Гларус кряска, вълна пляска, БУРГАСКА мама сияйно бляска! (23)

• 17 850
  • 282
  •   1
Отговори
# 195
Да, така е, Мадлен Simple Smile
Особено, ако бебчо е на Аптамил.

# 196
Шушонче ,радвам се че всичко е наред при теб -пази се и каква е тази работа ,я да си почивате повече с Мариана мама  Naughty
И аз от известно време съм си вкъщи ,но се свиква -в началото ми беше много нервно ,но сега даже и не се сещам за работното си място .Мислете за най-важното ,да гушкате едни здрави и спокойни бебчовци . Hug
Времето вече и при нас е страхотно ,така ,че разхождайте се пък и какво пречи да си уговорим среща и за кафенце

# 197
здравейте,някой може ли да ми каже как става записването на ясла,направо с директорката ли се говори или има друг ред.И късно ли е сега да запиша детето за януари месец на някоя ясла в центъра-аз знам само две де,защото ме уплашиха че съм закъсняла много,и направо за градина сега да съм подавала.Синът ми прави 2 г. лятото,но искам по-голям да го пусна на ясла да пробвам как ще му се отрази.Ако някой скоро е ходил да пуска молба,моля нека сподели.

# 198
За яслата в центъра - моя хубавец го записах преди месец, беше 68-ми номер и ми казаха чак след една година да очаквам да го вземат  Rolling Eyes. Това за яслата на Републиканска 1. На мен ми се искаше от есента да го пусна, но ... Коя е другата ясла? Разбрах за една под спирката на Билковата аптека, но там не съм ходила. Ще чакам и аз информация, ако случайно някъде взимат още деца да ходя и аз да подавам там, и на есен  с песен ...

А за градина пробвах да подам от сега, но ме отрязаха  #Cussing out Каза ми директорката да ида януари 2009 година  Shocked и сугурно ще каже, че много късно съм отишла и няма места. 90% съм сигурна, че така ще стане  #2gunfire

# 199
Здравейте и хубав ден от мен
Дъщеря ми ходи от август '06 на републиканска 1 на ясла и съм много доволна.
Аз я записах април"06 при завеждащата на яслата директно и август я приеха без проблем.Сега от леличките зная че ще правят още 1 групичка но май ще е от около 1 юни довечера или утре ще питам и ще напиша.

# 200
Последно:
Четвъртък - 19 часа
Джърси

Няма да правим резервация, защото за сега сме малко хора. Би трябвало да има места. Който отиде първи, заема една маса Simple Smile
Всички са добре дошли Hug

# 201
какъв слънчев ден само - направо завиждам на мамите с бебоците дето са на разходка, а тия като мен на работа да бачкат Stop никакви такива , май ще взема да кръшна да си взема детенцето и да се шляем на воля

# 202
Здравейте!    bouquet

От доста време следя темата...даже сам писала и преди...
Сега имам нужда от помощ и затова реших да ви помоля да споделите...
След две седмици ще правим кръщене на дъщеричката в
ц.СвБогородица - до Икономическия...
Даите идея за подходящо заведение за почерпката след това...?

# 203
на мен много ми допада бистро джани, но незнам дали работят в неделя  Rolling Eyes

# 204

Laughing Пицария "Форс", обстановката е приятна, не е скъпо и е съвсем близо  Mr. Green, на горния десен ъгъл на градинката над църквата  Peace Честито ви кръщене!

# 205

Laughing Пицария "Форс", обстановката е приятна, не е скъпо и е съвсем близо  Mr. Green, на горния десен ъгъл на градинката над църквата  Peace Честито ви кръщене!
Peace

# 206
  • Бургас

И аз това щях да пиша ние в събота правихме кръщене в същата църква и после се черпихме в този ресторант, много е приятно, предварително бяхме направили резервация. Честито кръщене   bouquet

# 207
  • у дома
Здравейт и от мен  Sunglasses
Много работа, много нещо...
Ние бяхме в х-л "Приморец". Цените бяха като в обикновен ресторант или кръчма, но терасата беше огромна, много място да бягат децата, рибите вътре бяха най-голямата атракция...Обслужването на ниво /горе-долу/, кухнята вкусна. Най-вече нямаше силна музика, абе въобще много беше приятно...

# 208
  • у нас
Sinara , съжалявам, че ще опонирам, ама не съм съгласна, Алекс нямаше изобщо колики, а акото му си беше зелено! И понякога се случваше често - да речем по 3-4 пъти в месеца за по ден. Не съм много веща, но не съм съгласна! А и доста материал съм изчела за коликите и това за колики и зелено ако никъде не го видях.

Яница, ти с много неща не си съгласна, защото  явно инфото, което си чела или са ти казали е през редовете. Не ме опонирай без да си прочела източника, който ти визирам. Прочети книжката на Спок - Грижи за бебето и детето- и после говори. Ако те интересува отвори книжката и прочети на 170-та стр. и преди и след това какво пише. Не съм го писала аз. Joy Може и  да опонираш и Спок Joy и му кажи, че не си съгласна, издателя може да промени текста hahaha Joy

# 209
Sinara прави ми впечатление, че когато има мнение различно от твоето и си много нападателна....... Можеше да кажеш примерно " Ами щом не си съгласна твоя работа, хора различни - мнения много", а ти веднага да скочиш и то както най-много мразя с "усмивка на уста" - ирония. Форумите са огромни, написани мнения много, който иска рови и чете и си прави сметката кое е най-добро за него, не е нужно на всяко мнение да сме с рогата напред. Дали един писал, че зелено ако се получава от колики или друг го отрича какво значение има? По-важното беше да споделите мнение, и да замълчите тактично ако нещо в на другия мнението не ти харесва.

Общи условия

Активация на акаунт