VIP Brother 2 - 14 ГОЛЕМИЯТ ФИНАЛ!!!

• 44 711
  • 1 415
  •   1
Отговори
# 1 035
току що гледах новините и даваха финала ,Христина не можа да реагира тя помисли ,че си правят майтап.  Rolling Eyesа Деси Слава остана като залята с вряла вода беше сигурна ,че тя е победителка но уви.доволна съм ,че Хриси спечели да им натрие носовете на тъй  наречените ВИП-ове ака въобще в България може да има такива

Последна редакция: сб, 28 апр 2007, 00:31 от m.sukova

# 1 036

Ох, не Joy ... Моля ви се вижте първия коментар на тази статия hahaha

Силва Зурлева (27.04.2007 г. | 23:55ч.)
Ама хора не се сърдете просто ви показваме как се правят пари с наивници като вас...нищо лично;)))

# 1 037
Подозирам, че третия сезон на ББ ще бъде - Влиза Христина! Здравко отвън й иска развод... влиза вътре, за да оправят документите... остава и печели Peace.

Ако не е нагласено всичко това с Христина, беше просто наказание за самозабравилите се звезди. Всичко провали Ката-простачката, която с виковете си, злобните си коментари и истериите си, провали облика на ВИП-овете ни. Ката с плюнките си по Христина, оплю 80% от народа ни... И за това провали и себе си, и Десислава и Маги ... и Китаеца, който е в това обкръжение, заради Азис. Ако Ката се беше държала достойно и беше поприкрила малко грандоманщината си..., както и не беше оформяла лагери, нямаше да стане победител Христина, а може би - тя.

# 1 038
... Виповете станаха и си отидоха....

Даже закъсняха. Трябваше да си тръгнат с Веско и тогава семейство здравкови какво ли гледано шоу щяха да направят newsm78

# 1 039
  • София
Оххххх,докога ще продължаваме с това "да натрием носовете на виповете".Защо някои не могат да се примирят с мисълта,че има хора които могат да бъдат по-известни и по-талантливи в дадена област?Докога ще бъдем "селски пръчки" и ще се разпознаваме в тази "обикновена" безумно ревнива,комплексирана и лишена от всякакви емоции жена?Просто се примирете с мисълта,че не всички сме равни.

# 1 040
От Сиа знаете ли как се радват че сме изписали толкова страници. И рейтинг на Венета утре ще направим....

Ще направим  Naughty

# 1 041
  • E-CLM & CH-VD
Е, поне се видя, че чалгаджиите в държавата намаляват.
да, но се увеличават селяните   Mr. Green
смятам,че Христина заслужаваше да спечели парите,защото със Здравко ще ги вложат за разивтие на бълг.туризъм по Южното черноморие,евала му правя на човек-толкова млад и с хотел.
hahaha Ох, това е много смешно  hahaha С пари всеки знае как да бъде млад и с хотел и как да помогне а развитието на черноморието Laughing

Joy Joy Joy

Лени ,взе ми думите от клавиатурата  Joy  Joy

# 1 042
  • България Сливен
Представете си Риста да беше отказала наградата с мотива, че не е ВИП и не е честно тя да вземе парите.Колко достойно щеше да бъде от нейна страна. Ама тя нали си е селска пръчка....?

# 1 043
Под 1200 СМС са получени тази ве4ер. Само толкова...
Общо за последния вот около 7000.
За каква реална победа продължават да ми пишат някои тук.
Слезте на земята  Laughing

# 1 044
Това е първият и вероятно последният пост, който ще пусна по темата. Като гледам как набъбна за броени минути Shocked ми сеирджии сме си, няма какво да се лъжем..
Не бях за никоя от двете моми финалистки - всяка си има своите недостатъци за мен - Дисислава или Христина - жени като всички други, едната по-обикновена, другата по-руса, Laughing голяма работа... колко е правдоподобен вота, кой ли ти казва...имам известни съмнения..
Обаче тез нашите ВИП-ове пак я свършиха хубава, ама българска работата.. айде бе - какво демоснтрират, колко са велики ли.. защо не приемат нещата нормално и с усмивка, както съм виждала при раздаване на Оскарите примерно.. Това е шоу в края на краищата - прави се за да забавлява хората, не да предизвиква негативни емоции, нервни кризи, завист, ревност.. а ние - пълним ли пълним форумите с празни приказки..

Айде и лека! Peace

# 1 045
Получих разтърсващ оргазъм, дори още ме тресе, когато Ката излезе... хаха..., коооолко й беше весело Joy Joy Joy, егати позьорката.

# 1 046

бебина,
аз не се обиждам, че катя смята христина за безизвестна селянка.  Stop
на мен катя нищо не ми е казала, а това, че ти се асоциираш с христина и се обиждаш лично на думите на катя за христина не ми е нормално.
разбирам, че народопсихологията е, да дърпате всичко що стърчи, а злорадството да изживвявате , като лична победа  Hug
Хм ами,че и аз не се смятам за такава,ама що пък да се кефя и  да съм солидарна с тях,че обиждат по-безизвестните Wink Ми и аз не се кефя на селяни и те за мен са такива нали така казаха те самите "селянка значи не от село,а простата душа и поведение на един човек" ами много се извинявам ама  селската групичка(Деси Слава и Катето) бяха точно такива Hug...то  бяха обсъжданя на този-на онзи,то беше сваляне на Здравко и дразнене на Христина,те се бъркаха и в това как Христина да си храни детето..................(по-зле са и от Венета) smile3521
Е как да подкрепя някой от тях Stop Всичко беше поза и фалш и никой да не ми приказва,че този или онзи си бил свалил нещо.Е да свалили са си дрехите но не и маската от лицата.Всичко неестесвено дразни и отблъсква doh

# 1 047
Така и така сте будни всички - горещо препоръчвам филма който в момента започва по bTV, прекрасен е!!!

Human Stains с Антъни Хопкинс и Никол Кидман Simple Smile Enjoy!
Подкрепям.  Peace
Наистина лека нощ.

# 1 048
Някой ще ми разсни ли,че не гледам спорт,какво целеше въпроса на Крум Савов дали Десислава харесвала мъже с плитки и познавала ли-там някакув си роднина на Роналдиньо?

# 1 049
Оххххх,докога ще продължаваме с това "да натрием носовете на виповете".Защо някои не могат да се примирят с мисълта,че има хора които могат да бъдат по-известни и по-талантливи в дадена област?Докога ще бъдем "селски пръчки" и ще се разпознаваме в тази "обикновена" безумно ревнива,комплексирана и лишена от всякакви емоции жена?Просто се примирете с мисълта,че не всички сме равни.
  newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

ЕМИ КОФТИ Е ДА СИ НЕКАДЪРЕН И НЕИЗВЕСТЕН!!! И ТО ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ!!!

Общи условия

Активация на акаунт