🐥 Ноемврийски мами - Термин ноември 2026

• 19 999
  • 569
  •   1
Отговори
# 45
Аз тъкмо се бях притеснила,че нямам кой знае какви симптоми,но откакто влезнах в 6-та гестационна седмица ставам с гадене и лягам с гадене на ръба съм да започна и да повръщам.Яденето ми е мъка,първо трябва да хапна нещо леко като плод или зеленчук и като поотмине гаденето да премина на същинското ядене 😂

# 46
С предната бременност само натриев цитрат ме спасяваше - беше под формата на сироп и го пиех като сок, за да издържам на работа.. Антиметил си спомням, че изобщо не ми помагаше. Все още не съм се запасила с нищо, но не очаквах така рязко да се случат нещата.

# 47
И аз имам гадене, най-често когато трябва да ям. Ядат ми се много тестени неща. По принцип такива рядко ям. Месото ми мирише на лошо. Имам от известно време и киселини. Също, ако стоя дълго време седнала, започвам да имам болки. За това гледам да съм права или легнала.

# 48
Здравейте, преди 2 дни ми излезе положителен тест с еднакво ярки черти🥳
Днес е 35 ден от цикъла ми. Кога е най-подходящо да отида на лекар, за да се потвърди, тъй като съм чела, че е добре да се изчака.
Имам си типичните симптоми все едно ще ми идва, с допълнение, че ми е лошо на моменти 🤣 Но като цяло съм спокойна и имам търпението да изчакам, ако така ще е по-ясен прегледа.

# 49
Ако цикъла ти е редовен, най-рано 10 дни след закъснението и ако апаратурата на лекаря е добра. Ако не е, бих изчакала 14-15 дена от закъснението.

# 50
При мен вече в 6+0 се видя и пулс, но имах зацапване тогава, иначе щях да отида чак в 8ма. По това, което четох хората как се притесняват в 5 седмица, че няма ембрион и си мислят, че е кухо яйце, реших да избегна да се филмирам излишно. 😄

# 51
Ами на 28-30 дни ми е. През целият ми живот ми е идвал 1-2 пъти на 32 ден.
Така че си ми е редовен.
Ако цикъла ти е редовен, най-рано 10 дни след закъснението и ако апаратурата на лекаря е добра. Ако не е, бих изчакала 14-15 дена от закъснението.

При мен вече в 6+0 се видя и пулс, но имах зацапване тогава, иначе щях да отида чак в 8ма. По това, което четох хората как се притесняват в 5 седмица, че няма ембрион и си мислят, че е кухо яйце, реших да избегна да се филмирам излишно. 😄

Именно това искам да избегна 🤣

# 52
Ами тогава, както написах, ако лекаря ти е с добра апаратура на 10 дни закъснение, ако не е на 14.

# 53
Аз си запазих час за преглед на 10ти ден закъснение, което е около 15 дни след първия положителен тест.

# 54
Как сте със симптомите? Аз започвам да се притеснявам с това гадене.. Според приложението съм едва в 5г.с + 2, а тази сутрин успях да стана чак от третия опит. Струва ми се, че много рано започва този път. С предната бременност този период беше някъде към третия месец. Днес съм на първи преглед и нямам търпение вече, дано не е рано и успеем да видим нещо Blush
Същата работа при мен, 5+2, повръщане нямам обаче така ми се повдига и ми се вие свят, че добре, че работя от вкъщи. На мен газираната вода и сега и предишната ми помагаха и веднага след като стана да хапна една хапка , буквално и една солета стига.

# 55
Вчера бях на преглед 7+3 , сака отговаря на 5 седмица . Успокояващото е ,че има жълто мехурче и е много добре оформено . Гледам да не се притеснявам , да съм спокойна . На моменти влизам във филма 😃признавам си . Щом тя не се е отказала а е завеждаща на патологична бременност в Надежда това ми дава Надежда и на мен . Даде ми две лекарства и имам час за другата сряда , тогава ще е решаващо какво ще се случи . Иначе гадене имам от време на време , нямам апетит и ме стягат дънките та ходя разкопчана .

# 56
Стискам палци всичко да е наред. Аз с предната бременност имах изоставане в началото, но всичко завърши благополучно.
Вчера бях на преглед 7+3 , сака отговаря на 5 седмица . Успокояващото е ,че има жълто мехурче и е много добре оформено . Гледам да не се притеснявам , да съм спокойна . На моменти влизам във филма 😃признавам си . Щом тя не се е отказала а е завеждаща на патологична бременност в Надежда това ми дава Надежда и на мен . Даде ми две лекарства и имам час за другата сряда , тогава ще е решаващо какво ще се случи . Иначе гадене имам от време на време , нямам апетит и ме стягат дънките та ходя разкопчана .

# 57
Аз мислих, че си внушавам, но и аз се изнервих на едни мои дънки онзи ден, които са по-тесни.Grinning Та ги бях разкопчала. Иначе сега ми се появи някаква хрема лека и се изнервих, дано да е само това. Изписа ми тук някакви позволени докторката, инфлуцид и витамин ц. Да се надяваме, че имат действие.

Здравейте, аз бях с лека хрема, нищо притеснително. Моят АГ не ми позволи нищо да пия - само предписаните витамини и воден разтвор за нос 2-3 пъти на ден. Факт, настинката мина доста по-бавно за около 10 дни. Добър вариант, който пак моето АГ ме посъветва е да пия фреш от портокал + настърган джинджифил и нар -  за засилване на имунитена. Успех и лека бременност. Simple Smile

# 58
Дай Боже ❤ някак не ме е страх ,спокойна съм. Благодаря ти за куража 🍀

quote author=Freak on a leash link=topic=1863758.msg50996618#msg50996618 date=1775124173]
Стискам палци всичко да е наред. Аз с предната бременност имах изоставане в началото, но всичко завърши благополучно.
[/quote]

# 59
Фрешът от портокал или какъвто и да е цитрус, е пълен с ужасно много захар и фруктоза. Аз бих внимавала. По-добре да изядеш плодовете, тъй като в тях поне има и фибри.

Общи условия

Активация на акаунт