Гларус кряска, вълна пляска, БУРГАСКА мама сияйно бляска! (23)

• 17 857
  • 282
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря още веднъж на всички за топлите пожелания Hug

Вчера се чухме с Биляна и пак се разприказвахме за среща Blush Че нали последния път и двете ни нямаше.
За другата седмица има ли желаещи? Нещо в по-тесен кръг ще е предполагам, защото няма време да пускам анкети и да се организираме. На който му се идва да пише на лични, icq, skype.... абе където ви е удобно Wink

# 136
  • България
Честит рожден ден , Ваня. Много любов и щастие    bouquet

# 137
  • вкъщи
танина благодаря ти за подробното обяснение.и аз съм ходила при този михайлов,прегледа ме мн обстойно и ми каза и на мен,че имам раничка.обаче след това вълкадинова,калваджиян и георгиев отрекоха това.а аз забременях по това вреем и сега не знам имам ли или нямам,но все пак ще се доверя на мнението на тримата.а иначе михайлов е много добър,много обстойно преглежда и обяснява.а относно приятелката ми и излезе 2 гр,сега ще решава как да се лекува,но тя иска да ражда пак и сигурно с лекарство ще я третира.остава само ад реши при кого.

# 138
  • у нас
Ей, мамчета, издирва  Joyсе една жена, която се е оплакала в РИОКОС ( ХЕИ), че в храната от ДМК за възраст 6мес - 9 мес. има сол. Имало големи проверки в ДМК.  Да не е някоя форумска майка или някой може би я познава, тази жена дето направи мръсно на много семейства, на които им предстоеше да запишат децата си на кухня, а сега няма записване на 6 мес, а чак от 9 месеца. И по тази причина сега храната дори и на големите е без сол и захар. От няколко дни забелязвам, че храната е пълен бъркоч, безкусна, само цвят има. Абе, как може такова нещо - едно дете след 1,5год - трета група по купони в кухнята, нали трябва да яде сол, че иначе недостига на сол води до развиване на гуша.  Направо се чудя #Crazy как може да има такова нещо. newsm78

# 139
Мамка и ко я барна коя е  #Cussing out Аз се канех другия месец да записвам и аз кухня и сега ако е от 9-ти  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire

# 140
  • у нас
незнам за другия месец може да отменят забраната, ама сега са налепили табели на сто места

# 141
 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, LaDiDa!!!!
 Бъди много много щастлива!!!

# 142
  • Бургас / Славейков
Аз за това и отписах преди 2 седмици малката от кухнята, защото храната е отвратителна.А преди това я ядеше .Супер безвкусно правят яденето , а то за какво било.Само могат да загубят от това, мой приятелки и те ще си отписват децата от кухнята.

# 143
  • Бургас
Честит празник на ЛаДиДа ! Много щастие и късмет !

# 144
  • Бургас
Момичета не се ядосвайте за кухнята,нали може да си сложите сол допълнително  Wink Аз не вземам храна от кухня и не знам как е вкуса ,но също не слагах сол в храната може би до 9-10 м , а после по съвсем малко.

# 145
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  bouquet

# 146
Вижте какво намерих в нета “Аз съм! За всяко дете - семейство” - кампания на Az-Deteto.com

А ето тук е списъка на децата пратили рисунки на ръчички, но странно защо няма деца от Бургас все още  newsm78.
Дайде да се включим, а?
Адреса на който трябва да се пращат рисунките е София 1463 ул. Никола Славков 41, ет. 3 за инициативата "АЗ СЪМ" на Az-deteto.com . Ще има и награди някакви...

# 147
ЛаДиДа, честит рожден ден!
Желая ти много здраве, щастие и любов!

# 148
  • Бургас
Момичета , по едно стечение на обстоятелствата моя син  се сдоби с 3 чифта почти еднакви дънки от Next  и искам едните да ги продам.Предпочитам на някой от Бургас,защото не съм много наясно със изпращането и куриерските фирми , а и не ми се занимава много,освен това ще  ги види на живо и може да ги мери.Подобни са на тези /светлите/

http://content.next.co.uk/items/X39/shotview/626/103-489-X39s.jpg , но точно същия модел го няма ,защото ги поръчах януари .Ако някой проявява интерес да ми пише .Р-ра е 2-3 години= 98 см височина = 13,5-15 кг  ,но са доста големи , в момента на Сашко са му като харизани,така,че предполагам за 3-3,5 г ще са добре .

Последна редакция: сб, 05 май 2007, 17:25 от Галхен

# 149
  • По света и У нас
Момичета, нали доскоро си издирвах детегледачка  Mr. Green /слава богу  Peace успях да открия след известно търсене  #Crazy/ и ето на каква обява попаднах вчера в "Ало Бургас" - може да е полезна на някой от вас  Peace
"056/918837, 089 934 0885 - детски педагог търси да гледа деца на възраст 1-3 год., осигурява храна и занимания".
Жената звучеше доста мило по телефона. Може да поема ангажимент за не повече от 3 деца наведнъж. Гледа ги в къщи, както пише в обявата осигурява храна и занимания /ангажимент на родителите е да докарат и вземат детето си/. Извежда ги навън когато времето е хубаво. "Таксата" и е 12 лв. на ден /т.е. за 8 часа/. До колкото разбрах живее в Изгрев. Някои от нещата, които трябва да се донесат са дрехи за смяна, шише с водичка, памперси /ако сте на памперси още  Wink/ .... за всичко останало и повече подробности може да се свържете направо с нея .... В момента доколкото разбрах гледа само 1 детенце, което наскоро щяло да заминава при родителите си в чужбина ....
Дано съм била полезна  Hug

Общи условия

Активация на акаунт