На 1 годинка става вече МАЙското ни буболече! (II част)

• 12 240
  • 297
  •   1
Отговори
# 105
Честит рожден ден на Ивко и Марти! Много здраве и щастливо детство им желая!

Честито християнче на Нанси!

Сттрайпър, колажа е супер! А и от снимките личи, че сте си изкарали много хубаво. Тортите са супер!

# 106
 newsm59 на Ивко и Марти!
Много здраве, щастие, късмет, весело и безгрино детство!

Весел празник   bigdance2 а за мамите  newsm51

Честито християнче на мама Нанси!

# 107
Честит Първи Рожден Ден на Ивко и Марти, големи да пораснат, живи и здрави!
  Страйпърче, колажа е страхотен, браво  Peace
Лео голям разбойник станал, но и така си се очертаваше Mr. Green Да го нацелуваш ! И не и се ядосвай на свекито, тя искала да те зарадва, ама не е било това правилния начин.

# 108
  • София

ЧЕСТИТ 1 рожден ден на ГОГИ! Пожелавам му най-веселият празник, а мама Лони да се радва на здраво и щастливо детенце!

Siska, Честит ти рожден ден, мила! Бъди все така духовита и лъчезарна!

Последна редакция: чт, 03 май 2007, 00:46 от Rumya

# 109
  • Varna
ЧЕСТИТ  РОЖДЕН ДЕН НА ГОГИ! Много здраве, щастие, късмет, весело и безгрино детство!
Весел празник !
 СИСКА ЧЕСТИТ ТИ РОЖДЕН ДЕН!  Много щастие и късмет ти желея!  bouquet   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 110
Сиска - честит рожден ден!!! Сбъднати мечти и само усмивки за теб и семейството ти!!!  bouquet nbirthday newsm59

А сега на всички едногодишни чудеса КРИСИ, ЙОАНКА, ГЕОРГИ, КРИСТИЯН И КРИСТИЯНА, ИВКО И МАРТИН!!! Да растат здрави и щастливи за гордост на мама и тати!!!!

На мама Лони и малкия Гоги - честит първи рожден ден - нека само весели и щастливи мигове се случват в живота!!! И разбира се ЗДРАВЕ, МНОГО ЗДРАВЕ!!!!

Поздрави от нас с Никола, изгубихме се, но попътувахме - Бургас, Лозенец, Синеморец, река Велека, Малко Търново, с. Бръшлян, местността Ковач и обратно в София..... чудеса и нещо магическо има в тая Странджа планина... а Никола видя морето, едвам го удържахме да не се "гмурне" във студената вода - затичва се с такъв устрем, че просто незнам как ще го удържаме лятото. А за пясъка - почти се зарови в него...е хапна малко, но..... Wink

А в планината - еххх спокойствие и симетрия, а тя - планината е много по различна от всичките други наши планини - първо е иглолистна, второ - по това време на годината е тучна и зелена и влажна - щото през лятото е пек, и трето има толкова обичай, за които не бях чувала - пък и нови думи научих - "Врис"= извор; "цицосурка"= капе едвам едвам  Peace

Сега отивам да чета и да си правя резервация за срещата - дано да има места!!!! Praynig

Hug Hug Hug

# 111
  • София
Честит рожден ден на Гоги, да расте здраво и умно момче. Да е честито и на мама Лони, да го гледа и да му се радва!

Честито и на Маринела на мама Мери! Да е умна и красива!
Честит рожден ден и на Сиска, да е най-щастливата жена на света!

Последна редакция: чт, 03 май 2007, 11:19 от Aннa

# 112
  • София
Сисе, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Бъди все така духовита, лъчезарна, готина и мила! Да се сбъднат всичките ти мечти, божествената Божа  Grinning да те радва безкрайно!

Честит първи рожден ден и на сладура Гоги! Да порастне голяяям и силен, умен и щастлив!

# 113
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ СЛАДУРКОВЦИ!!! (ние много ги пропуснахме) ДА СА ЖИВИ, ЗДРАВИ, ДА РАСТАТ МНОГО ЩАСТЛИВИ! МНОГО ВЕСЕЛИ ИГРИ И ВСЕ ТАКА ДА РАДВАТ МАМА И ТАТИ!

# 114
Добро утро!
Ех, най-накрая дойде Големият ден. Сън не ме лови, станала съм в тъмно и се щурам и постоянно се улавям, че си мисля какво е било преди 1 година по това време. Аз съм в паника как ще мине днешния ден, въпреки, че всичко е готово, а Гоги отново ме изненада - още спи и аз ходя на пръсти.

Момичета, много ви благодаря за пожеланията!

Сиска, честит рожден ден, мила! Желая ти много щастливи мигове, любов и семейно щастие. Божи да изпълва дните ти и да те радва!

Дано всичко мине гладко, после ще докладвам, а сега отивам да се шашкам и суетя!
Весел ден на всички!

# 115
Ние вчера се прибрахме от провинцията. Беше дълга и пълноценна почивка. Сега се надявам да се включвам по-често и да успея да изчета пропуснатото.
Днес ще ходим на първи рожден ден на Маринелка на мама Мери 13.
И чакам всеки момент да ми се обадят, че съм станала пак леля. Не мога да опиша колко се вълнувам. : newsm68

Ето малко снимки и от наща ваканция:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=129079&photo=1
До скоро и целувки на всички мишлета. Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 03 май 2007, 09:52 от pipiiv

# 116
  • Велико Търново
Момичета,благодаря ви от сърце!Разплакахте ме,но това са ми едни от най-хубавите сълзи!
Понеже съм "баранка" както казва баща ми/овца/ и не се научих как се качват хубави картинки и не мога да ви почерпя дори и виртуално ще ми остане надеждата на Априлци да почерпя истински!Обичам ви! Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВКО/на патерица/ И НА ГОГИ!МИЛИ МОМЧЕТА ЖЕЛАЯ ВИ МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И ДЕТСТВО ИЗПЪЛНЕНО С МНОГО ИГРИ И ЗАКАЧКИ!БЪДЕТЕ НАЙ-ГОЛЯМАТА РАДОСТ И ГОРДОСТ ЗА ВСИЧКИ,КОИТО ВИ ОБИЧАТ!ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

ЧЕСТИТО ХРИСТИЯНЧЕ НА НАНСИ!АЛЕКС,МИЛО ДЕТЕ И НА ТЕБ ПОЖЕЛАВАМ ЗДРАВЕ И ДЕТСТВО ИЗПЪЛНЕНО С БЕЗГРИЖИЕ!

Страйпер,тортата ти е супер,а за колажа думи нямам-невероятен е!Двамата ти малки мъже са много хубави,ази друг път съм го казвала,но аз,лично съм влюбена в Макси!Невероятно красиво дете е !

Наде,от снимките си личи,че всичко е било на ниво,не,че съм се съмнявала де GrinningЗетчето ми както винаги е най-красиво!Да го нацелуваш от мен и Божа!

Гвен,при теб никога не е скучно/с най-добри чувства го казвам/.Надявам се,че всичко се е наредило както трябва и сте прекарали добре!Чакаме снимки! Grinning

Люсил,снимките са страхотни!Тери колко е пораснала малката ми сладуранка!

Крейзи,мило много са неприятни тези инициативи от страна на свекърва ти.Не мога дори да те успокоя,защото,ако бях на твое място не ми се мисли какво точно щях да кажа и направя/срам ме е дори да си го мисля/.Само като по-голяма бих ти казала,че заради това хубаво човече Лео не си заслужава да се ядосваш Heart Eyes

Люба,без да ти правя вятър,четки и разни други ти казвам най-отговорно,че с Кабрански сте създадени да правите деца.Самуил е известен на всичките ми приятели-показвам го каква красота е!
Пак да кажа,че снимките от РЗ на Калина са страхотни!А Стефчо мрънчов какъв е голям,добре,че беше този празник,че да го видим!

Сега да започна в типично мой стил да ви разкажа за приключението ми във фризьорския салон GrinningОтивам аз,на фризьор,а Чемширов гледа Божа в едно заведение под салона зареден с един пакет солети за да я държи в количката Mr. GreenИзмиха ме,подстригаха ми и ме изправиха и накрая 30 лв.Аз,в буквалния смисъл като препикано мушкато,защото за същите процедури в салона в който ходяу това ми струва 16.Излизам и гледам Георги го няма,отишъл той на друго кафе и като ме вижда,ама аз,побесняла от яд и той какво ти е бе.Аз,му казвам,че за 5 ми косъма на кръст са ми взели 30 лв.а пък той ми вика,че нали веднъж ти взеха 50 ShockedПрилагам снимка да видите тези обирджии за какво ми взеха 30 лв.Още ме е яд Twisted Evil
 Снощи бяхме на купон за да подгреем и за тази вечер,беше супер.Прилагам и малко снимки.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=81564&view=1&photo=97

Пипийв,надявам се,че при вас всичко е наред!Пиши по-често!
Много мами ми се губят напоследък-няма да ги изброявам,че ще пропусна някоя,ама Ирка къде си бе момиче?

Желая на всички ден изпълнен с усмивки! Hug

# 117

newsm67 ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ГОГИ!!!! smile3510
Да расте здрав и щастлив!

nbirthday СИСКА, ЧРД!!! Пожелавам ти много щастие, любов и късмет! Божа да те слуша и да се радваш на страхотното си семейство!   ura

АНИ, ето това е подаръка на Никола.
Малко е грозноват, ама пък той много си го харесва и му е удобен!

Последна редакция: чт, 03 май 2007, 10:05 от tania_ark

# 118
Честит рожден ден, Гоги! Желая ти безгрижни детски дни, изпълнени с много радост и весели игри!

Честит рожден ден, Сиска! Желая ти да си вингаи обичана, все така очарователна и винаги много усмихната!

# 119
  • Плевен
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ГОГИ! ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО, БЕЗГРИЖНИ ВЕСЕЛИ ИГРИ, ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН СИСЕ! БЪДИ ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И ГОРДА МАЙКА, ОБИЧАНА СЪПРУГА, ВЯРНА ПРИЯТЕЛКА И ВСЕ ТАКА ДУХОВИТА!

Общи условия

Активация на акаунт