Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно...52

• 73 585
  • 710
  •   1
Отговори
# 705
# 706
Малко черен хумор.

Решил един човек да се дави. Стои на моста с голямо паве на врата и гледа тъжно надолу. Видяла го някаква красива жена,затичала се към него и се провикнала:
– Господине,постойте! Почакайте малко!
– Какво искаш - мрачно,но със скрита надежда попитал човека.
Жената му подала една торба:
– Ето,вземете и тия котенца.

# 707
- Защо в Китай няма комари?
- Защото всеки си е убил своя.

# 708
Знам, че не съм цвете за мирисане и характерът ми не е златен, но тази сутрин, след като една черна котка ми направи път и плю три пъти през рамо, взех да се замислям...

Социалните мрежи са нещо много хубаво - все едно имаш гости, но не ти пият от ракията.

# 709
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 710
  • тук, на мястото си
Един мъж, бил шофьор на камион ГАЗ-ка. Преди всяка командировка той отивал в бакалията:
- Дайте ми три консерви, три хляба, три кутии цигари и... другарко, ти с@кс правиш ли?
Първия път магазинерката си замълчала.
Втория път му се развикала. Третия път се развикала пак, но решила да каже на мъжа си.
- Да знаеш, всяка седмица един мъж пазарува за командировката си и накрая ме пита дали правя с@кс. Мисля да отида в милицията и да подам жалба.
Мъжът и рекъл:
- Няма да ходиш у милицията, да се не излагаме. Сека сутрин, ше се крием у склада, като дойде тоя и те пита, ти му кажи "- Е па правя." А аз ше излезем и ше му фърлим един бой.
И една сутрин иде шофьорът:
- Дай ми редовното - хляб, консерви и цигари... и абе, другарко, ти с@кс правиш ли?
Оная вика:
- Е па, да.
- Е, като правиш, кво праи мъжът ти тогава при жена ми всеки път, като идем яз в командировка...

Общи условия

Активация на акаунт