Някой знае ли Евтини почивки до Близкия изток

• 945
  • 8
  •   1
Отговори
По новините казаха Sunglasses че намалят цените на екскурзии до близкия изток. Но така като гледам няма такова нещо. Някой знаели нещо на оферта сега за пролетната ваканция.

# 1
Там има война, какви почивки?!

# 2
За мен търсената информация е безполезна... Хората гледат как да избягат от там, що му е на нормален човек да ходи в този ад

# 3
И аз това се чудя?

Не знам как очаквате по-адекватни отговори, авторке...

Те от там едни се чудят как да се приберат, други се чудят къде да отидат, че да останат живи, а от тук хората се чудят как да се възползват от по-евтина почивка, понеже има война... Сега, в момента!!
Ех, живот...

# 4

Laughing Laughing Laughing
По новините много неща казват, които нямат нищо общо с действителността.

За мен търсената информация е безполезна... Хората гледат как да избягат от там, що му е на нормален човек да ходи в този ад

Е, как защо? Защото почивките са евтини! Плюс това си плащаш транспорта само на отиване, за връщането ще ревеш и ще чакаш да ти пратят правителствения самолет.

# 5
Едва ли ще има начин да се стигне до там... Едва ли някой ще се навие да заведе авторката, че и евтино....
Струва ми се не реална тема

# 6
В Афганистан е много красиво по това време на годината.

# 7
И аз чух нещо подобно, като правиха аналог с КОВИД-19. Но предполагам става дума за периода след като всички полети се възстановят, летищата са напълно безопасни и т.н....

# 8
Имах на предвид Дубай, Абу Даби, Катар, а не Авганистан и Ирак.

Нека модератора затвори темата никаква помощ или поне насоки не получих тука.

Последна редакция: ср, 18 мар 2026, 01:03 от Moderator3

Общи условия

Активация на акаунт