На 1 годинка става вече МАЙското ни буболече! (II част)

• 12 229
  • 297
  •   1
Отговори
# 60
  • София
 newsm59  поздрави за рождениците ни!   newsm59

ние сме с Миа при баба и дядо от Н Загора и добре, че имам нет (макар и вече да се вбесих колко бавно си тегля Отчаяните съпруги).

много сладки снимки на Бетинка и на Хрисито, да ги изпапка човек направо! А Калинка е шеметна с тази рокличка, мисля че вече писах (изкуквам ей!)

ето ни и нас на разходка от днес, пресни, пресни снимки  bowuu  Joy от един детски кът:
http://s100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/?action=view&am … nt=P1050702-1.jpg

целувки от нова загора, да живее интернет!  Mr. Green

Последна редакция: вт, 01 май 2007, 18:26 от ва ни ла

# 61
  • София
Честито на всички рожденници от последните дни. Да са живи и здрави и много щастливи деца!

# 62
  • София

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕНИЦИ!
НЕКА ВСИЧКИ БЪДАТ ЗДРАВИ И щАСТЛИВИ ДЕЧИЦА!

СПЕЦИАЛНИ ПОЗДРАВЛЕНИЯ И ЗА ДНЕШНИТЕ щАСТЛИВИ МАМИ! ПОЖЕЛАВАМ И НА БОБИ, И НА ТАНУЧКА И НА ПЕТЯ НЕЗАБРАВИМ ПРАЗНИК!

# 63
Честит Рожден ден на Марти (на патерици) и на днешните първомайски дечица: Георги, Йоана, Кристиян и Кристияна! С Ради им желаем много здраве, усмивки, безгрижно и щастливо детство!

# 64
Танче сподели какъв е подаръка на Ники? А може и снимки. Някой питаше за идеи за подаръци. Ето няколко: надуваем басейн, воден пистолет, пумпал, кофички лопатки фигурки, бурнузче. Аз си поръчах на кръстниците басейн и те се престарали, взели ни един огромен и ще трябва в градинката пред блока да го надуваме!  Joy

# 65
  • София
Моля ви, дайте някоя идея за хапване - не само за закуска....

Хмм, и аз съм на тази тема. Освен трпящите несупех пюрета и каши, Косьо напва и следните неща:

chef 1/4 сварен жълтък /давам му го на прюарченца, харесва му много и реве за още, ама май сме малки за повече/;

chef  кисел с плод /200 гр. пасиран плод кипвам на котлона и после сгъстявам с 50 гр. вода и 2 л. натурално царевично нишесте/

chef  грис /сварявам 3 с.л. в 150 мл. вряща вода с 2 капки зехтин, понякога добавам и плод/

chef  парченца краставица, ябълка, морков, /домат и банан също давах, но направи реакция и съм ги спряла за момента/

chef филийки хляб

chef фини овесени ядки, понякога с  пасиран плод

chef мусака /лук, морков, зелена чушка задушавам с вода и малко зехтин, прибавям размита кайма от св. бонфиле и картофи на кубчета и пека във вирната под фолио. слагам по една идея червен пипер и чубрица и 1 шушка сол/

chef шницели /кайма от св. бонфиле овкусявам с малко зелен лук и оформям на мини шницелчета, които овалвам в брашно и сварявам във вряща вода/

chef топчета /кайма от св. бонфиле овкусявам с малко зелен лук и размесвам с малко ориз; овалвам в брашно и сварявам във вряща вода/

chef тиквички с ориз /задушавам тиквичките с малко лук във вода и зехин, добавям ориза и вода, овкусявам с ситно нарязан копър и запичам/

chef леща /сварявам белена леща със ситно нарязани морковчета, лук, зел. чушка и целина; подправям с една идея червен пипер и 1 шушка сол/

Ако се сетя за друго, ще пиша, споделете и вашето меню   chef

а, това са рецептите от Бон Апети, които показва педиатърката: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=144289.msg3807097#msg3807097

Танче сподели какъв е подаръка на Ники? А може и снимки. Някой питаше за идеи за подаръци. Ето няколко: надуваем басейн, воден пистолет, пумпал, кофички лопатки фигурки, бурнузче.
А н и, какво е това?

Последна редакция: вт, 01 май 2007, 20:43 от Rumya

# 66
Joy Честно да ти кажа , доста се замислих дали да го напиша така, защото ми се струва че думата е диалект от нашия край. И ето оказа се че е такава. Става въпрос за халат за след баня. Понеже децата вече порастват и хавлийките с качулки омаляват и аз поне си мисля вече да караме с халатче.

# 67
  • София
Халатчето е супер идея за подарък  Peace

# 68
Леле, Руми.... ти направо ме смая с това меню! Благодаря за страхотните идеи   bouquet  Hug
Аз не съм започнала да му готвя все още често. Предимно караме на пюрета. Правих му няколко пъти зеленчукови пюрета, ама като не ги яде и реших да не си губя времето.
Не знам в какъв период е Никола, но вече много дълго продължава.... Аз страшно се изнервям като не иска да яде, ама нищо не мога да направя!
Иначе до скоро за закуска го прилъгвах с кук кус с масло, сирене и намачкан банан. Но вече и това не яде.... Ще пробвам твоите предложения дано някое му се ослади и да си възвърне апетита  Praynig
Забелязах, че предпочита да яде неща, с които може да си чеше венците - санвичи, солети, бисквити... За разнообразие му давам печен сандвич с кашкавал или намазана филия с топено сирене... Даже много се забавлява като си вземе филията и си я яде сам!
Понеже всичко обича сам да си прави, да отговоря и на АНИ за подаръка... Купихме му walker за в парка, защото има само за домашни условия, пък като излезнем на разходка и се чудя какво да го правя. Той не иска да ходи ако аз съм го хванала. Щом го хвана изправен за ръцете и той автоматично свива краката в коленете и се хили....
Снимки ще пусна като го изведем и го пробваме. Ако е хубаво времето още утре  Peace

# 69
Честит рожден ден на Йоанка-сладуранка,Георги,Кристиян и Кристияна!Здраве,щастие и безгрижно детство  newsm59 newsm67 newsm59 newsm67

Ванила-много сте хубави в Нова Загора и на оная семейната снимка  Peace,сменяй подписа..
Ани,умори ми с това бурнузче  Joy hahaha На нас на кръщенето и подариха френско много джиджано като пончо-риза..А си имаме и традиционно,но не ми е удобно ,че трябва да го обличам,а с хавлията увиваш и готово..
Идеи за подаръци-кола за бутане с крака или тия 3 в 1,8 в 1,плажни играчки,бански ,детска плажна хавлия,люлка ,различни занимателни игри..
Ние по празниците само по кръчмите откарахме...Снощи с едни приятели с 2 деца-голямото е съученик на сина ми ,а малкото 5м по-голямо от Жули..Голяма веселба,другия татко каза,че повече не му се излиза. hahaha А Жули беше много смешна-кавалера и праща въздушни целувки,а тя го гледа ,гледа и като го награби за блузата,метна го да го целува  hahaha

# 70
  • Русе
   Добър вечер и от нас със Дари! Двете сме пред компютъра, а тати гледа мач.
   Благодаря ви за комплиментите за нашата мома, дано не е много нескромно, но е взела моите очи. И татито е синеок, но с много по-светъл цвят.
   Много съм затруднена с избора на тоалет за РД Thinking Подариха ни много сладурски червени дънки и ми се иска да накича Дарито с тях, но като гледам снимките няма момиченце с панталони, всички са с полички и роклички... От друга страна изобщо не мога да си представя нашата разбойничка с рокля, та съм в голямо недоумение... Май ще чакам последния момент да реша. За подаръците-с мъжа ми купихме шарени дунапренени кубчета с различни размери(имаше и пластмасови, много по-хубави, на Фишер Прайс, но като си представих как ще ни замерва с тях...) и една от онези къщички с отвори с определени форми и фигурки, които се пъхат в тях. Харесах също един пумпал-жаба на Чико и една музикална костенурка, пак на Чико. Вече започнаха да ме питат какво да ни подарят-играчки или дрешки и си мисля да предоставя избора на роднините.
   Хайде, полувремето на мача и трябва да ставам от компютъра Sad Само да кажа последно, че Дарито много обича да играе с топка, така че ако нямате - това също е хубав подарък.

# 71
  добър вечер, мамчета!
  Ани, трогната сам от стихчето, много мило ми стана.
  момичета, благодаря на всички за пожеланията за рождения ден на Александра!
  честито на всички имащи повод да празнуват!

ето малко снимки от рождения ден, първо тортата

реших да кръстя малчо на рождения и ден, милата много плака, не знам дали от това че не я държеше мама или от обстановката. "Пукна" ми се сърцето докато свърши церемонията и сега вече е христянче.Попа малко се шашнат , че нямаме  татко , но бързо го преодоля, каза "разбирам" и продължи с попълването на свидетелството 

имахме много гости и беше доста весело, това са част от тях

жалко че не присъстваха и пловдивските мами, но и те са били на не по малко приятно място Simple Smileс тях ще повторим празника много скоро
и последно...

а които иска може да погледне  и на
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=127471&view=1&photo=1

# 72
Нанси честито ти християнче! Да ти е живо и здраво!

# 73
Е страхотна страница.Благодаря на двете мами,които са се постарали така  bouquet
Честит рожден ден newsm59 на всички бебоци. Нека растат здрави и много,много щастливи  1swing
Честито на всички Християнчета!
На нас също скоро ни предстои първи рожден ден. Направо не мога да повярвам как мина 1 година. А след това през юли,ще се кръщаваме. Въобще тежка програма.

# 74
02.05.
Днес е ден желан,
Че рожденици са Марти и Иван.
Да са весели и здрави,
Щастието никога да не ги забрави.

Черпя всички ви за здравето на днешния ми рожденик с по един сладолед. Заповядайте:

Общи условия

Активация на акаунт