Вече всички виждат, че сме двама - аз СЕПТЕМВРИ ще съм мама!

• 12 182
  • 321
  •   1
Отговори
# 105
Здр, мамита! Честит юнак на Людмила73 и честита мома на саморасличе!   bouquet
Thumbelina, аз ще следя избора ти за количка, тъй като имам твоите съображения, така че ако се спреш на нещо - ще споделяме  Laughing Ние ще боядисваме юни и през юли вече ще хуквам на пазар  newsm71
Дудуланка, не се притеснявай щом са те гледали подробно на 2Д - чувала съм, че към 24 г.с. органите наистина са оформени, и ако ти се ходи - иди тогава на 3 или 4Д.  
Feminine, честито ти мома на хиляда и един процента  Mr. Green Mr. Green съжалявам за кърпичките - наистина голяма загуба са си  Joy Joy Joy Joy Аз снощи бях на училище и там лекцията беше "Музиката и бебетата", та съм решила да си сваля класика и да пускам на бръмбара, та да го възпитаваме още от сега интелЕгентен  Joy Joy
Пожелавам страхотен ден, въпреки мрачната прогноза навън    bouquet

# 106
Добър ден и от мен ! smile3525
Мишонка аз също смятам,че ми е малко рано за колички и  кошарки , но нека да си коментираме кой какви впечатления е събрал,че е полезно а и различни  Naughty моделчета се предлагат, а за холови да не говорим , ние правим голям ремонт и до два месеца ще се мъчим да се нанесем в новата къща  Rolling Eyes Stuck Out Tongue Grinning
Саморасличе я даи малко повече инфо за количката , много я харесах  newsm10 колко струва и каде мога да я разгледам може и в интернет е ако не те затруднявам нещо  Joy Joy Joy
Честито на всички  видяли бебчетата!   bouquet
а и за малко да забравя   newsm78 даите снимки от сватбите

# 107
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Здравейте!

Моята ФМ мина много добре - бебчо си има всичко в норма. Grinning Вече тежи половин килограм. За пореден път ни потвърдиха пола. Много съм доволна от д-р Димитров от Фемина. Благодаря на thumbеlina и Lilian_V за успокоителните думи преди прегледа - лекарят наистина е на ниво и е много внимателен. Направи ни снимки. Каза въобще да не се притесняваме от хормона, който ми излезе завишен на БХС - потвърди, че изследването дава твърде вероятни стойности и че е видно, че всичко е напълно наред. Дано така да продължава и занапред! Praynig

# 108
Mishoka, честито ти младеж   bouquet Честито момиченце на cherry spa   bouquet
Клара, честита годишнина!   bouquet А за количките - нека кажат мамите с повече опит. Вярно ли е, че триколките били по принцип по тежки, както и че не били за предпочитане помпещите ? /поне така твърдят други мами/  newsm78
Момичета, може ли да се направи БХС в 20 седмица /по-скоро има ли смисъл/, тъй като нали по норматив е 16-18 г.с. ?  newsm78

БХС се прави 15-19 г.с. Лъжливите резултати са най-често поради това, че изследването не е направино в определения срок.Така ми обясни генетикът.

# 109
Анири, честито ти добър резултат Hug Сега вече трябва да си по-спокойна  Hug  Калина333, благодаря ти за отговора!    bouquet

# 110
samorasliche, може ли наистина още малко инфо за количката - каква марка е, каква цена  newsm78
аз лично харесвам триколките като дизайн повече отколкото другите колички, обаче като една типична дева все си мисля дали са стабилни и дали са достатъчно функционални като една обикновена количка с 4 колела  1stroller
та само това ме спира да си насоча търсенето към триколки  newsm56
има ли мами, които вече имат дечковци и са ползвали триколки да споделят как е с такава количка? стабилни ли са на сняг примерно, събира ли всичките бебешки джунджурии кошчето отдолу.... ей такива неща  newsm78

# 111
  • Sofia
Добрютро момичета!
Снежи добре, че ме подсети .... ще се постарая непременно. Hug

Мише страхотна природа нали.. есен..... искам да снимам и пролетта, че е любимия ми сезон Crazy!

Честото за новоразкрилите се младежи и девойки и добрите новини от прегледите!  Simple Smile

За срещата аз също нямам претенции за деня 12 или 13.05.

Момичета количката на саморасличе е Куини Фриистайл  ето я тук, и тук с цена, можете да разгледате колички, както и тук, тук, тук, тук, тук, тук
Кокошчице за сняг, както и за дупките по трасето са удачни големите гуми, според четените от мен отзиви... иначе племеничката я изгледаха в триколка и не са имали проблеми, доволни са много.

Хубав ден от мен! Grinning

# 112
Феми, Анири, честито за хубавите прегледи  Hug особенно много се забавлявах с постинга на Феми и нейната срамежлива госпожица  Simple Smile
samorasliche, вярно, че и този модел на Quinny е хубав и май е доста по-удобен (поне така изглежда), на мен не ми харесва цветовата му гама  Blush

Моренка, много са красиви снимките, чак ми се насълзиха очите, не знам от кога не съм виждала такава природа  Sad Омръзна ми вече да гледам море и пясък  Tired

Гоя, тази количка при нас струва 1400 евро, мъжа ми я хареса и затова я загледахме, но на мен не ми допада като дизайн и така пак се върнахме на Чикото  Mr. Green все пак детето ще е на двамата и двамата ще го разхождаме, трябва и двамата да харесваме количката  Wink

За триколките аз разпитвах доста и на мен ми се струваше, че няма да са толкова стабилни, но се оказа, че масово ги предпочитат - били по-маневрени, по-широки за бебето, повечето са с големи гуми, т.е. по-удобни за бутане. Не знам само как се дьржат при качване и слизане от бордюри, но за мен лично това не е проблем, защото тук навсякъде бордюрите са пригодени за колички, но за бГ това може и да е проблем.

# 113
Ха здрасти и от мен!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аз поскитосвах малко през почивните дни и ми подейства много освежаващо. Катерих разни хълмове, че и колело карах, за ужас на мъжа ми  / който ме заплашваше, че щял да ме снима и да изпрати снимката на майка ми, да видела каква луда щерка има /.  Crazy

Феми, Давидков и на мен ми изписа магнерот и но шпа, заради повишена активност на матката, което си били контракции. Но аз не ги пия три пъти на ден, а сутрин и вечер. Просто защото ужасно мразя лекарства и тези количества ми идват малко в повече. Пък и честно казано се чуствам в момента добре / да чукам на дърво /.

Момичета, абе какво е това нашествие на момчета през септември - как ще ги женим тези синове, а? Аз поне за момата няма да имам грижи явно, ама двамата момчурляци - какво ще ги правя.

Чао сега от мен! Обещавам пак да се обознача скоро, че иначе Ани-Бани много се кара  Mr. Green hahaha  hahaha

# 114
  • Sofia
Кларич сори мило, че си се натъжила от снимките spoko
То и тук започнаха да правят така тротоарите ама делеч не е така навсякъде... е в моя квартал преобладават, за моя радост. Simple Smile
Как какво бе Франки, ще прескачаш по  октомврийките, ноемврийките... и т.н.  Grinning

# 115

Момичета,
влизам, за да ви поздравя и да ви пожелая всичко най-най хубаво!!! ЗДРАВИ БЕБОЧЕТА и МНООООГО КЪСМЕТ в СЕМЕЙСТВАТА ВИ!!!
Но искам да ви помоля, като майки бъдещи и настоящи да помогнете с СМС-и на едно малко момче, болно от левкемия. Нужни са мнооого пари, за да бъде спасено. Ако имате възможност пуснете днес един спасителен СМС на номер 1365 за Светльо, ..нека живее

благодаря ви!!! Господ да ви пази!

# 116
Здравейте мами!
Честито на ново показалите се момиченца и момченца:)
При нас нищо ново, другата седмица ще пиша повече и надявам се да се похваля с добри резултати от прегледите, че съм н обикновената консултация и евентуално на ФМ ако доктора успее да ме вмъкне в препълнения му график.
Феми много се радвам, че си доволна, че преодоля страховете си и отиде при Давидков и видя своята срамежлива бебка.
Мише и аз все още не мисля за колички и разни други такива неща. Не, че не ми е приятно, но все си повтарям че е рано и има още много време. Даже не се заглеждам в бебешките магазини, че започна ли никой не може да ме спре да не накупя всичко, та даже и повече. Затова все си повтарям " чакай до август" и се въздържам засега.
Моята лятна количка едно време беше Чико, и е използвана много кратно с мен, а и след 12 години със сестра ми, издържа още 2 години експлоатация и накрая се разпадна. Но аз много съм доволна от тази марка.
Анири би ни било много от помощ  за по нанатък, ако включиш и сайтовете с колички към началото когато имаш възможност.
За срещата предпочитам събота, но и неделя да е нямам много претенции.
Засега толкова от мен.
Приятен ден на всички!

Последна редакция: чт, 03 май 2007, 12:08 от katrin7

# 117
  • Кърджали, България
Имате един СМС от мен! Стискам палци и се моля Светльо да се излекува скоро!!!

Гледам, че сте разнищили темата за количките. Аз със Стоил ползвах комбинирана Чиполино с чупеща дръжка (голямо предимство, че иначе не влиза в асансьора) и излезе супер здрава! Обаче, след Стоил я ползваха за племенницата, а сега и за детенцето на кумата ми, така че четвърто дете едва ли ще изкара... Триколка не съм ползвала, но това, което е много важно, според мен, е да не се купуват от онези малките колички, дето умаляват още през четвъртия месец  Confused Не знам сега дали се продават такива, но преди 5 год. няколко мои приятелки си бяха купили и после се наложи да купуват по още една зимна.

Анири, Феми, поздравления за добрите резултати от ФМ!  Hug

# 118
  • София,
Момичета, кокичета - ЗДРАВЕЙТЕ!!!

Искам да кажа следното:
Поради високопроцентното гласуване относно срещата, в един задълбочен разговор с Анири, решихме, че е най-добре е да действаме по следния начин!
Определяме срещата ТАКА:
    Неделя 13 май 2007г. всички тумбаци (малки, голями и още по-голями) да се явят на сбирка в 16:30 часа в така добре познатият ни "ДИВАК " на ул. Христо Белчев, местоположението може да видите: ТУК
Моля всяка новодошла, да оглежда добре масите за тумбалани, за да няма отново разминаване!
И още нещо - ако искате да си разменим мобилните на ЛИЧНИ (за тези, които не ни знаят физиономиите) за да го няма миналосрещенският инцидент с  двумасието.........

Очакваме вашите отговори, тук за да може да направим преброяването своевременно!

Целуффффффффффффки:
За сега сме 3 тумбака: Бенич, Анири и Мишока

P.S. Стискам палци за Светльо, пуснах СМС и ще пускаме още!

Последна редакция: чт, 03 май 2007, 12:50 от Beni4

# 119
  • София
Здравейте, момичета!   bouquet

Гледам обсъждате колички,  1stroller аз ще пропусна, защото моята от баткото е все още здрава и сме решили засега да караме с нея, а лятото, живот и здраве, ще купуваме лятна.

Аз още не се заглеждам по бебешки неща, дори не знаем дали чакаме девойка или мъж. Но има толкова много време... като изляза по майчинство ще кръстовсвам магазините.

Общи условия

Активация на акаунт