Априлско-майска седмична тема 30.04- 06.05. 2007

• 4 381
  • 140
  •   1
Отговори
# 135
  • MERIGNAC, FRANCE
Хайде, бе Звезди, аз 4акам хубавата новина, а ти из форума се моташ  Laughing  Wink  Heart Eyes

# 136
Хайде, бе Звезди, аз 4акам хубавата новина, а ти из форума се моташ  Laughing  Wink  Heart Eyes

хаха
 аз само докато раждам ще си отдъхнете от мен.. псоле пак идвам да се мотам  Mr. Green

Hug Hug Hug Hug

# 137
Звезде,аз ако бях на твое място щях да изкопая от някъде един преносим и нямаше да ги оставя съфорумките и тогава на мира!Нека да видят те! Mr. Green

# 138
amymommy

предполагам че говориш за преносим компютър, нали?
 имаме си един... ама тъпата болница ( строет нова и по-модерна сега) няма  нет! иначе и оттам щеше да има тормоз  Crazy Mr. Green Party Party Party
мислех да си слагам нет на мобилния телефон ...ама ако ме изритат за 2 часа.. няма смисъл да им пълня джобовете на провайдърите  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 139
Успешна седмица за всички!
Новата тема

# 140
  • E-CLM & CH-VD
Здравейте от Испания вече  Mr. Green Едва гледам, че снощи ме домързя да си легна, и от вчера сутринта не съм спала  Tired

Звезди, радвам се, че въпреки напрегнатото очакване и нервите покрай него, не губиш чувството си за хумор  Hug  Hug Дано бебо да се появи по-скоро!  Praynig

Калида, сигурно е много красиво, когато идва пролетта при вас. Тук в Испания този момент се губи, пролет има само няколко дни, и после идва лято веднага.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт