е супер! Снимките на нашите бебоци, колажа е супер  Peace невероятен.
Песничката е мнооо якааа  Heart Eyes Криско много обича да му пея "Зайченцето бяло" и "Хей ръчички"  Heart Eyes

# 23
  • Vaudreuil Canada
Цяла нощ не съм спала Sad Моника на всеки 30 мин прореваваше... оффф ужас направо Sad
И при нас същата история - окончателно изритване от леглото в 5ч и 50 минути - на всичко отгоре съседите спретнаха един купон - добре, че се изнасяме, побъркаха ни.
Само дето за сега дребосъчко още не се е сетил да си доспи Sad Аз го изнесох от спалнята та да оставим поне татито да се наспи.

# 24
Днес май не ми е ден Crossing Arms нещо ЯКО ме тресе нервата.А и малкия нещо стачкува-не иска да яде.И се чудя сега какво да го правя,Ако му дам пюре едва ли ще се наяде Thinking

Имам въпросче както винаги Mr. Green към мамите ,които са давали пюре от банан-какви са били аките на бебешорите newsm78 ,че нащ'е нещо са зеленикави Thinking

# 25
  • Vaudreuil Canada
liletka виж това

# 26
Аз изтеглих известни български детски песнички с много добро качество от акаунт в www.abv.bg
Давам ви паролата, юзъра и като влезете - отваряте "ЧЕКМЕДЖЕ".
Файловете се изтеглят през иконката като отворена папка - "ИЗТЕГЛИ".

user: bebe_mama
pass: bebebebe

Само внимавайте, да не изтриете песничките по погрешка   Grinning

shemet_neveroiaten, хайде тегли Simple Smile

Ники, благодарности за труда, който си положила!

Последна редакция: сб, 28 апр 2007, 22:18 от shrew

# 27
  • Русе
Ники страхотна си !Благодаря Hug все така да ни глезиш Laughing Песничката си я записах ,а дали ще я науча това е друг въпрос.
Весито Добре дошла на наша земя! newsm10.И не ги слушай тук,колкото и да им обясняваш те тяхното си знаят,
Аз лично ще захранвам късно.   Когато започне да сяда тогава !Нека ми се сърди педи!Детето си е мое.Тя и майка ми се опитва да се бърка,но аз и казах да не прави опити. Naughty
Като разправяте за инциденти с бебоците ,да ви кажа вчера какво се случи.Една приятелка се разхождаше с мен и мъжа ми и взе малкия да му се порадва.И така вървяхме лека полека ,аз тикам празната количка ,момичето върви пред мен и аха да пресече една уличка по ,която се задаваше една кола тя се спъва и тръгва да пада с детето.Мъжа ми се опитва да я хване в движение ,но не успя. И така бебо се озова на земята,но за щастие беше в добри ръце ,защото момичето се овладя и реагира много добре ,като не го изпусна а остана на мекичко в ръцете и.Бойчето дори не се уплаши,странното е ,че и аз не се уплаших,но ако беше в някой друг ,сигурно щях.Така ,че внимавайте за подобни неща ! Peace

# 28
shemet ,благодаря  bouquet

Ние сега ставаме с малкия и искам да се похваля,че Й ХВАНАХ ЦАКАТА НА ТАЯ ОРИЗОВА КАША newsm44 newsm44 Тя тая на Милупа к'ат престои става по-течна (добре,че Клеми ме отвори на това bowuu) И си я забърках с мляко и се напапка моето бебче.Та утре може да пробваме банановата  chef

Последна редакция: сб, 28 апр 2007, 16:51 от liletka

# 29
  • Vaudreuil Canada
Ооооооооооооо shrew обзаведох се Simple Smile благодаря ти   bouquet .
mam21 страхотийка са си такива падания.
liletka тренирайте тренирайте с кашите после ще давате акъл Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт