Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани във форума?
Какви са предизвикателствата при пазаруването на дрехи за бременни?
Какви лични преживявания се споделят във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани във форума?
-
Какви са предизвикателствата при пазаруването на дрехи за бременни?
Форумът обсъжда предизвикателствата при пазаруването на дрехи за бременни, като посочва, че моделите са неудобни, материалите груби и изкуствени и цените високи. Някои майки споделят успешни алтернативи като закупуване на обикновени памучни тениски с по-голям размер или използване на дрехи втора употреба.
-
Какви лични преживявания се споделят във форума?
-
Какви са някои алтернативи на дрехите за бременни?
-
Прекратихте ли приема на фолиева киселина или планирате да продължите?
Виждам, че термина ти е ден преди моя, което означава, че може и да се засечем в болницата. Ти при кой доктор ходиш? може би се познаваме, все пак е малък градът ни. 
и направо се бях отказала. Да не говорим, че за моите бивши 42 кг. носех само тесни и къси блузки, но сега работата е кофти. Хубавото е, че на мода са туниките и мисля да си взема няколко.
Здравейте и от мен! Тъкмо вече си мислех, се спящия период ми е минал и пак взе да ме хваща-ужас.Тъкмо се прибрах от лекции и засядам
после и да
, че петък наближава ..да ми стискате палци ей!Коремчето ми започна да се пооформя...макар, че на мен още ми изглежда на ПОПРИЯЛО...
ама дали не усещам разтягането на матката?Сега като се прибирах реших да си взема сушени сини сливи..да видим дали има резултат
нито АКТИВИЯ помага, нито овесени ядки, нито мед с гореща вода.Вече сЪм +4 кг ..много ми се струват..Как сте вие?