Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 101

• 8 921
  • 312
  •   1
Отговори
# 75
НоШпа няма как да “отвори” шийката. Както АА е писала, той е против контракции, дава се като част от терапия за задържане на бременност, не за изхвърляне. Простагландините (топогин) я вършат тая работа с отпускането на шийката.

# 76
Това,което прочетох е:
​За разлика от някои други болкоуспокояващи (като аспирин), Но-шпа не разрежда кръвта. То действа само върху гладката мускулатура. Това е важно, за да не се предизвика изкуствено по-силно кървене, а просто да се улесни изтичането на вече насъбралата се кръв. ​Двете лекарства работят в екип. Но-шпа действа директно върху мускулните клетки, а Бусколизин блокира нервните сигнали, които предизвикват спазъма. Тази комбинация е много ефективна за справяне с "натиска", който чувстваш.
Консултирах се с лекаря,който извърши аборта. В понеделник съм на преглед.

# 77
  • На изток от Ада
Момичета не мога да крия!  
Не исках да ви занимавам един вид . Но ми е много тъжно . Моля ви , не ме разпъвайте на кръст !
В темата пиша отдавна,  но може би има бременна тук която чете. Ще сложа в скрит текст . Който иска да чете. Накратко.
Скрит текст:
Нов аборт , отново!
Вдигнах температура в петък сваляйки с парацетамол,  повръщах, пак пиех хапче.  пак температура... И го изхеърлих в нас. Оформено с крачета и ръчички беше 11+6 по Мц днес имах фм ! Бях с чиста мб бе, не излизах . В четвъртък бях добре. Не правих нищо в нас само лежа,  без секс. С клексан и вливки интралипид.  Пиех лежа тироксин за тхс , спрях на 22ри за контрола. Трябваше сега да пусна преди Великден.
Мм говори с Аг , тя каза да го изследвам в геника.  После той казал , че имаме изследван плод и там нямаше нищо . И тя , казала няма нужда да го издледвате !
То вървеше напред винаги... с 3  4 дни това го казвам аз ....
Кюретаж и съм в нас . Ще ходим при другото ми Аг и имунолог ! На 15 и 16 04 за консумация.

# 78
Не исках да ви занимавам един вид . Но ми е много тъжно . Моля ви , не ме разпъвайте на кръст !
В темата пиша отдавна,  но може би има бременна тук която чете. Ще сложа в скрит текст . Който иска да чете. Накратко.
Скрит текст:
Нов аборт , отново!
Вдигнах температура в петък сваляйки с парацетамол,  повръщах, пак пиех хапче.  пак температура... И го изхеърлих в нас. Оформено с крачета и ръчички беше 11+6 по Мц днес имах фм ! Бях с чиста мб бе, не излизах . В четвъртък бях добре. Не правих нищо в нас само лежа,  без секс. С клексан и вливки интралипид.  Пиех лежа тироксин за тхс , спрях на 22ри за контрола. Трябваше сега да пусна преди Великден.
Мм говори с Аг , тя каза да го изследвам в геника.  После той казал , че имаме изследван плод и там нямаше нищо . И тя , казала няма нужда да го издледвате !
Кюретаж и съм в нас . Ще ходим при другото ми Аг и имунолог ! На 15 и 16 04 за консумация.

Наси ❤️  много съжалявам.Дръж се момиче, не губи кураж.
Чета форума от над година и просто не мога и да си представя какво ти е ....

# 79
  • София
Ох Насенце много съжалявам 😞

# 80
  • Замък сред облаците
Много съжалявам, Наси Sad Кураж ти желая!

Кенди, напротив, но шпа отпуска гладката мускулатура и може да отвори шийката (не магически като простагландините за 2 часа де, но е част от действието на ношпа). Затова 2 и 3 триместър вместо него изписват магнезий предимно да държи матката спокойна примерно.

# 81
Ужасно съжалявам, Наси!

# 82
Ехххх, Наси! Съжалявам ужасно много!

# 83
Еее Насенце, съжалявам много бе човек. Какво казаха лекарите, защо пак?

# 84
  • На изток от Ада
Нямам документи резултати след2 седмици.  Но инфекция .

# 85
Наси, съжалявам Sad давайте си кураж с мъжа ти

# 86
  • На изток от Ада
Опитваме се.  Сега идеята за докторите е негова. Че аь не ми се ходи. Но имаме час останал от бременността.

# 87
  • София
Е,не! Ужасно много съжалявам! Прегръщам те!🤍

# 88
Скрит текст:
Нов аборт , отново!

Скъпо момиче, много съжалявам. На практика аз преминавам през същото. Както споделих по-рано имам кюретаж в 17г.с. преди 7 дни. При мен също най-вероятно е инфекция.
Но знаеш ли...аз вярвам в Господ, вярвам, че е било за добро и вярвам в чудеса. Знам, че е трудно, но няма да се предаваме...Пък кой знае, може заедно да минем по трудния път и догодина да се радваме и всичко да бъде в миналото.
Прегръщам те...

Последна редакция: чт, 02 апр 2026, 11:01 от Helen___

# 89
  • На изток от Ада
Хелън извинявай!  Нямах желание да чета ! Благодаря ти!  И аз уж вярвам в Господ !
Пиши на лс ако искаш . Кураж и на теб!

Общи условия

Активация на акаунт