Списъкът голям е, да! Всички виждат втората черта! 30.04.07 - 06.05.07

• 16 070
  • 499
  •   1
Отговори
# 375
Зравейте, милички,
Боже, каква седмица!!! newsm10 Дай Боже все такива да ни предстоят (че нали и аз за следващата съм се засилила...  smile3503)
Честито на нашите нови бъдещи мами - вашето щастие е кураж за всички нас, които заедно с вас сме чакали и сме се надявали - и ето, щом чудото е станало за една от нас, ще стане за всички  smile3521
Честито Морги, Дилянче, бико,  baloni newsm81на другите мами (не следих много редовно темата тази седмица  Embarassed). Празнувайте, милички, сега ви е паднало! Пожелавам ви най-леката и красива бременност, най-безболезненото раждане и най-прекрасните бебенца на финала - кой каквото е поръчал stork-girl stork-boy
 (и колкото  smile3503
Аз днес ще си отвися до 20.30 на работа, така че се надявам да има кой да ми прави компания  smile3525
Меги, благодаря, мила...  Hug

# 376
  • Габрово
Не мога да не се включа и тази седмица, особено след толкова положителни тестчета. Първо честито на булките Стела и Никита- много сте готини и двете Hug

Дилянче, много се радвам за теб, а и тъкмо няма да ти се налага да търсиш рецепта за напълняване, а ще си се закръглиш хубаво от самосебе си Twisted Evil

Морги, и за теб мила много се радвам, ама кажи все пак мента пи ли, а сладоледче хапва ли, както беше обещала за да знаем дали има ефект Mr. Green
Бико, добре, че и ти най-после се престраши след голямото закъснение и по мои сметки ще си май при нас декемврийките Peace

Момичета, пожелавам ви лека деветмесечка и здрави и красиви бебета на финала  bouquet

Не мога да не се похваля, че вчера бях за пръв път на видеозон и чух и видях сърцето на бебето и сега вече съм по-спокойна Whistling

# 377
Леле, Валка, верно бе!  LaughingНали на миналата среща пийвахме мента... а дано да действа! Ще ви кажа другата седмица  Laughing

# 378
Честито и на БИКО !!!  newsm10

тези добри новини ме зареждат с много,много положителна енергия   newsm51

хайде дано така да продължавате с хубавите вести !!!!  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 379
АМА КАКВО СТАВА ТУК БЕЕЕЕ.аз се пооспах днес и сега с половин око влизам в темата и кво да видя-МОРГИИИ Е ДВУЧЕТРИЧКОВА newsm44 newsm44 newsm44честито миличка много се радвам за теб.желая ти много лека и спокойна бременнос и здрав бебешок
това важи и за БИКО Hug
А ЗА МОЙТЕ СНИМКИ-нали съм си джереме Embarassedеми се пак рошла се е снимала може ли ся да не го отчетете. Mr. Green
ОЛИМПИЯ имам позната която кърмеше дъщеря си до 5-та  година и си забременя още докато е кърмеше ама незнам подробности.успех дано забременееш скоро.аз мисля че трябва около 14дни след овото да ти дойде.смятай Hug
охх исках още много неща да кажа ама се развълнувах и си забравих мисълта Laughing

# 380
Не съм влизала тук отдавна, една от причините е, че трябва да се пише на кирилица  Rolling Eyes Simple Smile
сега не полагам НИКАКВИ усилия да стане нещо карам я на импровизация  Crossing Arms

# 381
Не съм влизала тук отдавна, една от причините е, че трябва да се пише на кирилица  Rolling Eyes Simple Smile
сега не полагам НИКАКВИ усилия да стане нещо карам я на импровизация  Crossing Arms
ЛАЛЕ ми то голяма причина бе Laughing.нали знаеш че има кредор

# 382

Януари ще е като лято с толкова много Слънца Laughing

Бубичка, мерси! Много ми хареса това за слънцата!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Роксане, айде другата седмица да НЕдочакаш!!!  Praynig Praynig Praynig

Валка,
всички заръки и препоръки изпълнявах стриктно! И мента пих, и сладолед хапвах, и маврудец пиех! Всичко, както е по план!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Радвам се за сърчицето!!!  Hug Сега да расте спокойно на топличко!  Blush

Мушиии,
Hug Hug Hug  Айде, ти не изоставай много с плана!!!   Naughty Едно такова рошаво като теб да си имаш още в началото на идната година!    baby_neutral

# 383
Оф, имам ужасни киселини Sick Някой да знае какво да направя, че да ми минат newsm78

# 384
  • София
Morgy, Бiko, честито милички! Лека и безпроблемна бременност ви желая!
Делянка, а на теб вече - силно ЧЕСТИТО!
Валката, честито ти сърчице и на теб, миличка!
Да сте здрави и много щастливи всичките и след 8-9 месеца- по едно пухкаво и сладко бебе!
Ейййй, много се радвам! К'во стана тоя месец- ми той много бременен се оказа! Peace
Дано да е така късметлийски за всички ни! Аз нали НЕ чакам в края, та ще видим.....

# 385
  • София
Оф, имам ужасни киселини Sick Някой да знае какво да направя, че да ми минат newsm78
баща ми пие едни хапчета- "Др Стоми" с ментов вкус и е много доволен

# 386
valkata78 , радвам се че си чула сърчицето !
Дано и аз да го чуя и всички да го чуем разбира се .
но както каза Роксанчето, щом чудото е станало с една от нас, ще стане със всички ни .
Само ВЯРА !
Благодаря ти че помниш моя проблем с дебелеенето - дам, сигурно ще се закръгла най -после и аз .

# 387
Ox, Момичета,много изнервено започва да ми става от туй Нечакане,да не кажа направо невротично.Изоставам в работата и като че ли и Шефа взе малко да ми се криви. Пък тези 2 дни дай ми само да чета форума и да се радвам за новите Бремелинки. Пък и една мисъл ме е обзела от сутринта-как точно на 2 годишнината от сватбата(на 7.05) ще кажа на съпруга си,че ще става татко и на кумовете,че ще стават кръстници.Охххх,мечти,мечти.............моля ви,сбъднете се newsm20

# 388
Бико,Усмивчица честито и от мен! newsm51 smile3501 smile3501 newsm74 newsm44

# 389
  • v. turnovo
tedybearbg, пожелавам ти го от сърце! Hug

Общи условия

Активация на акаунт