Вече всички виждат, че сме двама - аз СЕПТЕМВРИ ще съм мама!

• 12 176
  • 321
  •   1
Отговори
# 165
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Честит Рожден ден, evilpollybouquet

vesela_123, прибавих сайтчетата и от твоя пост!  bouquet

liudmila73, пуснах анкетката за варненки! Hug Гласувайте на воля. Wink Ако искате нещо да променя в анкетата, свиркайте. Simple Smile

Наша Liddi много се радвам, че ще дойде на срещичката, ама къде се загубиииииии??? Очакваме да се отчетеш как сте ти и бебоците!!! Wink

bravy, dona_78, mackomacko, katrin7 и още многооооо, хайде на срещичкатааааа!!! Mr. Green

# 166
  • София
Здравейте, момичета,  happy bd на evilpolli и от мен, да си жива и здрава и само хубави неща да ти се случват! smile3525

Много е гадно когато човек има нужда от лекарства, а не може да пие.
Аз още съм със запушен нос, тъй като нищо от "бабешките методи" не ми подейства, включително и физиологичния разтвор. Последното чудо беше да си напъхам тампони, напоени със силен спирт в ушите и да стоя с тях, докато носът не се отпуши.  #Crazy Е, стоях аз сума ти време като глуха, ама пак нищо ...  #Silly
Вече започвам да се примирявам и да си трая докато не ми мине само.  cry

За срещичката аз още нищо не мога да кажа, че не сме от много плановите хора (благодарение на мъжо, който все в последния момент решава какво, кога и как) и ще кажа по-натам дали дойда. Много ми се иска да ви видя.  wavey

# 167
 Здравейте мами!
Честит рожден ден Еvilpolli !    party023 newsm59 Само хубави моменти да те спохождат и най-прекрасното бебче септември!!!

Ето ме и мен, запишете ме за срещичката, макар че не съм на 100 % сигурна. При мен нещата напоследък се променят ден за ден, даже час за час и не мога да потвърдя със сигурност. Но по принцип искам да дойда.

За главоболието съм чувала две чаши студена вода.
А за носа, няколко капки сок от морков. За разлика от лук, спирт и разни други такива това не щипе и въобще не се усеща даже. Аз лично не съм го пробвала, но ми го препоръчаха.

Дона как мина сватбата. Хайде скъпи госпожи разказвайте.
Ани стига и се ядосва на твоята съседка, тя ще продължи напук да го прави. Ама как да не се ядосваш, като четох и мен яд ме хвана.

Бързо минаване на петъчния ден ви желая!

# 168
  • морето и сините вълни :)
охх и аз сакам на срещаааааааааааааааааааааааааа Confused Rolling Eyes Rolling Eyes
ама може да накарам мъжо да ме докара с бричката и после да ме вземе Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Може и да не е много ентусиазиран от идеята ми  Rolling Eyes Mr. Green Mr. Green Mr. Green...май няма да ме огрее слънцето да се срещнем ooooh!

и ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на  Еvilpolli  bouquet

# 169
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН EVILPOLLI !  newsm59 newsm67  Gift  party023 newsm67 Бъди много щастлива с бебето на есен!

# 170
  • Кърджали, България
Evilpolly, честито и от мен! Жива, здрава и с пълни ръце наесен   bouquet !!!

Момичета, с тези вашите срещички ме карате да се замислям пъклени планове как да убедя мъжа си, че точно на 13 май трябва да съм в София на някакво много важно изследване  Thinking Той и без това вече ме бъзика, че ако кажат на Луната да идем и да застанем с главата надолу, за да се проверяло нещо си на бебето, и там съм щяла да го замъкна  hahaha

Бенич, по-спокойно го раздавай  Hug

Ох, Ани, като ти чета перипетиите... Съчувствам ти, да знаеш  Hug Ние преди живеехме на първия етаж в един стар блок, а над нас апартаментът беше даден под наем. И познайте: беше неофициален публичен дом  Twisted Evil Цяла нощ тупур-тупур по стълбите, скърцане на легла отгоре, хвърляне на какъв ли не боклук от прозореца, откраднаха ми де що имаше пред вратата (изтривалка от тези, дето приличат на зелена трева, току-що сложена, няква джаджа за кабелната, и то петък срещу събота, чехли разни стари), а един ден както си седяхме в стаята и си гледахме телевизия някой туп - скочи на навеса над прозореца ни и после - скок долу и избяга  #Crazy , някакво момиче беше, дали я бяха заключили, не знам; два пъти ни наводняваха (а тъкмо бяхме правили ремонт  Close ) и на всичкото отгоре собственикът беше полицай и като му се оплакахме, каза: Ами вие кво искате, млади хора са, веселят се  ooooh!  #2gunfire Извинявайте, ама ние току-що се бяхме оженили, на по 22-23 г. бяхме и почти всяка вечер имахме гости, но никога не сме си позволявали волности  Naughty Търпяхме, търпяхме и накрая бабата на мъжа, която живееше с нас и беше голяма фога, направи пътека до Районното, писа жалби и ги изгонихме  #Cussing out Така че имам опит...

# 171
  • София
Честит рожден де на Евилполи  party023 newsm38 newsm59 Много щастие и само положителни емоции, а през септември най-прекрасния подаък  bouquet  bouquet
Мойта дундаланка чак сега заспа и аз се добирам до компа. Heart Eyes Heart Eyes
Като четох за избора ви на колички, аз се отказах със щерката от триколка въпреки че ми харесваха, защото не мога да я свалям по релсите на подлези или метрото, а и не ни влиза в асансьора.  newsm78 newsm78
А сега избора ми не е особено голям с малката дунда, дето още не ще да пълзи и бебока през септември.  Joy Joy Joy
Лелеее, май загорих манджата, айде до скоро. Целувки Hug Hug

# 172
Момичета, гласувах за 13-ти, но тъй като съм в болничен и на всяка друга дата мога...Така, че и да я смените пак ще съм на линия!!
Поли, честит ти рожден ден!!Бъди здрава и винаги обичана жена  bouquet
Анииии, шматкооо, аз до тебе почти живея - ще дойда да те взема с колата и ще те върна после, така че не бери ядове излишни Naughty

# 173
здравейте мацки  Hug минавам аз да видя как сте, какво правите и гледам вече организирана срещичката, браво  Flutter
анири приемам порицанието  Embarassed ще дойда, разбира се, ако има нещо непредвидено само ще пропусна, но нали ти имам гсм-а, тъй че ще се чуем  Wink а има време до тогава
аз нали съм сватбарка утре - ще бъдем кумове с моя мъж, та сме малко под пара  Mr. Green помагаме на младоженците с каквото можем, тичам да се разкрасявам, че поне утре да приличам на човек, да не изплаша хората  Joy с тоя голям тумбак. най-лошото е, че това, което бях решила да обличам с голямото вече шкембе ми стои ужасно  #Silly добре че вчера се сетих да си пробвам дрехите, та днес ще изпровизирам нещо да измисля, добре че поне е топличко  Wink та така с моите истории
вчера сутринта и аз бях ученичка, сори моренка, че не ти подадох сигнал по-рано, ама до последно не знаех дали ще ходя, но за другия път можем да се уговорим нещо вече  Simple Smile аз се записах за всичките лекции този месец, които са на кракра. а вчера закъснях  Confused имаше катастрофа на тъпото околовръстно и съответно адско задръстване... другия път ще тръгна в 8ч., по-добре да пия едно кафе някъде, ама да съм навреме  Flutter много мразя да закъснявам
а да ви се похваля и на док бях вчера, растем и дебелеем  Mr. Green всичко ни е наред иначе и съм доволна
за количка аз си харесах high trek на bebe comfort, ама на мен в гората задължително ми трябва с големи гуми и доста маневрена  Mr. Green че тук на село  Joy дупките не ги запълват много често а и с тия павета ... ще му раздрънкам мозъка на горкото още от малко  Crazy
ох колко глупости изписах, ама нали рядко намирам време да ви пиша та вскичко да ви кажа  Hug
ЧРД на Еvilpolli   Gift много хубави подаръци да получиш  Wink
dona_78 хайде включвай се и ти, как мина сватбата, ще дойдеш ли на срещичката  Wink
а и да не забравя да честитя на всички младоженки  Hug щастлив семеен живот мили момичета и се надявам да сте изкарали незабривимо този хубав ден
оставям ви вече, отивам да си търся плочки за банята ... по-късно може пак да се включа
p.s. ани тази твойта съседка е за бой... не й ли обясни, че котешкото ако е опасно за бременните. аз нашия мацко само задочно го виждам сега, майка ми много зорко ме дебне, хем той само вътре живее

# 174
здравейте и весел ден на всички  Hug

Кали как сте с ръчичката? И няма ли вече снимки на младоженките ,че гледайки ги ,да си припомня доброто старо време... #Crazy

# 175
Ох, Ани, милата, направо те съжалих с тази комшиика. Сетих се какво е да си простреш прането и някой да си истръска покривката отгоре или да запали скарата на съседния балкон  Sick Поне тук не е така, ако комшията те дразни веднага се оплакваш от него в полицията, а да не говорим, че можеш да го съдиш за всичко  Wink Аз един ден си метнах панталина на слънце на терасата да изсъхне и след 2 часа имах писмо под вратата, че е забранено да се простират дрехи по терасите  Crazy То и толкова крайно не е хубаво, ама все пак има някакав ред.

Гоя, и аз искам количка с големи гуми, то и всички които съм харесала са такива.

Аз малко ви завиждам за срещичката, тук няма с кого да се срещам, то няма с кого 2 приказки да си кажа по темата  Tired Не познавам бременни, нито такива с малки деца  Sad
Добре, че сте вие  Hug

# 176
  • Sofia
ЧРД на Поли!  bouquet

Мацко, аз вчера не можах да отлепя и пропуснах у-щето.. пък и заради лекцията не си дадох зор да прогледна, та  плс сподели беше ли интересна!?
За следващия път ще ми е много приятно ако имам компания септемврийка вече. Hug Ама ти на Коста Лулчев няма ли да идваш?
То и на мен там ми е по- неудобно, ама ...

Бързо да минава петъка за работягите и хубав уикенд на всиЦкиии! Sunglasses Hug

# 177
И за да не сме за бой - хайде , варненки да се срещнем на 13.05. или на 20.05. /както беше предложила Ани-бани/.
Бих пуснала анкетка, ама като незнам как! newsm78 newsm78 newsm78

Супер супер супер  Hug
Аз ше гласувам за 20ти, че на 14ти ни е годишнината от сватбата, та... на 13ти ше го полеем с кръсниците  Blush
Иначе на 20ти съм пушка  Mr. Green
Имам и едно предложение - да се срещем пред Ани-Бани на пейката  Mr. Green
Хем и с нея ше може да се видим  Hug

# 178
  • у дома с любимите си хора
Привет момичета!
Аз съм болна или по-точно се заразих от малкия.Миналия петък като го вземах от яслата ми казаха,че имало вирусна пневмония и половината хлапета били с температура.Моят юнак обаче вдигна температура в неделя,после кашлица и накрая за десерт сополи.Доки изписа АБ и сироп и Вико вече взе да се оправя,но от гушкането му аз прихванах.Днес се чуствам особено зле-имам ужасна хрема,температура,а как ме боли гърлото не е истина.Не зная как ще процедирам като се роди бебко с тези ясленски инфекции.Може и да спра Ви от яслата поне за известно време.
Трябва да ходя и на преглед в ЖК ,ама момента хич не е подходящ,та ще изчакам.Вече съм се затъжила да видя бебо на ехографа.Дано и нас най-накрая ни огрее и да ни кажат какъв ще е пола.Малкия си пожела сестричка.То и татито иска "принцеса",ама само ТО си знае какво е.
Колкото до несъобразителните съседи-навсякъде ги има,че и много знаят когато трябва и не трябва.Някои обаче са и дебелокожи и направо нагли.В предишното ни жилище като си простра прането ,съседа от долния етаж си вадеше скарата и целия дим у нас.Сто пъти се разправяхме с него.Викам му "ела бе комшо да видиш приятно ли е",а той "туй е щото месо не си помирисвала,а мръвки ти се ядат".Луд човек!С такива на глава не се излиза,само си късаш нервите.
На рожденничката честито!   bouquetЖелая само хубави неща и много любов!
Чао засега.

# 179
Момичета, да ви се похваля! Току що си резервирахме почивката на море и на 15 юни халей-хоп на морето да пека голямо шкембеее  newsm44 newsm44 newsm44

А съседите са най-любимото ми племе. При нас този отдолу решава в 3 часа посред нощ да започне луд купон, като не знам каква уредба има, ама като надуе музиката все едно дискотека цяла озвучава. А над нас живеят някакво бесно бойно семейство и ако не се трепят и не хвърлят мебели и чиний, ще правят такъв секс, че да ти изплющи всичко като тъпанчета в ушите  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Пък ако не са тези отгоре или отдолу са всички други, които имам чувството, че правят ремонт по 2 пъти в годината и решават да работят с канго в събота в 8 сутринта  fight fight Ей така е при нас Simple Smile Чакам с нетърпение да се пренесем на новото ни място, където ще сме на последния етаж  smile3521 smile3521, пък да му мислят съседите под нас!

Общи условия

Активация на акаунт