Смешки от форума - 44

• 12 047
  • 113
  •   1
Отговори
Добре дошли в новата тема!

Тук събираме бисери, сътворени във форума.

Моля, съобразявайте се с молбата на Мамма:

Цитат
Обръщам се с молба към всички списващи в темата - моля, не публикувайте като "смешни" постинги, касаещи здравословни проблеми.

Когато човек поради една или друга причина се притеснява за здравето си и е дошъл в сайта да попита, независимо от това как се изрази, не заслужава присмиване, а има нужда от помощ и подкрепа.
Едно е лапсус или изказване в някоя неангажираща тема, съвсем различно е осмиването на здравословни проблеми от каквото и да било естество.

Благодаря предварително за разбирането!

Тема 43

# 1
От темата "Счетоводител в нужда се познава"
Цитат
Потърси счетоводител.
Успех!

# 2
Какво е смешното?

# 3
В темата за счетоводители плочкаджии ли се търсят? Не ми отговаряй, моля те!

# 4
Може ли аз да отговоря? Simple Smile
В случая това е просто отговор на въпроса, който е задала потребителката в предишния пост:
Цитат
Според вас възможно ли е още от началото да се оправя с декларациите сама или най-добре първо да възложа на счетоводител? Благодаря ви.

# 5
Може ли аз да отговоря? Simple Smile
В случая това е просто отговор на въпроса, който е задала потребителката в предишния пост:
Цитат
Според вас възможно ли е още от началото да се оправя с декларациите сама или най-добре първо да възложа на счетоводител? Благодаря ви.
Благодаря за разбирането.

# 6
  • София
"... предпочитам да приличам на Алис Купър в жегите, отколкото на бушмен от австралийските пустини."
Joy

# 7
  • Down south
Цитат
По същия начин и сутрин, когато ходим на работа изпрани и изгладени, някои стопани не се съобразяват, че любимците им дори на каишка се търкат и лигавят в дрехите на минувачи.

# 8
Smiley

Цитат
Животните не ми пречат ,даже понякога едвам се спирам да не изям някое сладко куче,но знам ,че и на стопаните не им в приятно.

# 9
Какво ти неприятно, направо в шок ще изпадна, ако някой ми изяде кучето.

# 10
  • София
хахахахахах На някои явно просто им е неприятно. хахаххахахахахах

# 11
Не съм чула за такъв случай.
Предполагам метафорично ще го изядат от любов.

# 12
  • Euskal Herria
В една от темите за риалити формат коментираме участниците, много сполучлив пост:
Цитат
Адито от пиАно е преминала на пиЯно.

# 13
Ха-ха, какви мъже ражда нашата земя българска Satisfied
Цитат
Моят мъж 8 години ме носи където ми е кеф без да каже гък.

# 14
Цитат
Никога повече! Най-отвратителната паста евър! Вкус, аромат и послевкус на умряла катерица...

Аз такова не съм яла и не му знам вкуса, аромата и послевкуса, ама не посмях да попитам авторката, че току-виж решила да ме почерпи...

Общи условия

Активация на акаунт