VIP Brother 2 - 14 ГОЛЕМИЯТ ФИНАЛ!!!

• 44 774
  • 1 415
  •   1
Отговори
# 960
И кво?! Simple Smile Като минеха 120 сек вместо 60 нямаше да я пуснат ли? Joy

# 961
  • София
Мога само да кажа, че Катето вкара този автогол на останалите и всъщност поднесе наградата на Христина на тепсия...

Съгласна  Peace
Аз пък мисля, че голът им го вкараха още с влизането на здравко и христина и определено мисля, че е нагласено...

А защо още тогава не излязоха  всички , както направи политика Данов! Rolling Eyes

# 962
Азис, Десислава, Катето и Калинко направиха шоуто толкова гледано. От НТ не трябваше да вкарват Христина, след като познават българската народопсихология. Другото лято ще се чудят кой ВИП да навият за участие.

Да, бе, вкарали са я Христина,
щото познават холандската
народопсихология, ай, стига.

# 963
Срам ли ви беше????????????????Или какво???????????????? Досега при коментарите на всички анкети малко хора защитиха позициите си ЗА Христина.
Аз винаги съм ислкала Христина да спечели и то не специално заради самата нея колкото до това парите да отидат за Яни и да се насладя на глупоста на "ВИПОВЕТЕ" как се изнасят  от студиото,как преди да чуят името на победителя Деси Слава беше подготвена с усмивка на уста а после нещо усмивката  и се скри.И в постовете си съм го писала WinkЗа мен тези випове са по-големи селяни след като не умеят да губят с достойнсто и да се държат достойно.Не ви ли обижда някаква си там уж известна личност да смята всички "безизвестни" за селяни.Простотията newsm11

# 964
Данов, ех Веско(или Васко)Данов защо си излезе...Много бързо схвана играта той...И предпочете да не се унижава човека и да запази достойнството си...... Защото разбра,че Победителят във ВБ = Победителят на СИА и Нова

Лека нощ!Хубави почивни дни! И ако ви е яд...Хапнете нещо сладко, гушнете мъж и......  bouquet  bouquet  bouquet
Цяла вечер чакам поне по 4 пъти за да си пусна отговора.....

# 965

вие като гледам сте си от един и същи град Joy
и ти ли се определяш с епитета "селска"?

Става въпрос за МАНТАЛИТЕТ, не за МЕСТОЖИВЕЕНЕ.
Правиш ли разлика изобщо?  Laughing

# 966
  • София
Христина до такава степен беше наясно с нещата, че дори отиде да си събуди детето, като останаха само двете. ooooh!

МИслите каквото ви отърва!
А може би е събудила детето, за да са готови да напуснат къщата, еднакво логично е.

Не ми се щеше парите да отидат пак у  Здравкови, но поне натриха носа на празноглавата фръцла.
да де, ама като не си сигурен, че напускаш последен би следвало да го събудиш в началото, нали?

ами детето си има нужда да поспи поне малко, аз не виждам нищо лошо, че го е оставила да си поспи до последният момент
иначе щеше да е изнервено и да рипа и обикаля в кръг като хлапето на Маги Mr. Green
да де, за последния момент говорим

ами аз да ви кажа честно, така бих направила на мястото на Христина, и то без да знам кога си тръгвам
това прави ли ме селска пръчка newsm78

# 967

айде да не се правим на луди какво се случи.

Именно! Сериозна пробойна в кораба беше това.

# 968
  • Варна
Селска пръчка означава ХРИСТИНА!

мацко, нали се сещаш какво се има предвид като се казва "Селска" - или не се сещаш

# 969
Що да си буди детето, като още когато уж напираше да излиза, ББ й каза на Ристина, че е втора по вот.  newsm78

# 970
Айде да са живи и здрави!!! Имат 5 мин слава и 300000 лв!

За мен това-не благодаря! Не бих искала да съм провинциалистка бутаща се с лакти за ефимерна слава.
 А "Оркестър без име" е в Златния фонд
Съдба!!! Mr. Green

# 971
  • Варна
Христина до такава степен беше наясно с нещата, че дори отиде да си събуди детето, като останаха само двете. ooooh!

МИслите каквото ви отърва!
А може би е събудила детето, за да са готови да напуснат къщата, еднакво логично е.

Не ми се щеше парите да отидат пак у  Здравкови, но поне натриха носа на празноглавата фръцла.
да де, ама като не си сигурен, че напускаш последен би следвало да го събудиш в началото, нали?

ами детето си има нужда да поспи поне малко, аз не виждам нищо лошо, че го е оставила да си поспи до последният момент
иначе щеше да е изнервено и да рипа и обикаля в кръг като хлапето на Маги Mr. Green
да де, за последния момент говорим

ами аз да ви кажа честно, така бих направила на мястото на Христина, и то без да знам кога си тръгвам
това прави ли ме селска пръчка newsm78
да, и като и обяват двете минути, втурваш се в спалнята, блъскаш я, казваш й "Ставай ма, Яницо" и излизаш, нали?

# 972
Айде да са живи и здрави!!! Имат 5 мин слава и 300000 лв!

За мен това-не благодаря! Не бих искала да съм провинциалистка бутаща се с лакти за ефимерна слава.
 А "Оркестър без име" е в Златния фонд
Съдба!!! Mr. Green

bouquet

# 973
  • София

Става въпрос за МАНТАЛИТЕТ, не за МЕСТОЖИВЕЕНЕ.
Правиш ли разлика изобщо?  Laughing

ок, за "селска" правя разлика
а за "пръчка"? newsm78
какъв е антонима на селска пръчка?
ВИП тояга ли? кво ли?

# 974
monda, с каквото и да се занимава човек, каквато и да е мисията му в живота, мисля, че е нормално да има познания по география, примерно, отговарящи на един ученик от 8-ми клас. И ако това не беше гаф, здраве му кажи! Предполагам, иначе не биха го излъчили в "Господари на ефира". Аз нямам гласа на Десислава, но зная текстовете на българската народна музика на изуст, от обща култура. Всички песни, които тя запя (изключвам чалгата) са толкова популярни, че доста българи ги знаят, без да имат нейният глас. Нищо, че аз съм химик, примерно.

Общи условия

Активация на акаунт