Честит рожден ден на Марти и Ивко! Честит рожден ден и на патерица на Венцислав, Криси, Станислав, Георги, Кристиян, Йоанка, Даниел Уилям и на Марти на мама Шуши и Марти на мама Наде! (ох, дано не пропускам някое мишленци-рождениче
) 

Някои си останаха навън под дъжда с напитките в ръка, прави наредени в редичка под един навес, други седяха прави около масата вътре, децата тичаха из цялата кръчма; абе лудницата беше пълна...И това точно преди да се духа свещичката...
Ще кача снимки тия дни...
Честито християнче на Нанси, много сте красиви на снимките, дори и разплакана
Наде, явно купона при вас е бил главозамайващ, играещи дечица щъкат навсякъде...и в центъра разбира се Рожденника Марти
Тортата ви изглежда много хубава, а сигурно е била и вкусна.
на мама Таня и близначките.
Страйпер много ми хареса колажа от рожденния ден на Криси. Въпреки, че сте били само с родата, обстановката и духа са празнични и децата са се чувствали чудесно, поне така изглеждат на снимките, а всъщност сигурно е била още по-голяма веселба.
Честити ходещи крачета на Лео! 

Благодаря
...остана само купчината за гладене и после обещавам ...както аз си знам
/...вярно,че нея не я видяхме...ама нищо,надявам се да се поправи....И на Марти тортата е страхотна/тигъра ми е любим герой от Мечо Пух/...и клуба и изобщо всички на рожденния ден/една от мамите не е ли форумка-социално ангажирана,гледала съм я по телевизията
/....И на Люската снимките изгледах и ми стана едно такова свежо,пролетно,жизнерадостно..то и природата и те......такова настроение внасят....давайте още снимки,ей/и аз обещавам,ама не казвам кога/
....тръстиката/т.е. гледенето/ чака.............
....
...../-http://www.snimka.bg/album.php?album_id=128926 

И тортите са много хубави ... и на Надето също. Хареса ми много усмивката й, на всички снимки където са двамата с Марти, тя е толкова лъчезарна. 
(ще става въпрос за свеки, та който не му се чете да подминава...
То трябва детето да е проходило стабилно, да има гости, деца и т.н. Пък и без никой да предупреди (мен поне) решила да ми прави на детето прощъпулник
И ми стана много криво. На нея също, щото и казах тези неща
И после викам - айде, така и така ще я правиш питата, ще има 2 пъти. Дай да отпечатим крачето поне. Ама на втасала вече питка стана - спаднала питка
Абе, просто ...
Сега е тестена, а на всичкото отгоре я намазала с масло и захар
Нали се предполага, че ще се търкаля тая питка, ще се налепи цялата в космаци
(дет най-ги мразя, щото аз и мъжо се обезкосмяваме, а заради тях целия апартамент е като кучкарник космат...
).
От всичко най-мразя такива изненади (неканени гости, поканени у нас от свеки без да ме уведомят или разни подобни инициативи...) . Сега незнам какво да правя
Препоръчани теми