Термин септември 2026 - 2

• 21 625
  • 779
  •   1
Отговори
# 240
Мен също много ме тресе тревогата дали всичко е наред с нея. Все още не я усещам, което допринася към целия страх, но полежението е в пъти по-добро от 9-та - 10-та седмица - тогава беше такава паника и като отидох на преглед тогава направо бях изненадана, че всичко е наред. Нелепо е за мен да продължавам да се притеснявам доста често като аз от тази бременност едно дори леко притеснително нещо не съм видяла за сега, но те чувствата не питат.

# 241
Момичета, имате ли понякога силна тревожност, че нещо не е наред или че нещо ще се обърка. За радост, рядко ми се случва но в дните в които се случва, направо ми се плаче от страх, че нещо ще стане с бебенцето ми, особено когато споделя с някого, тревожността ми се усилва. Днес си говорих с колежката от човешки - тя знае, благодарение на болничния ми и от както го коментирахме сърцето ми се е свило.
Първият триместър бях много тревожна. Преди последния преглед много ме беше страх, че сърцето на бебето ще е спряло (бяха минали 5 седмици от предишния преглед), даже пуснах сълза като видях, че е добре. След като минаха феталната морфология и пренаталният тест, вече съм доста по-спокойна.

# 242
Аз също изпитвам тревожност, но и с първата ми бременност също я имах. Имам още един въпрос приемате ли Омега 3 и каква? Взех течна под формата на сироп, но вкуса на сурова риба просто ме убива.

# 243
Аз също изпитвам тревожност, но и с първата ми бременност също я имах. Имам още един въпрос приемате ли Омега 3 и каква? Взех течна под формата на сироп, но вкуса на сурова риба просто ме убива.

В момента не пия, но знам че тази е най-полезна и най-бързо се усвоява. Когато я пиех, за 1 месец забелязах, че косата видимо ми беше пораснала и сгъстила. Не че това е най-важното в момента, просто го отбелязвам.

# 244
И при мен гадните мисли ги има. Аз го отдавам на това, че имам предишна загуба и сега постоянно се притеснявам да не стане пак така. А в момента всичко е перфектно - и по изследвания, и по прегледи. Но това, че трябва да чакам много до следващия преглед ме убива и се чудя дали да не ходя и на частно някъде - просто за мое спокойствие, да я видя на екрана и да знам, че всичко е наред. Коремче нямам много голямо, сутрин почти го няма - и за това също се филмирам 😁

# 245
И аз имам предишни две загуби и висока тревожност. Тази ми бременност започна като двуплодна и откакто загубихме едното близначе не мога да се успокоя, че другото е добре и ще се роди. 7 години се мъчихме за да постигнем тази бременност. На последния видеозон доктора ме забеляза, че съм пред мини инфаркт ( паник атака) записа ме  на терапия, за която ще науча тепърва. Днес ми се обадиха за първи път и говориха с мен около 40 Мин . В четвъртък ще ми се обадят пак да обсъдим методи за намаляне на тревожността.

Омега 3 пия на Wild Nutritions, за бременни и Pregnacare.

Последна редакция: вт, 31 мар 2026, 19:38 от •MERA•

# 246

В момента не пия, но знам че тази е най-полезна и най-бързо се усвоява. Когато я пиех, за 1 месец забелязах, че косата видимо ми беше пораснала и сгъстила. Не че това е най-важното в момента, просто го отбелязвам.

Дали се сещате за точния продукт как се казва?

# 247

Дали се сещате за точния продукт как се казва?

Норвежко рибено масло Омега - 3 Mermaids Havfruene
Знам, че има и тюленово, като не съм се интересувала каква е разликата. Знам специално за косата, че трябва DHA-то да е много високо (ако примерно са капсули).

# 248
Аз пия комбинираните витамини на Прегнакеър Плюс, омега 3 е на капсули от морски риби, ако не се лъжа. Гадно ми е, че примерно час след като го изпия имам дъх на риба в устата, но с предната бременност също бях на тези витамини и бях доволна, затова сега също съм с тях. Следящата ми беше подарила някакви на Допелхерц май Актив мама и нямах търпение да свършат. С тях не се чувствах много добре, докато с тези нямам това чувство за постоянен глад дори и да ми се гади, глад за сладко или тестяно. Вече седмица съм с Прегнакеър и определено усещам разлика в себе си.

# 249
Дали е нормално да ме боли кръста всеки ден?

# 250
Имаш ли някакво стягане в корема, болка, втвърдяване? Предвид, че си и инвитро, сподели на лекаря си. Мен също често ме боли, но аз имам още едно дете след което бягам нон стоп и е от преумора. Когато ми е много лошо се мажа леко с арника крем.

Дали е нормално да ме боли кръста всеки ден?

# 251
И при мен ги има тревожните мисли - всичко наред ли е, ще бъде ли наред, ще се справям ли и т.н. Не мога да кажа, че съм се шашнала все още, но си ги мисля тези неща.
Моята кръвна захар февруари беше 5.4, сега е вече 5.55. Ходих на ендо и тя ми каза да гледам да е под 6.1… това били новите норми за бременни. Обаче като ви чета и се замислям дали да не направя още една консултация с друг ендокринолог.

# 252
Имаш ли някакво стягане в корема, болка, втвърдяване? Предвид, че си и инвитро, сподели на лекаря си. Мен също често ме боли, но аз имам още едно дете след което бягам нон стоп и е от преумора. Когато ми е много лошо се мажа леко с арника крем.

Не, нямам други оплаквания овен постоянната болка в кръста от няколко дни. Четвъртък съм на преглед , ще повдигна въпрос за физиотерапия , че не се търпи вече .

# 253
И мен ме боли кръста всеки ден, даже сутрин най-вече след по-продължително лежане. Иначе усещам и леки пробождания, но доктора преди каза, че е нормално това.

# 254
И аз имам предишни две загуби и висока тревожност. Тази ми бременност започна като двуплодна и откакто загубихме едното близначе не мога да се успокоя, че другото е добре и ще се роди. 7 години се мъчихме за да постигнем тази бременност. На последния видеозон доктора ме забеляза, че съм пред мини инфаркт ( паник атака) записа ме  на терапия, за която ще науча тепърва. Днес ми се обадиха за първи път и говориха с мен около 40 Мин . В четвъртък ще ми се обадят пак да обсъдим методи за намаляне на тревожността.

Омега 3 пия на Wild Nutritions, за бременни и Pregnacare.

Може ли повече информация за тази терапия?

Общи условия

Активация на акаунт