Кандидатстудентски изпити в ТУ

• 7 186
  • 171
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
Отчитам още един записан студент. Вися в събота близо 2 часа. Не знам повече подробности още.

# 166
Здравейте, звъннах преди малко в канцеларията на Машиностроителния факултет и дамата, която работи там,  ми каза, че здравното осигуряване на студентите е от момента на записването, т.е. за записаните сега е от месец юли.

# 167
  • Бургас
Излезе второто класиране. Сина ми го приеха по първо желание-киберсигурност.

# 168
  • София
Мими-М, може ли после да споделиш при тази специалност в кой факултет ви записват, от любопитство питам, тъй като пишеше, че "продукт" на два факултета.

# 169
  • Бургас
Записва се във факултета по компютърни системи и технологии.

# 170
Здравейте, не знам какво ми щукна късно вечерта да гледам профила на дъщеря ми в университета. Тя е приета на първо класиране по първо желание и сме записани. Сега виждам, че в профила и излиза следната информация. 1. Класиран на първо класиране и пише специалността. 2. Класиран на второ класиране и пак пише същата специалност. А това, че сме се записали още на първото класиране никъде не е отразено. Някой с подобен проблем?

# 171
  • Бургас
Профилът  вече ще се гледа в е-студент с факултетния номер. Все още пбаче системата за новоприетите не е готова. Предполагам, че до края на седмицата ще е отворят и там вече ако има несъответствия трябва да се коригират. А този профил, където гледахме класиранията не е от значение.

Общи условия

Активация на акаунт