Вече всички виждат, че сме двама - аз СЕПТЕМВРИ ще съм мама!

• 12 180
  • 321
  •   1
Отговори
# 150
 bdbaloni bdbaloni : на evilpolly!!! - да си жива и здрава, много усмихната и по-малко evil Simple Smile  Mr. Green

# 151
Добро утро и от мен. Момичета искам да ви питам имате ли главоболие? Аз от 3 дни имам жестоко главоболие и не знам вече какво да правя - вечер си лягам и сутрин ставам с болки. Толкова ме боли, че чак едното ми око непрекъснато сълзи от болка. Не смея да пия никакви лекарства и така търпя си болките Sick

# 152
Добро утро и от мен Simple SmileАз днес ще правя геройски опит да довърша албума в нета, за да можете да видите снимки от сватбата....На всички лек ден...Ще бягам към банята Hug

# 153
Добро утро и от мен. Момичета искам да ви питам имате ли главоболие? Аз от 3 дни имам жестоко главоболие и не знам вече какво да правя - вечер си лягам и сутрин ставам с болки. Толкова ме боли, че чак едното ми око непрекъснато сълзи от болка. Не смея да пия никакви лекарства и така търпя си болките Sick

Silivia, добре познато ми е. Аз и по пирнцип съм с хронично главоболие и толкова силно, че спирам да дишам. Преди само силните аналгетици ми помагаха, а сега като не мога нищо да пийна и направо подивявам. Можеш да вземеш 1 парацетамол, но няма да ти помогне при силна болка. Гледай да стоиш повече на чист въздух, а ако те боли от кръвното, пийвай малко кафе сутрин. Това е. Моята докторка каза - прясна храна и чист въздух и чак тогава медикаменти. За съжаление ще си се борим с това само със силата на волята. Mamor мисля, че ми каза, че може да пробвам и с чаша топла вода.

# 154
  • София
Добрютро, мами!

Гледам главната организаторка на срещите се е появила. Моля да ме запишете и мен, там съм, само да не ми мине котка път, а това може да се случи само, ако моя синковец ми скрои пак някой номер. Иначе таткото ще започна да го обработвам от рано, за да гледа дзвера. Лошото е, че си загубих фотоапарата и от една седмица тъгувам за него, така че нека някой има предвид и си вземе фотото.

Вчера се видях с моя си доктор и с бебето разбира се. То си смучеше пръста и си почиваше за разлика от нощтите, когато става много активно. Вече тежи повече от 500 гр. и си отговаря точно на седмиците. Докторът ми даде да си видя резултатите от БХС, които така и си стояха в него. Единият ми хормон наистина е фрапиращо увеличен, но общият риск е в норма (не, че ме успокоява особено). Имам много голяма плацента и според доктора ми това е причина за завишените резултати. Освен това си поговорихме за раждането и се съгласи да ме изражда на друго място извън Шейново, както и да бъде секцио този път. Абе много съм доволна за сега, дано всичко върви добре до края. 

# 155
   Добро утро и от мен.Да се запиша, че днес излизам рано да пазарувам за моят Георги и не знам кога ще се прибера.

silva 77 главоболието ти може да се дължи и на пълнолунието. Не си ли забелязвала някои промени преди това? С мен обикновено така става и после отшумява.

samorasliche ,чакаме с нетърпение снимките. newsm26

evilpolly ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! МНОГО ЗДРАВЕ И ПОСЛУШНО БЕБЕНЦЕ НА ЕСЕН!  hbday hbdtu

Хайде,лек ден на всички!  bouquet  bouquet  bouquet

# 156
  • гр.Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА EVILPOLLI!

bdbaloni
От сърце ти желая много щастие и усмивки, а на есен да гушкаш малко сладко бебче! baby

# 157
Фемииии-ами и на мен Давидков отначало ми изписа магнерот ей така профилактично-той на всички го изписва-за да не остане организма ти без магнезии.защотот тогава бебето взема всичките магнезии от организма-и аз като тебе не го послушах и не си го купих викам си аааа няма да го пия аз нямам контракции да ама след 2 седмици и хоп  yahoo_49 познай погнаха ма контракциите.  33uu
По принцип за профилактика изписва  по 2 на ден на теб щом ти е изписал по 3 хапчета значи има причина-може да е засякал нещо на ехографа  33uu  33uu па де да знам .Да не те стресна пък ся smile3540.Че квот си ми диво  smile3540 smile3540,ще се ошашкаш набързо

#Shocked smile3556 smile3556 smile3557
Уеуееее.... щом е така ше си го взема днес..... профилактично, както казваш  Hug
Може пък да има нещо  newsm78 знае ли човек ...

Честит празник на EVILPOLLI и от мен:) И аз да се включа в тумбата  Laughing
Много щастливи мигове и лека бременност желая Simple Smile

Ко щях да казвам още  newsm78 ... А ДА !!!

Варненките сме наистина за бой ... аде бе, хора !!!
Така искам да ви видя. Само дето бачкам вече и събота и само неделите са ми фрий  Sad
Айде, вземете сформрайте срещичка ... дори за събота да е .... дори съботата ако е към 16.30 някъде може да се измъкна по-рано от работа  Twisted Evil

и .... Ани, не се пали много! Аз вчера блъсках, тръшках тука в офисЪТ, зверих се на шефове и т.н. ама ... не виждам смисъл. Сички ми казват да се успокоя ...  Crossing Arms та ... вече съм кон с капаци ... не ми дреме нищо, АМА НИЩО .... кот ще да става ...
Имам още 2 месецЯ да бачкам и посуе си земам 10тина дни отпуска докато стане време за болничен, после болничен си пускам и ... ей де го, то не останало  Mr. Green
Живот и здраве всичко да е наред Simple Smile

Хайде целувки на всички и по-малко нерви   bouquet

# 158
  • гр.Варна
И за да не сме за бой - хайде , варненки да се срещнем на 13.05. или на 20.05. /както беше предложила Ани-бани/.
Бих пуснала анкетка, ама като незнам как! newsm78 newsm78 newsm78

# 159
Добро утро майчета,
за главоболие може да се пие и Ефералган 500 или Нурофен, но за него пише че не е подходящ за последния триместър (аз го пия само когато работата е на умиране почти).

Гледам че обсъждате количките вече. От каката имаме количка с надуваеми гуми и бях изключително доволна от нея,  Rolling Eyes е докато не се счупи едната гума - това което я държи вътре се оказа пластмаса. Тя е на фирма Мони и нямат резервни части, така че не ви я препоръчвам като марка. Но голямата количка е много по-удобна - гумите наистина омекотяват дупките и ако сте по-високи не се прегърбвате. А съответно и по-високите татковци  Grinning , нали и те ще бутат количка.

Честит празник не Evilpolli и от мен   bouquet

# 160
Здравейте  и от мен .Честит  празник  Еvilpolli.Много  здраве  .

# 161
Честит рожден ден, Полиnbirthday Много късмет и здрав бебок наесен! Пожелавам ти днес страхотно настроение  и мноооого  подаръци!  Gift
А иначе днеска си  е мрачен ден отвсякъде  Rolling Eyes Ама аз мисля да се пусна на една разходчица, я  Mr. Green За главоболието - много е гаднооо  ooooh! дано да минава бързо  Praynig

# 162
  • Бургас
Здравейте,
 nbirthday evilpolli,  newsm67!
За главоболието докторът ми каза, че може аналгин след като влезеш в 5 месец, а ако не минава може и нимезил- ама еднократно. Аз имам кластърно  главоболие, което е много гадно и хич и не мога да търпя на болка, а и не виждам смисъл да се мъча. За ефералгана и нурофена, катогорично ми забраниха. По въпроса със съседите, аз съм на последния етаж, но пък много ме морят гларусите от горе. А отдолу имам едни досадни съседи, които чакам да се изнесат всеки момент, банята им е под нашата спалня и влизат да се къпят след 1 през нощта и ме събуждат или пък вкрючват тв в 6 сутринта на макс. Много е неприятно. Опитах се да говоря с тях, но те не са хара, да разберат и просто стискам зъби. Няма смисъл да се ядосваш Ани, бабата е гаднярка и няма да си направи труда да се съобразява с теб. Знам че е гадно, не знам какво да те посъветвам. Но си пести нервите и се пази за бебо.
Хайде целувки момичета и до после

# 163
  • София,
Честит Рожден Ден, evilpolli!!!  Hug  Hug  Hug   bouquet

Желая ти от сърце всичко хубаво, което си пожелаеш! Много здраве и късмет най вече през септември!!!

Ани не се притеснявай за бабата - като се роди бебока ще и го върнеш - като са гладни са много ревливи!!!!! Е естествено ти пожелавам кротко бебоче де!

Относно главоболието и моят доктор ми каза ПАРАЦЕТАМОЛ или НИМЕЗИЛ, но АНАЛГИН НЕ!!

Кали
радвам се че се присъедини, сега чакаме Катрин 7 да се появи!!!

Целуфффки и приятен ден от мен!

Аз започвам с нервите около моя дивак...........

# 164
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ПОЛИ newsm59 hbday

Общи условия

Активация на акаунт