НАБОРИ -2006 - Студенти - 3

• 11 976
  • 131
  •   1
Отговори
# 30
  • Между гори и планини
И моят е 190 см, едни крака - магистрали. Леката атлетика много загуби, като се преместихме от Варна.
Аз мисля, че голяма част от това поколение въобще не се интересува от гаджета . Пряко наблюдение върху компанията на моя + децата на приятелки .

# 31
  • София
Има и сериозни проучвания, че това поколение два пъти по-малко се вълнува от любовни връзки.

Иначе и моят син е 193 на ръст, но гледам, че са малко високите, не знам на какво се дължи. Средният ръст на мъжете у нас вече бил 174, колкото в Испания...

# 32
Благодаря за темата!
И при нас още няма гадже. ММ даже вчера се беше сетил да ме пита Simple Smile Девойката не е много по излизането. Събира се предимно с приятелките си от танците.
Но за сметка на това братовчедката, която е набор 2007, вече има бебе... Та шарен свят...

# 33
Тук мисля, че има значение парадоксът на избора. Когато при твърде много възможности става по-трудно да избереш една. Практически неограничен им е и географски, и във всяко едно отношение днес - с интернет и всякакви платформи, мобилни и свободни са. Усещането да не пропуснеш нещо, да не направиш грешен избор се добавя и към по-високата им информираност и изисквания към евентуален партньор. Отделно, че при някои (в това число и моите) следването си е като продължение на училището и детството, като цяло този момент се проектира някъде в бъдещето. За нашите родители е било нормално до към 23 - 24 да имат семейство, докато за бабите ни дори тази възраст е била прекалено късна и отчаяна. Сега няма лимити, няма обществен и  семеен натиск, всеки си живее , както му харесва и това го намирам за прекрасно Simple Smile Та и моите не са имали гаджета досега, но и никакви усилия не виждам по тази тема, нито драма от тяхна страна Simple Smile Когато му дойде времето Simple Smile
Благодаря за новата тема !

Последна редакция: сб, 28 мар 2026, 10:21 от Cygnus

# 34
Синковец, хубостник, детище, мамин! Колко ни е хубав и богат езика! Ползвам ги тук, за да изразя нюанс.Като пиша. Аз съм си творческа натура и съм доста емоционална.
У дома, си му използвам името.Много му харесвам и кратката, и дългата форма. Мила съм с него. И с двете си деца всъшност. Макар, че миналата година не бях съвсем сигурна за сина, колко го харесвам...
С баща му си имаме закачка, като закъснее, аз се обръщам към мъжа ми и му казвам "Синът ТИ се върна", а като се размърмори нещо.... татко му ми го връща "Синът ТИ  пак иска нещо".😀

Последна редакция: нд, 29 мар 2026, 17:33 от Stanislavovamarina

# 35
Змейко, отдавна ти предлагам да ги запознаем, очевидно сами няма да ги срещне съдбата. 🤣
Синко е висок към 1,90...

Е това е приказка - те не бяха ли и една специалност в ТУ - тъкмо да й помага да учат Innocent
.
И аз с едно в ТУ с тази височина Stuck Out Tongue Winking Eye
И още един младеж, КСИ, ТУ към 1,86 м. висок Smiley

# 36
  • Пловдив
Да се запиша и аз в новата тема. Благодаря за темата Змейко Simple Smile
При нас също няма все още гадже на хоризонта, но съм се захванала сериозно да уча френски, че иначе ще е зор комюмикацията някой ден.

# 37
  • Пловдив
Ехеее, супер Bowtie
Като й казах какво сте писали всички, първо малко ме нахока, че не й трябвало сватосване от мен Money, а после пита защо тя не ги е виждала тези високи младежи Laughing Трябва да им организираме една форумска среща като едно време, пък майките да идем отделно на вино Imp

# 38
  • Стара Загора
Ехеее, супер Bowtie
Като й казах какво сте писали всички, първо малко ме нахока, че не й трябвало сватосване от мен Money, а после пита защо тя не ги е виждала тези високи младежи Laughing Трябва да им организираме една форумска среща като едно време, пък майките да идем отделно на вино Imp
Явно вижда моя ахаххаха Той не е от много високите, за разлика от малкият си брат. Наборът е 1,78см.

# 39
  • Между гори и планини
Трябва да се направи кастинг с неутрално жури. По телевизията върви Ергена. Тук ще е - момата 🤣

# 40
  • Отвъд алеята зад шкафа
Моята госпожица също дълго време страдаше, че всички момчета са по-ниски от нея, но най-накрая намери височък младеж и вече сме в отбора на тези с гаджетата. То не беше само височина критерият, даже я майтапех да намали малко изискванията, че не знам родил ли се е такъв мъж, който да отговаря. Тя обаче казваше, че си има стандарти Joy

# 41
  • София
Не съм си подбирала гаджетата по ръст навремето, а съм 178, явно зависи от човека.
Мен лично ме радва, че много младежи не се поддават на натиска всеки да си има гадже. Важно е да се влюбят, да искат наистина да са в двойка с някого, не просто да си имат гадже, според мен.

# 42
  • София
Като ви чета, моя студент си е направо нисичък - 178 см. Пък на мен, понеже съм много ниска, все ми се виждаше висок Joy
Относно гаджетата - той не си пада по кратки авантюри и връзки. Или ще е сериозна и дълга, или хич не иска да се занимава. Пробва да го дава лежерно, но установи, че не му харесва така и за сега си стои сам. Казва, че сега е усетил положителната страна на самотата и за момента изобщо не иска да се занимава. Одобрявам!

# 43
  • София
Като ви чета, моя студент си е направо нисичък - 178 см.
Над средния ръст е, за България е 174 при мъжете. И важното е всички да са здрави, не колко са високи. Баща ми е 205 на ръст, няма да обяснявам колко проблеми са това.

# 44
  • София
Като ви чета, моя студент си е направо нисичък - 178 см.
Над средния ръст е, за България е 174 при мъжете. И важното е всички да са здрави, не колко са високи. Баща ми е 205 на ръст, няма да обяснявам колко проблеми са това.

Така е по принцип. Но, тъй като аз и баща му сме нисички, той много се страхуваше да не остане нисък, тъй като до пубертета все си вървеше най-нисък в класа. Мисля, че плуването доста му помогна да дръпне повече на височина. Та от гледна точка на ген, направо си е висок Grinning

Последна редакция: вт, 31 мар 2026, 11:53 от Lady Cassiopeia Duval

Общи условия

Активация на акаунт