"С мляко, каша или с пюре - ДЕКЕМВРИйчето расте"

• 15 302
  • 285
  •   1
Отговори
# 30
К'во правите бе зайци?!

Ние до сега се разхождахме в кенгуруто,а сега пеем в столчето за кола.Такива звуци вадим,че на мама май ще й трябват тапи за уши Crazy Crazy
След полвин час ще се къпем и в леглото.А мама с тати на двора.................. smile3508 ще печем мръвки и ще пием биричка  chef   cook

# 31
Запис и от мен:)...много бързо пишете Wink

# 32
Здравейте милички Hug
Да почерпя за моята мъничка принцеса- днес става на 4 месеца! Heart Eyes

# 33
  • София
запис и от мен!

# 34
Здравейте, на мен ми беше развален единия компютър и не можех да се включвам.
Да ви попитам с каква вода правите АМ, защото аз давам само на Девин изворната, но дочух, че не била много хубава.
А и да се оплача. Нали си продадох предишната количка и преди месец си взех една на Чико и онзи ден и се развали механизма за вдигане и сваляне на облегалката и те нямат друга да ми сменат, а пък аз много си я харесвам. И сега се чудя какво да правя, само се хвърлям в разни приключения.
Толкова ме е яд не мога да си намеря поканите от сватбата ни, а бяха много инетресни, но ще продължа за търся.
Ние сме на разходки по цял ден в понеделник ще ходим до Рибарица, едни приятели имат къща там и малко ще се помотаме.

# 35
  • варна
да се запиша и аз. от 3дни ядем пюре от морков. харесва ни. пораснали сме много 8100 и 68см. едни малки великанчета.
shrew много благодаря за песничките. възползвах се и са много хувави Hug

# 36
shrew и аз ти благодаря, хубава колекция си направила  Peace
Искам и аз да попитам за кашите - като за пръв път ще дам трябва ли да е пак 1 лъжичка?  newsm78
Мойта госпожица от известно време яде по 4 пъти на ден  Confused не знам да се притеснявам ли, какво ли? И още нещо да попитам - давате ли от онези капки за зъбките? Педито нищо не ми е казвал а няколко майки ми казват че дават и аз не знам какво да правя ooooh!
Дано утре малката да е в настроение че ще ходим на село да папкаме печено прасенце по случай предстоящия ми рожден ден Simple Smile

# 37
запис  bouquet

Браво на Ники!
Шрю, много си печена, това с песничките е супер!

# 38
Здравейте,ние се събудихме в 5.30 да закусваме,после игра и сега пак заспахме,добре че стана така иначе изобщо не мога да добера до компютъра Whistling

Betty L. при нас положение със позите е същото.Или прав или в полуседнало положение в някой от нас.Иска да яде само легнал,не може да понася някой да го държи както като беше по-малък.И като си представям,че отсега иска да стои най-много в изправено положение и то бая време се задържа..представям си като проходи какво ще е  Crazy.
Иначе ако е в добро настроение си играе с бабите и дядовците,но ако не е...настава такъв страшен рев,че само аз и понякога баща му може да го успокоим.Аз си го обяснявам с това,че вече разпознават лицата и когато са по изнервенички  искат само мама или тати които познават най-добре.Георги когато го държат ако аз съм наоколо няма проблем,но когато се усети,че ме няма...Вчера и ние бяхме на гости на моята баба и той понеже не я познава много тя като го взе и както беше в добро настроение изведнъж нацупи долната устна и започна така да плачка,че едва го успокоих.В чудо съм се видяла,не можем да го оставим при никои баби,дори и за един ден! #Crazy

Момичета благодаря и за текста на Педя човек

# 39
  • Бургас
Добро утро!Да ви почерпя  с каквото мога,че днес имам рожден ден. smile3510 cook cook Popcorn beerПоздрави на бебоците и цунки по муцунки  love001Хубав ден ви желая.

# 40
Честити 4 месеца на бебе Митко на мама danil, бебе Кристиян на мама Zory5rova, бебе Деница на мама rali_m, бебе Алекс на мама ejkajujka!
На мен пък вчера ми казаха, че кърмените бебета имали по-дълго време колики. Дали наистина е така? Ако има нещо вярно - егати, веднага ще спра кърменето, че то вече не се издържа. И сутринта към 9.30 като я приспивах едва заспа миличкото, свиваше се и пищеше.
Хайде, приятен ден на всички!

# 41
elmi73 ,честит рожден ден   

# 42
elmi73 newsm67 newsm59  party023  ura

Да си жива и здрава и най-щастлива мама!!!

# 43
  • Бургас
Благодаря ви момичета  за пожеланията.Днес е само за разходки!!! Heart Eyes

# 44
Пак съм аз с въпросите bowuu bowuu Embarassed   По колко каша трябва да изяждат дребните?защото моят изяде 200мл бананова newsm78

Общи условия

Активация на акаунт