Отговори
# 405
Сигурно ти е гладно, защото е сладък.

# 406
ох, размяхте ме с този протеин за отслабване Simple Smile))
сега се настройвам психически да огранича храните... уж днес, уж утре ...
та установих, че малко да се отклоня от хран. ограничение и килограмите се връщат ...
започвам с Fodmap и се надявам на подобрение на храносмилането, а килограмите сами ще паднат с този режим Simple Smile)

# 407
Аз се отчаях,на 51г много ходене,спорт,внимавам цял живот какво ям,не ям въглехидрати,но явно перименото си оказва ужасно влияние.
За 5г постепенно качих 6кг и каквото и да правя няма сваляне,даже чувствам яка тежест в корема.
Явно трябва просто да свикна с кг и да се надявма да не кача оше Sad

# 408
Зависи какво имате предвид под “не ям въглехидрати”. Много хора не осъзнават всъщност колко скрита захар и въглехидрати има навсякъде. Аз също съм на 51, но пременопаузата не ми причинява такива неразположения, отдавам го на храненето. Като вляза в менопауза, ще видим.

# 409
И двете "паузи" са много удобно оправдание за наддаването на тегло и за всичките ни възможни и вероятни проблеми. Казваме си аз съм в едикакваси пауза, и да ям и да не ям, все ще напълнея...
Друго си е да се напънеш и да страдаш.
Елора, ако не се лъжа, отслабна с много много кг и доказа тук във форума че е възможно. Видях тия дни маникюристката ми - за 6 месеца е отслабнала с 18 кг, каза че има още 12 но вече изглежда много по-добре.

# 410
То зависи с какво отслабваш. Много жени се възползват от модерните лекарства. С ограничения и движение на тази възраст също става, но бавно и за много месеци през които трябва сериозна воля и дисциплина.

Общи условия

Активация на акаунт