Ергенът 🌹 сезон 5, тема #6: от вторник до четвъртък от 20:00 по bTV!

• 60 394
  • 1 120
  •   1
Отговори
# 30
Не искам да гледам нито Мартин, нито Мартина, най-малко пък онзи стържещ слуха Ам Гъл. То какво стана - една камара пройдохи и украсите им взеха да се разхождат до Шри Ланка на почивка, а ние ги гледаме. Даже не си дават зор да ни е интересно.

# 31
Според мен това, че Марин не реагира по никакъв начин на тръшканията на Вероника, беше едно от най-добрите му попадения. Дъни се яко в много други отношения, но това беше в десетката. Никога и по никакъв начин такова поведение не трябва да носи дивиденти (в случая внимание, съчувствие или роза по милост), защото ще се мултиплицира и мутира до нечувани размери. Някой някъде назад в миналото е пропуснал да каже на Вероника, че светът не се върти около нея, очакванията и надеждите ѝ, и "прекрасният" продукт на този пропуск се вижда. Видяхме усвоено манипулаторско поведение, което бе приложено с вещина и съответни очаквания. Явно е давало резултат преди и сега тръшкането беше най-вече защото формулата не сработи. Вижте колко съм морална, извисена и различна от пропадналата Алия, пък той ме игнорира...Смешно е, защото мнозинството нямат никакво понятие от нормален разговор, да не говорим за истинско ухажване и флирт. Щом Алия с нейните прозрачни слагачества и незабележима външност минава за някаква суперизкусителка, нивото е потресаващо.

И според мен подходът на Николов е тотално сбъркан. Разчита на някакви спорадични раздвижвания от познати муцуни, вместо да си направи труда да схване истинската логика на този формат. Единствените случаи, в които може да се завихри нещо обещаващо, са коктейлите, но там Наум винаги разтуря купона преди хората да се отпуснат напълно. Не знам защо се правят тези неща например: лимитира се броят на срещите на диванчето и не им се дава време дори да ги хване алкохола? Вярно е, че трябва да са на краката си за церемонията, но все пак. През деня също няма кой знае колко интересни неща - груповите срещи в повечето случаи са пълна глупост и не дават почти никаква допълнителна възможност за опознаване, а индивидуалните са твърде малко и се въртят около 20% от момичетата.

Кога ще влизат Мартин и нафталинките? Нямам търпение да не ги гледам.

# 32
Мартин е гъст с Николов, а Мартина и Любомира са гъсти с Мартин. Просто са си спритнали една екскурзийка. Що па не...

# 33
Трябва да има повече игри - между ергените и ергенките. Да могат да се отуснат, да излязат от зоната на комфорт. Срещите им са под всякаква критика - нискобюджетни и глупави до момента. Не всички хора се отпускат веднага, но има интересни такива, които, ако им се даде възможност в дадена ситуация, да се проявят. Според мен Гориция е много готина като човек и с чувство за хумор. Михаела ми е еднаква нонстоп - сладка и пресладка. Пламена, ако не говореше по този начин, бавно и артикулационно, според мен би била също интересна - да разкаже какво е преживяла и т.н. Санта Китана спряха да й дават екранно време, не може да прояви скандалността, заради която влезе (или вече не иска). Трябва да се раздвижи тоя сезон и това очевидно е усетено, затова се вкарва Мартин, за да може малко тая скованост да се разчупи. Не всеки го умее това, и момичета, и момчета в този сезон има доста задръжки.

# 34
Гориция е симпатяга, ма чак пък толкова, какво ви впечатли? На индивидуалнта им среща с Крис беше дървена, ок, може да е от притеснение, отчитам го. След срещата ми направи впечатление, че тя каза, че има шанс, докато Крис каза, че няма привличане. Не мисля, че някой от мъжете вътре я харесва, ок, симпатяга е, има чувство за хумор, но... ами много е мъжествена. За мен лично е най-малко физически привлекателна от жените вътре. Тя, чупещата зъби и Вероника, като Вероника е най-хот от трите.

# 35
Това за чупенето на зъби за втори път го споменавате, но понеже "гледам" малко като фон, съм го пропуснала. Коя е казала, че ще чупи зъби, чии и в какъв контекст?

# 36
Елена, рижавата мацка от Видин, го каза на Марин в недодялан опит за шега

# 37
Аха, нали тя ходеше като боримечка? Явно си ѝ иде отвътре да се държи като мутра. 😆

# 38
Марин от известно време се опитва да се отърве от Вероника, като не и дава роза, но за негово нещастие Стоян я спасява. На церемнята Марин не и беше дал роза и когато Стоян го направи, Марин кометира нещо от сорта, че за пореден път го правел този номер, да видим до кога така.

Миналия сезон Мартин така все даваше на Косара.

# 39
Стоян да си я взима за гадже, като толкова я харесва Вероника.

# 40
Вероника си е токсик, откъдето и да я погледнеш. Добър инстинкт показа Марин, като не й влезе във филма.

# 41
Чудя се, къде изчезнаха коментаторите Йоана и Мартин от първия епизод? Както каза някой, нямам търпение да не ги гледам Joy , но да си питам.

# 42
  • София
И от мен глас, че Марин не трябваше да се поддава на тръшкането и желанието да привлече внимание със сълзи на Вероника.

Уж много емпатична, а непрекъснато плюе другите момичета и прави физиономии, когато им дават рози. Почти няма някоя, за която да не съм я чула да отправи злобен коментар или поглед. Това, в комбинация с очевидно нереалистичната самооценка, за мен я прави изключително антипатична и това няма общо с начина, по който изглежда.

# 43
  • Пловдив
Вероника на мен ли ми се струва или има много бръчки по челото?

# 44
Има бръчки и няма ботокс.
Една от малкото без ботокс и филъри тази година.

Общи условия

Активация на акаунт