VIP Brother 2 - 14 ГОЛЕМИЯТ ФИНАЛ!!!

• 44 729
  • 1 415
  •   1
Отговори
# 975
А това "селска пръчка" е новост за мен.
Благодаря!

# 976
Селска пръчка е много як лаф  Laughing

# 977
Айде сега една анкета кой здравков роднина ще гушне 10-те хиляди от гласуването.  Crossing Arms

# 978
Айде да са живи и здрави!!! Имат 5 мин слава и 300000 лв!

За мен това-не благодаря! Не бих искала да съм провинциалистка бутаща се с лакти за ефимерна слава.
 А "Оркестър без име" е в Златния фонд
Съдба!!! Mr. Green

Ех,ееееехееееех!

# 979
Не ви ли обижда някаква си там уж известна личност да смята всички "безизвестни" за селяни.Простотията newsm11[/i]

Не, не ме обижда. Защото аз на селянин не мога да се обидя (както и на кур*а не мога). Сети се защо. Защото знам, че не съм. Все едно някой да ми каже "Ти си хипопотам.", Ми не, 57кг съм. Simple Smile

# 980
  • София
Азис, Десислава, Катето и Калинко направиха шоуто толкова гледано. От НТ не трябваше да вкарват Христина, след като познават българската народопсихология. Другото лято ще се чудят кой ВИП да навият за участие.

бъди сигурна, че ще има желаещи
както видяхме бг "виповете" не са много богати
ще им вдигнат малко хонорара и са готови
 Peace

# 981
Айде сега една анкета кой здравков роднина ще гушне 10-те хиляди от гласуването.  Crossing Arms
hahaha  hahaha  hahaha  hahaha  hahaha
 Joy  Joy  Joy

# 982
Страшно съм разачарована #2gunfire
Всичко е тлокова измислено и премислено Naughty
Абе то беше ясно че ще дадът парите на ХРистина #2gunfire
Нали Здравко се е кандитатирал за кмет на Приморско и нова тв му правят предизбона дегитация, защото нова тв искат да си направят хотел в Приморско bowuu
това го каза Милен Цветков в предаването всичко е пунт и пластика Crossing Arms

# 983
  • България Сливен
Цитат на: mari_anka в петък, 27 април 2007, 23:51
И аз гласувах за Христина. Нека да им е като обица на ухото на т.нар. вип-ове. И дано си направят съответните изводи за себе си.

Вип-овете като прочетат това ще си го преместят в другия крачол

# 984
Съжалявам,че не зная как се цитира,но не съм съгласна,че Здравко бил нахален.Като морски човек и работещ конкретно в бранша с чужденци,смятам,че Христина заслужаваше да спечели парите,защото със Здравко ще ги вложат за разивтие на бълг.туризъм по Южното черноморие,евала му правя на човек-толкова млад и с хотел.
А Десисилава какво щеше да направи тия 100 хил.ако беше спечелила=да си купи поредния апартамент еди-куде си или да запише още 1 албум.....Освен това е много тъпа и не може да каже 2 изречения на кръст.

# 985

А може ли някой да ми обясни какво означава "селска пръчка" (по-грозен израз май не съм чувала)? Това, че всички ние не сме ВИП персони, значи ли, че сме "селски пръчки"? newsm78 Уж не съм блондинка, ама нещо не схващам, и география уж съм учила... hahaha

Ето затова Христина спечели. Защото всички, които не се чустват ВИП се почустваха "селски пръчки" без изобщо да се замислят, че селската пръчка беше за Христина. Просто май много хора се познаха в нея....

# 986
Peace

# 987
  • София
Как изведнъж като гъби след дъжд се появиха фенки на Христина  ooooh!
Чудя се на себе си как може да се ядосвам от една такава игра.... Просто тая жена и фамилия мнооого ме дразни, а рядко се дразня ...  
Но си мисля... тия Здравковите целият им живот е изтъкан от Вип Брадър и независимо, че са спечелили многото пари, такъв обсебен от Брадъра живот е напълно ненормален и си е психическа травма.    

# 988
  • Все на втория етаж

е ще го събуди много ясно, тя така и така излиза, независимо първа или не
няма да го остави само я Naughty

а защо не го подготвя при всяко излизане, ако не знаеше, че излиза последна???
сети ли се?може първо да си е помислила да го изнесе спящо, но после да се е разубедила Mr. Green
или то само да се е събудило newsm78

говорим все пак и за обличане за излизане. бялото костюмче, шапчица Wink
айде да не се правим на луди какво се случи.

Лени, а не смяташ ли, че Вип Брадър щеше да й даде повече време за приготвяне, ако беше избрана да излезне? Примерно както на някой им дадоха по 30 мин. Така и на нея 5- 10 мин, а не 2 мин.
А накрая независимо тя или Деси първа все трябваше да го събуди.

# 989
Селска пръчка е много як лаф  Laughing

и аз взех да го употребявам покрай тази христина  Joy

бебина,
аз не се обиждам, че катя смята христина за безизвестна селянка.  Stop
на мен катя нищо не ми е казала, а това, че ти се асоциираш с христина и се обиждаш лично на думите на катя за христина не ми е нормално.  Rolling Eyes
не разбирам защо изживяваш злорадството си, като лична победа над ВИПОВЕте.
вникни в ситуацията и разбери, че има и хора, които стърчат над теб.

Общи условия

Активация на акаунт