Слънчо пролетен изгрява, а бебчо ОКТОМВРИйски с ритничета ни дарява

• 18 440
  • 296
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро
честит ви петък момичета  Mr. Green
Добре дошла на enax-ta лека деветмесечка и много здраво бебче наесен   bouquet
Ивон много се радвам че ФМ е минала добре, малко да се поуспокоиш и ти  Hug
Танини браво на вас а на таткото какво му се пише само...  hahaha hahaha
Хубав и усмихнат ден   Hug

# 151
Добре дошла при нас Enax-ta!!! Леко бременеене!  я аз да те попитам в твоя щат колко ехографски прегледа покрива стандартната застраховка. Здравната система там е много странна и ми е любопитно.
Аз след час тръгвам за доки и май леко ми се свива сърчицето вече. Отивам за обикновен преглед, но съм приготвила парички, ако кажат, че мога и БХС да си направя днес. Сега съм 14 г.с. и 5 дена, което не съм сигурна достатъчно ли е.... навсякъде пише поне 15-16 г.с. така че ще видим....
При всички положения ще настоявам за ехо... не ми пука полага ли се или не  Wink Заради проблеми в началото ми правиха 3 ехо-та в ЖК и после като лежах в болницата още 2  Blush  Затова съм подготвена за активна дискусия с доки по въпроса  Mr. Green
Ох като си спомня колко кадърен беше 2-рия преглед в болницата  #2gunfire . Бях 9-10 седмица и оня на ехото ми каза, че бебо е 9,5см !!!!!!!!!!! Аз тогава не знаех колко да очаквам, но пак ми се стори странно  newsm78 и го питам сигурен ли е. И той пак се пули пули и вика ами то баш си е в норма за тези седмици  Thinking Като ме изписаха и си бях в къщи гледам в нета, че 9-10 см е към 13 седмица.....
Ей затова сега ми е свито и искам моя си лекар да го гледа, че на него по-му вярвам.

Лек и усмихнат ден мами   bouquet Само хубави емоции днес!!!

# 152
Добро утро и от мен   bouquet
Enax-ta, добре дошла в компанията  Party
Да ви се оплача, и аз се сблъсках с шарката - отидохме преди 2 седмици на гости на леля ми и се оказа, че на братовчедка ми малката е с шарка... Звънях по телефона на майка ми да я питам дали съм я карала тая шарка, ама тя как да помни от преди 20 и косур години кои точно шарки съм карала... Confused
Ето, обаче - няма последствия, само дето не можах да я погушкам малката сладурка... Cry
Хайде лек ден   bouquet

# 153
Добро утро и от мен днес!
При нас времето се редува ту слънчево, ту студено. Днес е гадно мрачно и помен няма за сега от   Nature Sun With Face
А с тези шарки ... не ми говорете. Миналата седмица една колежка ми сервира, че нещо се е обринала та да стоя по-далече от нея и елате вижте за какво става дума. Паника. Добре, че се оказа някава арегия към лусион за тяло, че си отдъхнах. После същата колежка ми сервира, че в детската градина на синът й имало скарлатина и айде пак стискане на палци. Добре, че на детето нищо му нямало по резултатите от изследванията. Иначе рубеолата /тази гадост мръсна  newsm66/ ме пипна на дърти години. Караха я през 2005 пролетта.  ooooh! Такъв ужас не бях преживявала до тогава. Все бях чувала, че колкото си по-голям толкова повече мъки те чакат, ама било вярно. Сега поне съм спокойна че мина.
enax-ta, добре дошла при нас!   bouquet
dobra , успех на преглреда и да се похвалиш как е минало после, даже и снимки може да покажеш.
tanini, честити ти бебки. Покажи ни и ти снимки, за да ги видим какви са сладки и те. При вас май се очертава голяма веселба. Само женска компания. На вашият татко да му е яко д....то. Ех, как си мечтая и аз за едно такова женско царство вкъщи... Thinking Само като си представя физиономията на мъжа ми и си заслужава да се види.  rotfImbo  smile3532
илонита, и аз имам проблеми с този сайт. Регистрирах се още в понеделник, но и до сега не съм получила потвърждение на мейла си. Всеки ден проверявам, но явно има проблем. И аз исках да гледам последния епизод на "такъв е животът", ама не стана... И сега се чудя какво да правя - нова регестрация или да им пиша ама как?
Ивон, след хубавите резултати от ФМ сега е време за спокойствие. Никакви притеснения повече.  Party
Мен още ме мъчи тази хрема, но поне гърлото ми минава. Само дето от запушеният ми нос ме боли и главата, ама се понася. Добре, че овладях положението, че не ми се мисли, ако се беше усложнило...  ooooh!
Насладете се на петъка и се отдайта на почивка.  sohappy   

# 154
Добро утро на всички!
Irenn ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Желая ти от все сърце много здраве, любов и късмет. И прекрасно бебче на есен!

# 155
Irenn Честит Рожден Ден! newsm59 Бъди здрава щастлива и вечно влюбена!!! И на есен да гушнеш малко любимо същество! baloni   baloni baloni baloni baloni

# 156
Добро утро момичета
mimi_mimi мерси много мила
Момичета да  почерпя  искам много с по едно сокче и едно парче торта   party023
Днес каквото и да става няма да ви тормозя и да ви се оплаквам , надявам се и единственото което си пожелавам е да сме здрави с бебето и нашия татко скоро да си дойде.
Пожелавам ви го и на вас и да знаете много ви обичкам всички   love001

# 157
Irenn, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!    newsm51 nbirthday
Желая ти много мигове на радост с любимия мъж и малкото ви съкровище!  hug newsm32

# 158
  • някъде там
Ирен,честит рожден ден. Много здраве ти желая. Тази година ще е една от най-прекрасните ти,защото ще гушнеш бебок Peace
Моя съпруг работи в друг град и по цяла седмица го няма. Не ми е лесно,но........ на есен ще ми е още по-трудно. Чудя се кой ще води баткото на градина newsm78Надявам се нещата да се наредят от самосебе си. Praynig
Успешен ден на всички!!! Hug

# 159
Честит рожден ден Ирен newsm59 smile3510
Желая здраве и щастие на теб лично и на цялото ти семейство и наесен да получиш най-прекрасния подарък - едно здраво и красиво бебче smile3541

# 160
   ura Честит Рожден Ден Ирен baloni,

мноооого здраве, щастие и любов в семейството  bouquet. Също така ти желая и едно сладко здравичко и усмихнато бебе  smile3504

Весел ден и хубаво изкарване  Hug

# 161
Привет аз съм нова мама при вас.Това ми е втора бременност и деня на появата на моето второ слънце е 31 октомври

# 162
Здравейте майчета Simple Smile
Честит Рожден Ден Ирен желая ти много здраве,щастие,любов в семейството и едно здраво бебе на есен Simple Smile
Добре дошли и на новите мами Simple Smile

# 163
искам да попитам мамите от Пловдив къде са се ориентирали да раждат аз мисля за Селена но не съм решила още затова всяко мнение е добре дошло newsm78

# 164
  • Пловдив
Здравейте!

Добре дошли на новите мами!

Ирен, честит Рожден Ден!Пожелавам ти много здраве и любов, а наесен здраво и послушно бебе!

SUSONCHO, аз мисля да раждам във ВМИ/на Пещерско шосе/ заради неонатологичното отделение, но мисля че Селена е добър избор.
Поне има много добри отзиви за там.

Общи условия

Активация на акаунт