Модни консултации - 80

• 65 094
  • 786
  •   2
Отговори
# 765
За дънките аз харесвам плътен, структуриран плат, не да ми стоят и да се усещат като клин или долнище на анцунг. Чувствам се добре в такива, с които не ми се очертава всяка кривка по тялото, а държат прибрано всичко което трябва бъде държано - дупе и корем. Такива с повече от 1% еластан са ми прекалено меки и очертаващи, освен че при такива платът е по-тънък, особено в бял цвят.

# 766
Nevermoresleep а дънките барел добре ли стоят? Аз не съм висока, имам чувството, че съвсем ниска ще изглеждам с такива, чувалести са ми, иначе много съм ги гледала и тях.

# 767
Специално тези на Arket на мен ми стоят трепач, по мое мнение. Аз съм с широк ханш и с тях, дупето ми изглежда мъничко каквато визия аз гоня. Също барела не е силно изразен, че да изглеждат фрапиращо и с високата талия ме обгръщат чудено където искам, а крачолите са широки и не ми ограничават движенията.
Дължината на крачолите е от значение. Трябва да са около глезена, не прекалено дълги, за да не стоят като чувал. на мен (170см) тези ми пасват точно.

# 768
  • София
Аз предпочитам raw denim без еластан. Това си е класика за мен. Ако има дори малко еластичност, след пране стават гадни. Иначе почти всякакви модели нося - и skinny, и wide, и mom/dad. В зависимост от случая. Примерно skinny с висока талия и изчистена тениска или риза с елегантни обувки и сако ми е много любимо. Levi`s 720 и 721 са ми любим модел, както и Mile high. На Liu Jo също много добре стоят, особено на дупето. Те са с еластан, няма как.
Друг любимец ми е 501, като също предпочитам skinny версията, защото ми стои по-добре на краката.
Имам сигурно над 100 чифта дънки, но аз почти постоянно това нося. Лятото чат-пат обличам рокля или пола, ама не ми е толкова комфи.
G-star също много ги харесвам, както и Replay и Scotch&Soda - качествени са и имат хубави моделчета. Имам и няколко от по-скъпи марки като Givenchy, Valentino, Gucci и Saint Laurent. Е, последните са най-любимите ми. Просто сякаш са шити за мен + супер качество. Но пък цената си я бива Grinning
Arket и COS много обичам, но все са ми огромни, особено вторите. Имам едни супер любими на Arket, даже купих два еднакви (да си имам).

# 769
Levi`s са ми любими, 501 или 505 от миналия век задължително 😁, разлика в кройката и разположението на джобовете има, да не говорим за размера, днешните 23 са по-големи от тогавашните 26. Забравих номера на тези, които се водят bellbottom, пак от 80-90-е и по сантиментални причини Type1. Ровя си из онлайн вторите употреби за тях.
Подразбира се, че не обичам еластан Simple Smile

# 770
  • Шоплука
Пиер Карден са ми сигурно едни от най-любимите дънки, пазя ги много, че вече марката е аут.

# 771
Така пазех едни много любими бели дънки на Армани.
Загледах Replay, но не ми се купува онлайн, отговарят ли си на размера?

# 772
  • Шоплука
Отговарят си, поне аз не съм имала издънки, даже тия дето ми ги носят от Барселона и няма връщане, нямат мърдане. За мен това е марката топ за дънки.

# 773
  • София
Според мен са уголемени Replay. Аз нося 23 размер, ама трудно намирам тук. Много зависи от модела де.

# 774
Знаете ли магазинче за костюми класически,които да са от хубава материя и да не струват бъбрек?

# 775
# 776
Replay са ми от любимите, но мисля че е добре да си пробват 🙂
Нося 27 на марката, но Narja модела от лиосел и памук ми е 24.

Други любими са ми модела Judee на G-Star, от RAW Denim, стоят фантастично добре с Adidas Japan, равни сандали, балеринки или slingbacks на 2 - 2.5 см ток ❤️
И още няколко модела на G-Star нося, но последните две години съм пристрастена към Джудито

Единствените които мога да нося  с обувки на токчета до 7 см и не ми късеят са едни на Diesel, flare модел, стои Уау.
Много ми харесват дънки с боти на ток 🙂

Liu Jo имат страхотни дънки от 100% памук или памук+лиосел за лятото.
Миналата есен си купих едни техни, като минати с четка с лачена боя са, много са добри, комфорта е топ.

# 777
  • София
Аз оня ден си купих барел дънки, 7/8. Много ми харесва как ми стоят, аз съм 169 см със слаби крака. Не гледам марки, гледам как ми стоят.
Напоследък често ходя в един аутлет, имат дънки Лий, Левис, Томи, Гес... Но нещо кройките са ми твърде класически, а аз си търся нещо шантаво.

# 778
И аз се харесвам с широки и барел дънки, но Мм хич не ме харесва 😃
Това няма значение де 🙃

По-шантави модели има при G-Star, Replay, Liu Jo... иновативни са, вадят интересни кройки и след пране не трепват /или поне тези без еластан, не понасям еластан в дънки

ето я Narja-та от есенната колекция, плътна е, много е хубав модела, в Сердика Мол я има в магазина им, заслужава си да се пробва ♥️

и аз в миналогодишната лятна, и в жегите я нося и ми е добре.

# 779
Бордото избрах, много благодаря на всички ❤

Общи условия

Активация на акаунт