Защо електрическата четка за зъби може да бъде по-добър избор за усмивката на вашето дете?

• 4 911
  • 311
  •   1
Отговори
# 210
Имаме пясъчно часовниче, което е 2мин. 😃 И разбира се дъщеря ми и баща й влизат да си мият зъбите и се състезават, кой ще издържи докато "изтече" пясъка. Аз съм коментатора. 😃 Става мнооого забавно и разбира се, почти винаги тя печели, освен когато приключи по-рано, но бързо иска реванш. Та понякога миенето става повече от 2минути 😃

# 211
Мъжът ми е зъболекар и темата за зъбите е много обсъждана у дома.
Тестваме различни качествени четки и пасти- от много малки децата ми знаят колко е важно зъбите да са здрави и редовно почиствани- условие за добра визия, добро храносмилане и състояние на устната кухина.

# 212
Моето дете е все още малко и засега повечето гледа да изсмуче пастата за зъби, но й е интересно, че моята четка е по-различна понеже е електрическа. Ще събера идеи от тук  за в бъдеще.

# 213
  • Пловдив
С иновативни ,нови и забавни  технологии ,създадени специално и с много любов за целта.Oral-B Stitch  е перфектен стимул  в грижата за детската усмивка  ,а  за моя син Oral-B се оказа 100 % мотивация без аналог, с гаранция за здраве  .  Моето дете  достигна  една самомотивация, която не зависи от стимули (награди, похвали), а извира отвътре/самооценка .   Според мен успя да изгради  фокус   : Чисти зъбки -бели зъбки-здрави зъбки. Аз не плаших детето си с зъболекари ,просто му подарих супер четката,която сама го награди с най-ценното  за всички нас-здравето !

# 214
Основно разчитам на личния пример, но и пускането на песнички спомага.

# 215
Моето дете сега е на 2г и трудно мие зъбите си сам (по-скоро никак), аз му помагам. На-много ни помогна това да изберем четката му за зъби заедно, както и една книжка за таралежче на име Вироглавчо, което хитруваше и не миеше зъбките си.

# 216
След няколко посещения при зъболекар за кариеси, сама си мие зъбите качествено.

# 217
Пробвала съм пясъчен часовник, приложения и включн таймер. При моите деца номерът е да се смена от време на време стимулът, за да не им става скучно.

# 218
С личен пример от малки, после става навик. А и страха от болката и зъболекаря много помага.

# 219
Пускаме си музика и си мием зъбите заедно 😀

# 220
В началото миехме зъбите заедно, докато създадем навик.

# 221
  • София
Да, четката и музиката помагат. В началото ги мием заедно, а после се радва, че има "професионална" четка като на мама и тате.Blue Heart

# 222
За децата ще е забавно Стич да ги следи как си мият зъбките

# 223
  • София
Редовно му обяснявам за Чук и Пук дето си правят къщички в зъбите ако не ги измие.
На детето много му хареса пясъчен часовник специално за целта да отмерва времето.
Не съм чувала за музика и приложение, които да измерват времето.

# 224
  • Велико Търново
Мотивираме ги с личен пример и дъъълги разговори за ползите от редовното почистване на зъбите.

Общи условия

Активация на акаунт