VIP Brother 2 - 14 ГОЛЕМИЯТ ФИНАЛ!!!

• 44 853
  • 1 415
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
при това положение нека спечели христина ,кво толкова,деси има достатъчно кинти и достатъчно кандидат-балъци да и дадат още Hands Fist
тук не става въпрос за парите

# 316
  • София
пускам смс за Деси .... ooooh!

и аз пратих един...срам ме е  Twisted Evil

newsm78 има защо-нищо лично но  то всичко е предварително ясно нашите гласове са глас в пустиня, аз затова не гласувах за никой и никоя, само гледам без да хабя нерви  Laughing

# 317
ми баси...Десислава поне пее хубаво..Христина какво може...+това мъжа й вече е печелил от ББ..айде вън

# 318
  • София
СиАтъЛ аз не обиждам, но твоето агресивно поведение явно не е само у дома. Разбирам защо си ЗА да се бият деца. Явно не знаеш, че от любовта няма по- добро решение на всички въпроси между хората. Ако опиташ ще видиш, че от светлата страна на улицата се живее по- щастливо.  bouquet

Не ми изопачавай думите само, моля те?
Какво значи да се бият деца?
И коя си ти, да даваш оценка за моето поведение?
Не се вземай толкова на сериозно, ще ти е от полза Peace

Винаги се взимам на сериозно и затова съм, това което съм. Не е необходимо да казвам коя съм, за да имам право да кажа какво мисля. Ако не искаш да оценяват поведението ти не общувай с толкова широк кръг хора като този тук. Един от позитивните ефекти, на това че се взимам на сериозно е да не си налагам неприятни неща като комуникацията с хора, които спорят, за да надделеят, а не за да научат нещо. Разговорът ми с теб е до тук.

# 319
  • София
Аз няма да пускам СМС-и за ВБ.  
Peace

# 320

конкретно, катето евро изобщо не съм я споменала  Laughing
тя е в графа , която ССФ изобщо  не е в състояние да разбере.  Peace
Ти разбираш ли я или си ССФ.
Неумело се изплъзваш от въпросите!
 Hug

да, определено мога да кажа, че я разбирам.
умело, неумело, аз тема за катя евро не съм повдигала, защото внимавам и
мисля, че дори и да се впусна в спорове, само ще се ядосам излишно.
пестя си нервите и излишните спорове, с две думи  Peace

# 321
# 322
  • СОФИЯ
при това положение нека спечели христина ,кво толкова,деси има достатъчно кинти и достатъчно кандидат-балъци да и дадат още Hands Fist
тук не става въпрос за парите

ЕЙЙЙЙЙ как не разбрахте че парите отиват при Здравко  #Crazy

# 323
аааа няма да пускам никви смс-и...после ако спечели Хриситна ще ме е яд, че съм се минала...дааа, ама пък ако спечеля 10 000 ..съвсем полудех Crazy... Joy

# 324
ееееееееееееееее какви са тия циганско -педераски истории

# 325
  • СОФИЯ
аааа няма да пускам никви смс-и...после ако спечели Хриситна ще ме е яд, че съм се минала...дааа, ама пък ако спечеля 10 000 ..съвсем полудех Crazy... Joy

Всеки ако каже така и хоп Христина ще вземе парите

# 326
  • София
Христина какво може...+това мъжа й вече е печелил от ББ..айде вън
Риста умее да забременява в най-подходящия момент. И да се излага публично умее.

# 327
ама не им идва да се целунат на китаеца и азис  Joy

# 328
Бъдете за Деси,но пуснете за Светльо,моля!Смс-сите нищо не решават,не разбрахте ли?Ако са си намислили да е Христина ,тя ще е .Дано не е !

# 329
  • Въпрос на гледна точка...
СиАтъЛ аз не обиждам, но твоето агресивно поведение явно не е само у дома. Разбирам защо си ЗА да се бият деца. Явно не знаеш, че от любовта няма по- добро решение на всички въпроси между хората. Ако опиташ ще видиш, че от светлата страна на улицата се живее по- щастливо.  bouquet

Не ми изопачавай думите само, моля те?
Какво значи да се бият деца?
И коя си ти, да даваш оценка за моето поведение?
Не се вземай толкова на сериозно, ще ти е от полза Peace

Винаги се взимам на сериозно и затова съм, това което съм. Не е необходимо да казвам коя съм, за да имам право да кажа какво мисля. Ако не искаш да оценяват поведението ти не общувай с толкова широк кръг хора като този тук. Един от позитивните ефекти, на това че се взимам на сериозно е да не си налагам неприятни неща като комуникацията с хора, които спорят, за да надделеят, а не за да научат нещо. Разговорът ми с теб е до тук.

И аз приключвам с теб, защото явно не заслужаваш внимание.
На финала само да ти кажа, че ми напомняш нещо на Баба Ката hahaha по манталитет САМО обаче Sick

Общи условия

Активация на акаунт