На 1 годинка става вече МАЙското ни буболече! (II част)

• 12 237
  • 297
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Честит рожден ден на Иван и Мартин. Да порастнат големи и здрави момчета, да радват мама и тате!

# 91
Здравейте.
Олче и Катя, страхотна красота сте сътворили. И прекрасните ни дечица я заслужават, разбира се. Честито на всички рожденици! Разгледах всички снимки, прекрасни са. Пропуснала съм много, но бяхме за няколко дни в провинцията. Мия се чувстваше страхотно, толкова се смя и даже започна да си говори нещо по бебешки, но с определена интонация. Много е сладка и направо ми изпълни сърцето. Дано довечера да ми остане време, за да кача малко снимки.
Вчера си купихме лятна количка, девойката сама си я избра. Слагах я в няколко и понеже и продавачките в хиполенд никакви ги нямаше, за да обяснят каквото и да било, та пробвахме няколко. Като я сложих в тази, тя се усмихна широко и даже не искаше да слезе от нея. Много лека и удобна ми се стори на първо каране.
Споделете къде мислите да ходите на море. И откъде мога да купя бански за бебка?

# 92
  • София
Честит рожден ден на Ивко и Марти!
Да са весели и здравички и само да радват мама и тате!

Честито християнче на Нанси!

Страйпър, много хубав е станал колажът, а тортите направо ме изумиха, като купени изглеждат, признавам те за майстор. Имам само една забележка, не те видях на снимките. Simple Smile

Ние през почивните дни бяхме в провинцията, сменихме малко климата и на Румчо мисля, че добре му се отрази. Дивее си човекът и въпреки, че хапва добре, последния месец е наддал само 50 грама - 9020 гр/74 см.
Гледам, че публикувате рецепти, които звучат доста добре. Ние си хапваме от кухнята и двамата с Румчо сме доволни - изяжда си всичко човекът и пита за още, разнообразни манджи дават и на мен ми се спестява умуването за менюто.

Лек и приятен ден! Grinning

# 93
 newsm59 Tada  party023  GiftЧестит рожден ден на Марти и Ивко! Честит рожден ден и на патерица на Венцислав, Криси, Станислав, Георги, Кристиян, Йоанка, Даниел Уилям и на Марти на мама Шуши и Марти на мама Наде! (ох, дано не пропускам някое мишленци-рождениче Praynig Wink)
Да растат живи и здрави, весели и засмени, щастливи и умни, палави и игриви! Да се гордеете, скъпи мами, с тях!

Честито и на проходилите крачета!  newsm68

Нашият рожден ден мина доста шумно; голяма олелия беше... Събрахме се в една малка кръчма с поляна навън близо до нас... По едно време се изсипа дъжд, та тръгнахме да се изнасяме вътре, ама вътре пълно с други клиенти... Салати, ордьоври, напитки - всичко се напълни с вода... Ние - около 20 души големи и 10 малки деца - трябваше някак си да се скупчим около една маса за шест човека - единствената вътре свободна... Sad Thinking Някои си останаха навън под дъжда с напитките в ръка, прави наредени в редичка под един навес, други седяха прави около масата вътре, децата тичаха из цялата кръчма; абе лудницата беше пълна...И това точно преди да се духа свещичката... newsm78Ще кача снимки тия дни...

# 94
  • Плевен
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ИВКО И МАРТИН! ЧЕСТИТО И НА РОЖДЕНИЧЕТАТА - КРИСИ, ЙОАНКА, ГЕОРГИ, КРИСТИЯН И КРИСТИЯНА! ВЕСЕЛО ДЕТСТВО, МНОГО БЕЗГРИЖНИ ДНИ И ЩАСТЛИВИ УСМИВКИ ПО ЛИЧИЦАТА ВИ!
За майките на рожденниците

Честито и на именниците днес! Да са здрави и щастливи!

Специални благодарности на Олчето и Катя за прекрасната, обновена тема! Страхотно празнично настроение създава, разглеждах я с часове.  newsm51

Gift Честито християнче на Нанси, много сте красиви на снимките, дори и разплакана  Laughing
 Gift Наде, явно купона при вас е бил главозамайващ, играещи дечица щъкат навсякъде...и в центъра разбира се Рожденника Марти  Hug Тортата ви изглежда много хубава, а сигурно е била и вкусна.
 welcome на мама Таня и близначките.
 Gift Страйпер много ми хареса колажа от рожденния ден на Криси. Въпреки, че сте били само с родата, обстановката и духа са празнични и децата са се чувствали чудесно, поне така изглеждат на снимките, а всъщност сигурно е била още по-голяма веселба.
 Gift Честити ходещи крачета на Лео!  Hug

Ние се завърнахме от Лесидрен. За съжаление останахме само една нощувка, защото резиденцията беше пълна с гости, а и "любезно" ни обясниха, че едвам са ни намерили свободна стая. Обстановката на резиденцията е як соц. Имах чувството, че съм се върнала години назад във времето. Стаите са в прилично хигиенно състояние, чаршафи с дупчици тук там. В банята обаче с изненада открих биде, въпреки силно очуканата и счупена мивка, олчукани плочки на пода и т.н. Случайно минавайки надникнахме в две други стаи , в които бяха настанени баби английскоговорящи - ами съвсем различно беше - други легла, хубаво спално бельо.... Хубавото е , че приехме всичко това с усмивка, в край на сметка няма да векуваме там, а и като излезе човек извън стаята се захласва по природата. Навсякъде зелено, свежо и зареждащо. Вътрешния двор на резиденцията е много добре аранжиран и поддържан. Ресторанта им сигурно не е много посещаем, защото менюто беше много оскъдно ( два вида салати и скара), а като си поръчах малка ракийка от една марка , се оказа, че е била последната. За пореден път се убеждавам, че в България много хора не искат да печелят или  незнаят как. На следващия ден на обяд седнахме в заведение в Лесидрен, носещо странното име "Люспата". Така и не разбрах защо е наречено така, а ми беше любопитно. Това заведение горещо ви го препоръчвам - и като обстановка, и като кухня.
 Траяна се държа добре през цялото време и вярвам, че се е чувствала чудесно. Поне се усмихваше през повечето време. През ноща като се събуди се оглеждаше доста, все пак непозната обстановка, но след 15-20 минути заспа. Абе общо взето съм много доволна от пътуването ни. Ако на някой му се гледа, ето снимки http://lussymar.multiply.com/photos/album/2

Желая ви весел ден и очаквам снимки от рожденните дни!  smile3531

Последна редакция: ср, 02 май 2007, 15:10 от Люсил

# 95
  • Varna
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ИВКО И МАРТИ! Много весел праздник от нас.[/color][/size]
Честито християнче на Нанси![[/color]/b]

# 96
  • Варна
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ИВКО И МАРТИ!!! САМО ХУБАВИ МОМЕНТИ И МНОГО УСМИХНАТИ ЛИЦА ОКОЛО ТЯХ!!!
ЧЕСТИТО И НА РОЖДЕННИЦИТЕ, КОИТО ПРОПУСНАХ ИЗМИНАЛИТЕ НЯКОЛКО ДНИ!!! ДА СА ВЕСЕЛИ ЗДРАВИ, И УМНИ!!!

Мен са ме погнали тука в офиса, чак не мога да си седна на стола цял ден. И сега пак бягам  Mr. Green трябва да ми плащат извънредни за скорост на придвижване и за изтъркани обувки май.... Mr. Green

Явно утре ще дочитам, но да благодаря на Катето и Олчето за всеотдайния им труд   bouquet Благодаря  Heart Eyes

# 97
Ей,аз хубаво си отспах няколко дни,и по-разходки и кръчми  се находихме семейно....ама къщата беше станала като бойно поле и днес уж щях да пиша и снимки да качвам,ама пак се посветих на слугинстването....аман,ама изпуснеш ли замалко и после няма оправия ooooh!...остана само купчината за гладене и после обещавам ...както аз си знам Mr. Green
Снимките от рожденния ден на Алекс и от кръщенето са супер-тя е страхотна както винаги/това е едно от най-емоционалните деца ,които познавам/..много ми хареса и колажа на Стайпър-чето-тортите са невероятни/а аз си мислех,че си любител Thinking/...вярно,че нея не я видяхме...ама нищо,надявам се да се поправи....И на Марти тортата е страхотна/тигъра ми е любим герой от Мечо Пух/...и клуба и изобщо всички на рожденния ден/една от мамите не е ли форумка-социално ангажирана,гледала съм я по телевизията  newsm78/....И на Люската снимките изгледах и ми стана едно такова свежо,пролетно,жизнерадостно..то и природата и те......такова настроение внасят....давайте още снимки,ей/и аз обещавам,ама не казвам кога/
Хайде,че почивката за кафе мина ooooh!....тръстиката/т.е. гледенето/ чака.............

# 98
 Честит рожден ден на Ивко и Марти! Да сте здрави, весели, засмени и щастливи!

Честито и на именниците днес! Да са здрави и щастливи!

Честито християнче на Нанси. Да расте здраво и добро дете. Много сте хубави на снимките.

Страйпър, снимките ви са страхотни и тортите са много хубави. Баткото се е справил блестящо с фигурките и украсата.

Наде, и вашата торта много е много хубава и при вас купона е бил на ниво.

Негово Величество се събуди ................. до после

# 99
  • Русе
   Честит рожден ден на Ивко и Мартин! Весело прекарване на празника!
   Честита първа годинка и на Йонката, на Криси, Георги, Кристияна и Кристиян!

# 100
Току що Иво се качи за 6-ти път на фотьойла,а преди това го направи и на дивана...което изключва варианта случайност...зарязвам гладенето и почвам да обезопасявам ,че #Crazy....

Е,ето ги и обещаните снимки/пускам линк към албума-дано снимка.бг, не се изкелешат пак,че мен ме направиха луда докато ги кача ooooh!...../-http://www.snimka.bg/album.php?album_id=128926

Последна редакция: ср, 02 май 2007, 22:54 от Анонимен

# 101
Ох, интернета е отвратително бавен!!! От един час и повече се опитвам да кача една снимка и не става....
АНИ, съжалявам. Щом връзката се подобри веднага ще кача обещаната снимка!
Иначе Никола днес беше безумно щастлив. Обиколи целия парк абсолютно сам, ходейки.... Направо ми събра очите това дете Simple Smile

Люси, снимките са страхотни. Важното е, че сте си изкарали добре Simple Smile
В тази връзка да попитам - резервира ли някой вече за Априлци?

# 102
Честит първи рожден ден на КРИСИ, ЙОАНКА, ГЕОРГИ, КРИСТИЯН И КРИСТИЯНА (със закъснение) и на Ивко и Мартин! Пожелавам им да са много здрави, усмихнати и послушни деца. А на мама и тати много, много радост с малките съкровища.

И на мен колажа на Страйпър много ми хареса, направо е чуден.  Heart Eyes И тортите са много хубави ... и на Надето също. Хареса ми много усмивката й, на всички снимки където са двамата с Марти, тя е толкова лъчезарна.  newsm51

Момичета стискайте ми палци, че утре ще ходим на прегледа във Варна, като се върна ще пиша какво е станало.

# 103
Ох, да ви се оплача колко ми е тъпо  Tired  (ще става въпрос за свеки, та който не му се чете да подминава... Mr. Green)

Прибирам се одеве и гледам свеки прави нещо, меси. Питам я какво майстори, тя ми вика "Ми тука нещо, не знам дали ще стане". И малко преди да приспя Лео, че му се спеше адски някой СЛУЧАЙНО каза, че била пита за прохождането ...  Shocked  Ама аз седя и не вярвам да ушите си. Така ли се прави, беееееееееееееееееее  Imp То трябва детето да е проходило стабилно, да има гости, деца и т.н. Пък и без никой да предупреди (мен поне) решила да ми прави на детето прощъпулник Crossing Arms И ми стана много криво. На нея също, щото и казах тези неща  Tired И после викам - айде, така и така ще я правиш питата, ще има 2 пъти. Дай да отпечатим крачето поне. Ама на втасала вече питка стана - спаднала питка  Tired Абе, просто ...  ooooh! Сега е тестена, а на всичкото отгоре я намазала с масло и захар  Shocked newsm78 Нали се предполага, че ще се търкаля тая питка, ще се налепи цялата в космаци  Sick (дет най-ги мразя, щото аз и мъжо се обезкосмяваме, а заради тях целия апартамент е като кучкарник космат... tantrum).
Тъкмо стана питката и Лео заспа. Ся свеки е у комшиите и сигурно и е много тъпо, ма кво да направя аз  33uu От всичко най-мразя такива изненади (неканени гости, поканени у нас от свеки без да ме уведомят или разни подобни инициативи...) . Сега незнам какво да правя  Rolling Eyes Ще трябва да и се извиня, че така изведнъж реагирах, ама да ме беше предупредила поне...
Благодаря, олекна ми  Hug Mr. Green

Любе, днес и Лео направи същия номер. Аз го уча да слиза от леглото не с главата напред, ама да се качва не съм си помислила, щото е високо. Днес сутринта мия чиниите и съм го оставила на земята, обръщам се - той на леглото и ми се хили  Shocked Плакна една чаша и поглеждам да не падне - той на земята моля ти се и тихичко се приближава. Като видя, че го гледам и като ми скочи да ме бори  Mr. Green Та от сутринта се качва и слиза на де що има диван, легло...  ooooh!

Последна редакция: ср, 02 май 2007, 21:06 от crazybrat

# 104
  • София
Крейзи, като си представих Лео как те бори, много сладко ми се струва. Laughing
А на свеки хич не и се извинявай, каква е тази "изненада" дето ти я е спретнала. Така ли се прави  прощъпулник. #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт