Вече всички виждат, че сме двама - аз СЕПТЕМВРИ ще съм мама!

• 12 181
  • 321
  •   1
Отговори
# 120
  • гр.Варна
НЕКА СВЕТЛЬО ДА ЖИВЕЕ! Praynig Praynig Praynig
Имате един SMS и от мен!

Радвам се, като чета за емоциите около избора на количка!
Аз няма да имам отново това удоволствие. От каката имаме количка Чиполино. И легълце си имаме, така че няма да обикалям по магазините.
Успех на тези, които ще изпитат удоволствието да избират колички и легълца за малките юнаци! Hug Hug Hug

# 121
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
И аз пуснах СМС за Светльо. Искам да попитам има ли сайт за детето, в който можем да следим колко парички остават да се съберат, да са публикувани банкови сметки, за да помагаме регулярно с по колкото можем?

katrin7, ще прибавя тези дни сайтчетата с количките в заглавната. Wink

# 122
И аз пуснах СМС. Винаги съм готова да помогна с каквото мога. Не е много, но капка по капка вир прави! И една мила дума - чудеса. Надявам се с общи усилия да помогнем на Светльо!  bouquet

Аз също съм за срещата - можете да ме пишете и мен:) Аз Анири и Бенич поне познавам  Mr. Green Пък и няма да объркам този път Диваците  Mr. Green Mr. Green Mr. Green най-тържествено обещавам Simple Smile

# 123
  • Бургас
Привет
как сте днес,
аз имам ученичка от днес. Шефа ми е намерил едно момиченце младичко, което нещо няма особено голямо желание за работа и сега не знам как да му го поднеса на шефа. Освен това си търсела работа за два-три месеца. Аз се препотих да я улесня и да и поднеса работата в най-лек вид, а тя каза, че не и харесвала и нямало да се спрпави. Та чак малко се ядосах. Все пак като си търсят работа какво очакват да правят. Хайде изчезвам, после пак ще се включа

# 124
  • Sofia
Не се чуди бе Лекси... право куме в очи.. в прав текст му кажи на шефчето за девойката. Crossing Arms

За срещата съм ОК ей ми гсмето-  0888 31 99 59 ама ша ви замоля отново за линкче с адреса, плс! Praynig

Май и друго ми беше на езика ама тичам за щерката пък после ако се сетя ooooh! -добре ако не здраве да е. Mr. Green

...опс за Светльо пускам поредния и се  Praynig

# 125
  • София,
Определяме срещата ТАКА:   
Неделя 13 май 2007г. всички тумбаци (малки, голями и още по-голями) да се явят на сбирка в 16:30 часа в така добре познатият ни "ДИВАК " на ул. Христо Белчев, местоположението може да видите: ТУК
За сега сме 6 тумбака - главоломно се увеличаваме: Анири, Бенич, Мишока, Морена, Galia2007,thumbеlina........

Последна редакция: чт, 03 май 2007, 17:43 от Beni4

# 126
много сте бързи мацки,хайде добър ден.Скапах се от работа тия дни и набързо да се включа-ние почнахме ремонт   smile3511

изпратихме Сашко в събота при нашите,а в неделя той се обажда и ми вика:мами,свършихте ли ремонта-и като ревна....Цял ден ходих като попарена,не знам като се появи бебо какво ще го правя,сигурно няма да иска да ходи и на градина.Дано свършим по-бързо тоя ремонт,че както няма кой да помага как ще изчистя не знам,малко трудно клякам вече.Хайде чао до после..

А къде се затри свежия морски бриз-Ани-бани   smile3533

# 127
Момичета забравих да кажа, че бебка я усещам вече CrazyМного хубаво усещане...Сигурно и тя се е развулнувала, защото допреди малко бълбукаше- аз нали понабрах инерция по край поредния разговор с мъжа ми!!Ще ходим да взривяваме ресторанта, в който беше сватбата ни ма #2gunfire - много проблеми с него, много нещо..
От друга страна ме зарадваха с хубава новина Hug - двд-та и снимките са готови и ще ходя да ги взема днес към 16ч... Grinning

# 128
  • София
Ехоооо, ето ме и мен росна росна smile3534 newsm03
Пишете и мен на срещичката. Надявам се че едва ли ще се объркам и че едва ли на друго място ще има толкоз много preggo preggo preggo събрани на едно място, но за всеки случай и моя тел. 0898653134.
А и моя бебок е срамежлив като на Феми newsm53 newsm53
Беше се пльоснал по турски, едната ръка зад главата, другата пред краката, та нищо да се не види. Joy Joy Joy
Въобще бейска му работа. Важното е че всичко му е наред на бебока. Hug Hug
Целувки от мен че беба стана и ще кльопае.  bouquet  bouquet  bouquet

# 129
Хихихи Mr. Green
Гале, е той хептен кат някой бей  Mr. Green
Мойта маймуна си беше налапала пръста и Доки гледа, гледа, ама не може да види хубаво лицето, че взе да я размърдва, поразтупа тумбата ми, раздвижи я, ама няма бе  bite кат захапала мадамата тоз пръст ... няма пускане .... ИНАТ ви казвам от класа  Mr. Green
Иначе ....  Heart Eyes благодаря ви много момичета за поздравленията и за силните думи, че без вас нямаше да се наканя да ходя на прегледа  Hug  bouquet
Колички ... вече като заговорим за тях и  Shocked гледам, попивам всякакво инфо, че и аз вече нямам търпение да пазаруваме за дивачката  Party
Ейййй, Samorasliche, нямам търпение да гледам снимкиииии  Party Party Party

Имате и от мен смс-че за Светльо  Praynig

Франки, мерси за инфото. И аз ше зема като теб на направя. Ше ги пия по две. Че мисля да не пия Но-шпа .... че нямам болки... да чукна на дърво, ами само магнерота там .....

Последна редакция: чт, 03 май 2007, 14:11 от FEMININE

# 130
  • Кърджали, България
Лекси, и аз чакам с нетърпение ученици... Шефката обеща, че ще пусне обява за двама човека - един на моето място до завръщането ми и един на срочен договор, докато е офанзивата. Само се надявам поне за малко да се засечем, че много трудно се работи, като те спуснат с парашут отнякъде и няма кой да ти обясни нищо (от собствен опит го знам Wink - досега винаги така се е случвало с мен)

# 131
За количките и мен нещо много ме кефят триколки - като бяхме в Норвегия имаше едно потребителско предаване по тв, в което ги тестваха че не били стабилни, ама пусто дизайнът много ме кефи, а и не съм чула още на някоя майка да й се е обърнала. Най-вероятно ще си взема втора употреба че пак ни предстои ходене в чужбина и местене напред-назад и ще трябва да имаме количка май поне на две места, а и няма нужда всичко да е ново според мен.
А за кошарите много се потрисам някой като се похвали с тези от пресованите дървени плоскости, дето всичките са слепени вътре с формалдехид - това чудо следващите 10 години ще се изпарява в помещението, не мога да разбера как си слагат хората бебенцата в него.
За мен най-добрият избор е да е от масивно дърво - такова кошче имаме от баткото, от дърво и плат, който се сваля да се пере. Той не го е ползвал много, щото пак се скъсахме да пътуваме и спеше често при нас, та е запазено.
Ако няма дървена масивна, пак по-добре пластмаса, макар че и там трябва да се внимава каква е пластмасата точно и дали няма нещо, дето да мирише "на ново", щото това си значи химия отвсякъде и не е за новородени.
За Светльо и аз пращам и ще следя какво става  Praynig

Последна редакция: чт, 03 май 2007, 15:53 от basilisk

# 132
количка няма да търся-имаме от баткото.Да му се чудиш-колкото е кротък сега,долкова беше див като кърмаче  Shocked
количката е съвсем нова щото той просто не стоеше в нея-гърчеше се и ревеше с цяло гърло,та още петия месец я прибрахме и само на ръце.Количката ми е старомодна ,ама кво да се прави -ако и второто излезе инат като брат си   ooooh!  newsm78

# 133
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Прибавих линкчетата с магазините, предлагащи колички, към заглавната страничка. Ако съм пропуснала някой, свиркайте. Ако имате други линкчета, пак свиркайте. Laughing

И хайде, потвърждавайте за срещичката!!! Hug

# 134
  • Бургас
Здравейте
много се радвам за вашите бебоци, те големи образи бе, направо паднах от смях, едните инат, другите срамежливки. В събота и аз ще видя моя образ на какъв хал ще е и в понеделник ще Ви пиша.
Инче, знам че е трудно, защото аз така бях като почнах, хвърлиха ме в дълбокото и ме караха да плувам.
Честито на саморасличе, че усеща бебка и аз чакам снимка. А защо така с ресторанта, какво е станало. Хаби си нервите и ако трябва прати таткото сам да се разправя.
Хайде цунки и до после

Общи условия

Активация на акаунт