RYANAIR - 31

• 30 611
  • 532
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте! Как стои въпроса с малките крос боди чантички, може ли заедно с раницата?Или е втори багаж....Уточнявам наистина малка и тясна като портмоне, защото има и по-тумбести кросбоди.....

# 226
Втори багаж е, ама ако не се вижда под дрехите минаваш...

Всякакви неща ще ти кажат, но правилния отговор е "ако мине"

# 227
Ако са есенни и зимни дрехи няма да се види, ама сега в жегите няма как съвсем да я скрия под тениската.....ще я предвидя за слагане в предния джоб  на рсницата явно...

# 228
Е то ако има къде да се прибере направо въпроса е излишен

# 229
Е не е излишен , все пак ще отнеме място в джоба на раницата, като за една тениска примерно...Hands V

# 230
  • на село
Втори багаж е. Не съм виждала да се заяждат за такива, но ако някой е станал накриво и реши, че трябва да я прибереш в раницата и ти не успееш, ще бъде в правото си да те глоби. Лично аз не вярвам някой да направи проблем за такава чантичка, ама никога не се знае.

# 231
  • СОФИЯ
Винаги нося такава чантичка, карали са ме да я прибирам 2 пъти.

# 232
Втори багаж е, ама ако не се вижда под дрехите минаваш...

Всякакви неща ще ти кажат, но правилния отговор е "ако мине"
В големия куфар все ще има празно място колкото за такава чантичка, в случай че се заяждат. Ако е толкова претъпкан, че не може да се събере тогава явно е втори багаж.

# 233
Два малко тъпи въпроса, ама като обикновено пътувам само с ръчен и не съм мн. наясно:

1. Когато си с чекиран багаж, после на гейта си на опашката за прайорити или за нон прайорити? (Защото чекиран си е просто чекиран и ръчният багаж пак е някакво малко чанте)

2. Когато сте двама (приятели или семейство), единият има платено прайорити, другият - не... на коя опашка заставате? По дифолт и двамата на "нон прайорити", нали? Или просто разделени, на две различни опашки?
Мисля, че ако единият пътник е дете (макар и без прайорити) може да отиде на прайорити опашката заедно с родителя си...?

Тези въпроси и за Уизеър важат. Дори и преди няколко дни пак ми се случи да видя хора, без куфарчета, на прайорити опашката, но явно пътуващи с друг, който е платил за прайорити. И за да са заедно, отиват на приоритетната опашка.

# 234
Мисля че приоритетът е отделна екстра на билета. Това, че обикновено е в пакет с обема на багажа са подробности. Така че каквото пише на билета - това е. Мисля, че можеше допълнително да се доплати приоритет в по-крайните стъпки на покупката.

# 235
Това е ясно, питам за друго. Когато двама души пътуват заедно, единият е с приоритет, другият - не... на коя опашка застават?

# 236
Би трябвало или на двете опашки или на тази без. Иначе всяка двойка ще пести от единия приоритет, ако може другия да ги "изтегли".

# 237
  • София
Това е ясно, питам за друго. Когато двама души пътуват заедно, единият е с приоритет, другият - не... на коя опашка застават?
На две различни или на тази без приоритет. Единствено за малки деца се правят изключения, за да бъдат с родителите си.

# 238
Всеки си застава на опашката според билета.
Иначе няма никакво друго правило, зависи от нивото на самосъзнание.
Ако е дете застанете там, където прецените. Случвало ни се е да минем с приоритет първи и после да чакаме да се напълни автобуса. Единствената полза за мен да се тикаш да влезеш първи е да си сложиш куфара над главата.

# 239
Питането е точно за дете и възрастен.
Та какъв е отговорът Grinning

Общи условия

Активация на акаунт