А ще покаЖЕТе ли СВОите куХНИ - втоРА часТ

• 94 148
  • 583
  •   1
Отговори
# 60
И още една кухня си позволявам да покажа.

# 61
Браво Сасано - добре си визуализирала варианта - зелено-жълто, но на мен лично ми е твърде близка тоналността на двата цвята и се сливат и някак се убиват един друг.

А долната пастелна кухня ми допада повече като цвят.

# 62
  • Някъде на път....
Я да се позапиша и аз за тази темичка.....

# 63
  • БГ
Моята кухня съм я показвала в предната тема.Сега се включвам да споделя някой недостатъци, които откривам и  могат да бъдат полезни на тези който сега им предстои правене на кухня:
- височината на долния ред шкафове с плота е 85 см. казаха че стандарта бил 80-85 и по висок няма да ми е удобно, да ама не сега се изкривявам на мивката щото ми е ниска,та мисълта ми е да прецените каква височина ще ви е удобна, а да не се съобразявате със стандарти.
-поставих фурната за вграждане на долния ред за да си спестя място за плот макар че не беше малко и сега съжалявам че не послушах съпруга си и клякам и се дупя  като готвя в нея,горещо препоръчвам ако има възможност да се вгражда по високо.
-мивката ми е без тази плоскост от страни не зная как се казва и сега постояно се пръска плота все трабва да се подсушава.
-сложих над мивката един вграден сушилник който почти не ползвам не е удобен.
сега от какво съм доволна
-издърпващите механизми
-чекмедженца за подправки
-плотът за гръб и вградения абсорбер
и все пак новичко и приятно и ето пак за какво иде реч
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=129150&photo=4

# 64
De4i  точно сушилните над мивката винаги са ме учудвали, дали няма да е по удобно ако се пригоди долен шкаф в дясно от мивката, може и с някакъв издърпващ механизъм newsm78
Кухнята ти ми харесва, много е уютно Simple Smile

# 65
 smile3501 smile3501 и аз съм тук!!!!
в скоро време ще покажа и своята!

# 66
De4i  точно сушилните над мивката винаги са ме учудвали, дали няма да е по удобно ако се пригоди долен шкаф в дясно от мивката, може и с някакъв издърпващ механизъм newsm78
И аз обмислях такъв вариант, но ме разколебаха, поне тук е доста влажно и лесно ще мухлясва всичко без добра вентилация

# 67
И аз обмислях такъв вариант, но ме разколебаха, поне тук е доста влажно и лесно ще мухлясва всичко без добра вентилация

Тоест най-добре е да си е до мивката на открито  Thinking, но пък не е много естетично ooooh!

# 68
Ами за момента ще е така, но с опция за миялна машина..та дано науча мъжо да си слага чашата от кафето нейде другаде освен на масата

# 69
  • БГ
Iva.M в дясно от мивката ми долу е шкаф с изтеглящ мезанизъм за чинии но ги слагам сухи няма начин иначе Whistling

# 70
Ами за момента ще е така, но с опция за миялна машина..та дано науча мъжо да си слага чашата от кафето нейде другаде освен на масата

Забрави този вариант! Дори постоянно да зее отворена миялната, пак чашата се слага върху плота до мивката, а не вътре в нея. Не знам каква дресировка трябва да приложа към домашните любимци, но си мисля, че каквото и да направя, ще е само напусно хабене на нерви.

# 71
Явно най-добрия вариант си остава миялна под мивката Laughing
Това си е за наше улеснение, домочадието едва ли го е грижа...

# 72
Ще се отучите да миете каквото й да било на мивката и няма да имате такъв проблем. Всичко в миялната и ще си свиркате.  Whistling

# 73
  • Стара Загора
http://www.dikam.com/images%20kitchen/otcedmici.jpg
Tочно се колебаех за това,  ще слагаме миялна, но все нещо ще се мие на ръка и ми се искаше да го скрия. Имам още време за мислене, ще следя темата.

# 74
http://www.dikam.com/images%20kitchen/otcedmici.jpg
Tочно се колебаех за това,  ще слагаме миялна, но все нещо ще се мие на ръка и ми се искаше да го скрия. Имам още време за мислене, ще следя темата.
Аз имам подобен, но не го ползвам за това. Там си държа чистите чинии. Каквото има за миене директно в миялната.

Общи условия

Активация на акаунт