Слънчо пролетен изгрява, а бебчо ОКТОМВРИйски с ритничета ни дарява

• 18 471
  • 296
  •   1
Отговори
# 135
Момичета гледам днес доста сте били активни. Аз съм малко по спокойна, ние и друг път сме били разделени на рождените ни дни но точно сега се бях настроила, че ще сме заедно и  изведнъж няма. Но както и да е
Аз да ви кажа тук целия град е пламнал с Варицела и то вече повече от месец имам чувството, че няма дете което да не е болно . Аз съм имала допир с 3-4 деца и сега се моля всичко да е наред и да не се заразя, че то само шарка остава да карам. Днес като излизах да се разходя съвсем случайно разбрах за още 3 деца.
До 10 дена ще ходим и ние на 4д и се надявам тогава вече да ни кажат и нашето мишле какво ще е женско или мъжко.
Айде момичета пазете се и до скоро  Hug

# 136
  • София
Писали, писали - аз чета чета  Joy  Joy  Joy
Ето така ме кефи бързо запълващи се темички  Hug  Hug  Hug

Абе момичета, вие все говорите за тази чико количка която е 1200лв.  newsm78  newsm78 на мен ми се виждат много за бебешка количка, защо никой не говори за тази която е 550 лв и пак е на чико???? Де да знаех кой модел беше....
За бебешкото легло ме предупредиха да бъде непременно на две нива, иначе отивал кръстта. Та по този повод съм се спряла на тези сгъваемите кошари, а после ще си обзаведа изцяло детската стая и то направо с легло за по-голямо дете. (пак ще има защитна преграда, но тя ще се свали в един момент)

galentinass   Joy  Joy  Joy  Joy давай пак сватба, ама покани и тези от общината  hahaha  hahaha

Mira_V честито резултатът ти е прекрасен     bouquet

kalina333 на теб много ти се е струпало, но важен е крайният резултат - пожелавам ти повече никакви отрицателни емоции.  Hug

polly1234 smile3532 това с розовото ми е познато - сега ремонтирах моя апартамент - познай розови стени, розова баня, но дойде си таткото и веднага направи светло сиво антрето и синьо диванче. Накрая поръчахме заедно кухнята, спалнята и гардеробите и не можахме да стингнем до единодушие дали розови или сини, та накрая станаха много нежно жълти. Накрая го дадохме под наем, че не ми трябва вече, не че съм живяла в него - то е чисто ново. Ама си ми е гордост, защото си го построих съвсем самичка и си е само мое. Mr. Green

Irenn Покани си някой приятели или излезте някъде иначе ще ти е кофти, а милото ти ще има после да те глези, защото го е нямалоооооо  Hug

# 137
Момичета се забравям да ви питам знаете ли от къде мога да си изтегля последните епизоди на "ТАКЪВ Е ЖИВОТА" защото ми е много интересен, ама се става така че или заспивам или имам друга работа. Не съм гледала последните 3-4 епизода, а много го следя и ми харесва чак не мога да повярвам че са го измислили в бг да го правят

# 138
Irenn ето тука можеш да гледаш Такъв е живота и много други предавания без да ги теглиш  www.neterra.tv Правиш си регистрация и готово!

# 139
Ивон забравих да ти кажа че много се радвам че всичко е на ред! newsm10

# 140
  • някъде там
ndin4eva,Как ги гледаш тези предавания newsm78
Правих си регистрация,даже два пъти, но като пусна да гледам ми казва първо да се регистрирам.Идея нямам защо newsm78
Да не би да има някаква тайна....

# 141
илонита да не би да иска потвърждение на имейла ти?Провери си пощата за всеки случа!Няма причина ако си се регистрирала  newsm78

# 142
  • някъде там
И от имейла потвърдих и все тая.... Sad

# 143
  • София
Здравейте, момичета!

Днес бях на преглед и се оказа, че ще си имаме две момиченца!!! Grinning
Още предният път се очакваше и второто да е момиче, но днес се потвърди. Бебчетата са с обща плацента, но в отделни сакчета и са еднояйчни. Нашият тати изпадна в ужас, че няма да ги разпознава и в шок, че в къщи ще настане женско царство Joy

Аз пък изпаднах в шок сутринта като видях кантара +6 кг. То вярно, че съм висока и че е общо взето е само на корем, но за средата на четвъртия месец шест кг. ми се сториха страшно много. Иначе имам вече доста голямо коремче, дори в трамвая от две седмици ми стават Flutter

Гледам, че вече се обсъждат колички и дрешки, аз откакто открих, че нито една количка няма да влезе в нашия асансьор престанах да се заглеждам, а за дрешки има време. Един съвет от предишната ми бременност - понеже някои от вас мислят за малка люлка, която  да стои в спалнята - на мен ми беше супер удобен зимния кош, заема малко място, може да се постави навсякъде и да се пренесе навсякъде, Сани така я слагахме в него вечер при нас в хола, на всичко отгоре всички чакаме бебета есента, а те са много закрити, Сани съм я извеждала в страшни студове през зимата. Така, че препоръчвам количка с два коша, вместо люлка или комбинирана количка. Само гледайте кошът да е голям, че някои модели са толкова малки, че имам чувството, че по-едро новородено няма да се събере.

Irenn, дъщеря ми не ходи на градина от средата на март точно заради варицелата. Вчера я пуснах и се оказа, че на 23 април пак има нов случай и са удължили карантината до 13 май - направо не ми се мисли, ако има и други, изкара два месеца в къщи здрава. Аз нямам нищо напротив да я изкара сега, но майка ми не помни коя шарка съм карала, а лекарката каза, че бременните я карат тежко, така че момичета пазете се!

# 144
илонита много странно наистина!а пише ли ти в пощата че имаш направена регистрация?

# 145
  • някъде там
Да, даже имам лин чрез който да активирам регистрацията newsm78
Не става и това е...Може да им пиша директно на тях....

# 146
tanini страхотно!Още две куклички...... леле каката ще е много щастлива сигурно!
И мойта детска мечта беше да имам близнаци ама не се осъществи! Айде слагай снимки в албумчето и ти че там сме много слабо активни за съжаление!Явно повечето мамчета са ни много суетни!Аз пък се оказа за щастие че съм качила до сега само 1 кг. newsm68 въпреки че се чувсвам понаедряла!На миналата консултация доктора ме изкара че за 10 дни съм качила 5 кг  Shocked и аз му казвам че не е възможоно защото кантара в къщи ми казва друго ама той не та не!И отивам аз да давам кръв за БХс и там ме мерат и виждам аз мойте си стари килца!А днес на консултацията се оказва че миналият път не бил центрован кантара и затова 5кг ме издокарал!Та се успокоих аз и без това стартирам от бая килца та ако и качвах по 5 кг. за 10 дни какво щях да правя не знам!

# 147
ndin4eva много ти благодаря, че ми даде този адрес  Hug малко накъсва при мен може би защото нета не ми е много бърз но си изгледах 2 епизода и ми мина вечерта неусетно.
Сега мога да пожелая на всички лека нощ  Hug

# 148
tanini аз не съм карала никаква шарка до ден днешен, и да не казвам че вече като разбера че някой е болен и направо ми  #Cussing out
Най вече ме е страх да не навредя с шарката на бебето, затова се пазя уж много ама то разбирам всеки ден за нови и нови деца болни  и направо вече незнам.

# 149
Здравейте.
Искам и аз да се запиша във вашата темичка.
На 28 год. съм, и на 07.10 чакам първото си бебче Simple Smile
От София съм, но от 3 год. живея в щатите.
Още не знам пола, но след 2 седмици съм на преглед и се надявам тогава да се види. Аз всъщност нямам претенции де... каквото дойде Simple Smile
Само да е добре, защото ме тръшна някакъв гаден грип...
Вече направо ми се гади от чайове, мед и лимони....
А така ми се яде 1 сладолед.. или млечен шейк... мммм
.. ама няма...  smile3515

Айде много късмет пожелавам на всички, и много здраве, и много се пазете, че е много, ама много гадно да си болен Sad

Общи условия

Активация на акаунт