На 1 годинка става вече МАЙското ни буболече! (II част)

• 12 233
  • 297
  •   1
Отговори
# 75
  • София

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА МАРТИ И ИВКО! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, УСМИХМАТИ И ПОСЛУШНИ ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ! НА МАМИТЕ - НЕЗАБРАВИМ ДЕН!

ЧЕСТИТО ХРИСТИЯНЧЕ НА МАМА НАНСИ, ДА ТИ Е УМНА И ДОБРА ПРИНЦЕСАТА!

E, да почерпя и за нашия тати, който има имен ден:

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ ДНЕС!

# 76
Честити рожденни дни ин нашите наборчета. Да растат здрави и силни. Щастливо детство!
 Ани, много ни хареса пожеланието ти, каквато е хубавелка нищо чудно да стане и мис-ка Mr. Green Мами е била мис Шабла и мис на училището Blush А тя ако стане и висока като татко си, нищо чудно Party
  Ние ще празнуваме в петък, а дне си го прекарваме както всеки ден, защото сме на работа с татко и. Иначе бяхме вчера на консултация и вече е 9кг и нещо, ама не ми се обръщат мерните единица, за това няма да съм точна. Расте си добре детето. Но ни върнаха за ваксините, трябвало да има навършена годинка за да ги поставят и днес пак ходихме, само да я дупнат. Порева си горкото, но дано скоро да няма ваксини.

# 77
Честит рожден ден на Йоанка-сладуранка,Георги,Кристиян и Кристияна!!!/дано да не ми обръщат внимание на малкото закъснение Embarassed/...И на Марти и Ивко и на днешните именници желая много здраве,късмет и любов!!!

# 78
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Марти и Иван,а също и на дечицата от тези дни!Растете живи, здрави и щастливи!Носете само радост на мама и татко!

Ние прекарахме чудни празници-с малка екскурзия и днес отново тръгваме на път Simple SmileНе мога да пиша на всички каквото исках,но весел ден и хубави купони на рожденяците
Целувки

# 79

smile3510 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВКО И МАРТИН!  newsm67

Да растат здрави юнаците, да са гордост на мама и тате!

# 80
Честит Рожден Ден на Йонката, Георги,Кристиян, Кристияна, Марти и Ивко!

Ето какво сътворих вчера с малкото снимки от Рождения Ден. Поне си личи, че децата се забавляваха добре.

http://www.e-designs4you.com/snimki/rojden%20den%20krisi%201/rojden-den.html

# 81
  Честит Рожден Ден на Ивко и Марти! Да са здрави, весели и умни дечица за радост на мама и тате!

Честито християнче на мама Нанси!

Добре дошла на мама Тити!

# 82
  • София
Честит рожден ден на Ивко и Марти! Честит рожден ден на патерица и на Кристиян, Георги, Йоанка и Кристияна!Желаем им много здраве и щастливо детство!
Честит празник и на днешните именници!
Много благодаря за хубавите пожелания, а специално за Сиска   bouquet Hug  love001 много ме зарадва с хубавото пожелание  Hug
Ани стихчето много ми хареса   bouquet Браво! Аз никога не бих могла да сътворя такова нещо
Нанси честито ти християнче! А поповете могат да бъдат доста досадни - когато освещавахме апартамента попа ни дръпна доста дълга лекция как можело така да живеем заедно без брак и то пред цялата рода, та на мъжа ми му идваше да се завре под масата от срам  Laughing
Изкарахме си страхотно на празника, малко се бях притеснила, защото заради почивните дни половината гости бяха в провинцията и се събраха само пет деца, но пък лудуваха като за десет  newsm47 Рожденника се поизложи, защото се уплаши от непознатата обстановка и от многото хора /доста от тях беше позабравил  Mr. Green/ които му се радваха и мрънкаше и не даваше на друг да го пипне, камоли гушне, но като видя една голяма колкото него червена топка за скачане очичките му светнаха и настроението се оправи тутакси  Grinning Кофти е само, че на повечето снимки има една такава начумерена муцка  Confused Ето ги и тях http://www.snimka.bg/album.php?album_id=127914 Вечерта с родата също мина добре. Марти пак не даваше да го гушкат, но слава богу нямаше сърдити  Laughing Получихме страхотни подаръци - то кръстницата му триколка на Кетлер, от къщелника ми и майка му есенни обущета на Барт и много сладко комплектче, от родата повечето ми дадоха пари - ще му купя ето това столче за кола http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=40_42_125&products_id=1121
А по отношение на ваксините на год.и един месец ще му бият против морбили, после на год. и половина още една доза Пентаксим и следващата била чак в първи клас  Grinning
Усмихнат и слънчев ден!  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 02 май 2007, 10:12 от nadia_777

# 83
  • София
Страйпърче и колажа и снимките са много хубави! И тортата е станала много сполучлива  smile3501

# 84
Честит рожден ден на всички, които празнуват днес и на патерици на рождениците от последните три дни Simple Smile Да са живи и здрави и винаги усмихнати!

# 85
  • София
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НА РОЖДЕНИЦИТЕ НИ! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ!

мимоза, какво ще пиеш  Mr. Green и аз много харесвам сем. ни снимка. но малко ще се порадвам сега на тази в подписа  Heart Eyes

ани, разсмя ме с това "халатче" Simple Smile, а мислех, че знам повечето диалектни думи  Joy

# 86
Честит рожден ден на  Ивко и Мартин!  bouquet  bouquet  Много радост,весело и безгрижно детство!Да радват мама и тати и да са умни и добри!  newsm51 smile3525  bigdance2  bigdance2  bigdance2

Ани -весел празник!Чакаме снимки на рожденника и майка му  Peace Дано в Шумен е по-топло ,отколкото в Балчик  Praynig

Честито християнче на Нанси и прохождането на Лео!
Страйпър и колажа и снимките са много хубави,тортата също!

Последна редакция: ср, 02 май 2007, 11:00 от mimozata

# 87
  • София

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВКО И МАРТИ! ДА РАСТАТ МНОГО ЩАСТЛИВИ, УМНИ, ВЕСЕЛИ И ПАКОСТЛИВИ! ДА СА РАДОСТ И ГОРДОСТ НА МАМА И ТАТИ!

За щастливите им майки:

# 88
ВЕсел празник на рожденниците ни! Да растат здрави и палави  Mr. Green
Честито и на вчерашните!
Честито Християнче на Нанси, много е хубава малката  Heart Eyes Досега ви гледах снимките - кукла!  Hug
Страйпър, колажа е страхотен! А за тортата-самолет се сетих нещо - ако обърнеш снимките на 90 градуса (реверс ли се падаше... newsm78) ще стане 1-ца  Mr. Green

# 89
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ИВКО И МАРТИ! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК И НА МАМИТЕ ИМ!

Страйпър, снимките ви са страхотни, тортите са много хубави, а за обърнатата единица - не се коси, ако не беше казала, честно казано нямаше да забележа. Поздрави и баткото за кулинарните умения, фигурките са станали много сполучливи.

Наде, и вашата торта много ми хареса, а и виждам и при вас купона е бил на ниво.
Весел ден на всички и дано изгрее слънчице!   Nature Sunny

Общи условия

Активация на акаунт