Бригада Нов дом - Доброто е непобедимо, сезон 8 /2026/ Тема 2

• 44 765
  • 629
  •   1
Отговори
# 60
  • SF
И аз помислих за другия син, но после споменаха приятели. Объркано говори, не й е лесно. А и там са оператори, осветител, редактор. Може и дълго да е разказвала, но на монтажа решават кое е важно да оставят и кое не.

# 61
Все си мисля какво ли е състоянието на имотите ремонтирани последните години, как се е развила историята на хората. Не знам защо така и не направиха продължение на тази тема…

# 62
Та това може да е дори чичото, майката, които ние тук се опитваме да критикуваме. Може те да са съдействали с пари, да са кандидатствали за помощ.
Не ги познавам тези пелетни камини. Май я бяха облицовали. Екологичен начин на отопление ли са?
Баща ми има камина на вилата, водна риза, но неговата е с дърва и трябва и ток, за да захрани радиаторите, но и за нея нищо не знам. Мисля, че му е по-евтино от ТЕЦ. Не че там има ТЕЦ.
Токът е необходим за помпата, която,като работи върти водата във водната риза и радиаторите и така иде топлото.! Топлината е е еднаква навсякъде и чувството за уют е супер!

# 63
  • SF
Да, да, знам, че трябва ток, за да му работи парното. Но не знам дали без ток може само камината да работи и да отоплява поне стаята, в която се намира, защото има генератор за студените зимни дни, ако случайно токът спре.

# 64
Да, да, знам, че трябва ток, за да му работи парното. Но не знам дали може само камината да отоплява поне стаята, в която е, без ток, защото има генератор за студените зимни дни, ако случайно токът спре.
Не може! За съжаление! И аз задавах същия въпрос в началото... Няма как да се изолира водната риза и водата ще заври! И става лошо...Но щом си има генератор и ще има ток, няма проблем.

# 65
  • SF
Да не го мислим него. Ако студ скове земята, той може и към София да се изнесе. Това е само вила.
Ние по-скоро за вчерашния епизод го разсъждаваме това. Вие разпознахте, че е печка на пелети. На мене ми заприлича на стара нафтова печка. Екологични ли са тези печки на пелети? Те горят независимо от тока? Безопасни ли са?

# 66
Да не го мислим него. Ако студ скове земята, той може и към София да се изнесе. Това е само вила.
Ние по-скоро за вчерашния епизод го разсъждаваме това. Вие разпознахте, че е печка на пелети. На мене ми заприлича на стара нафтова печка. Екологични ли са тези печки на пелети? Те горят независимо от тока? Безопасни ли са?
Екологични са! Но пак ако камината е с водна риза си иска ток.Дърва, пелети, системата е една и съща.Но като разход,пелетите са по скъпи от дървата

# 67
Esmee, сигурна ли си в това, което казваш:
Цитат
Изненадващото нахлуване на екипите и Бригадата обикновено не е изненада за никого. Simple Smile )
Защото аз съм чувала друго от Калин- разчита се на спонтанната реакция на хората, затова не са предупредени. Просто им се казва, че трябва да заснемат още нещо за визитката, затова трябва да си бъдат вкъщи. След което, пристига Мария и бригадата.
Нали разбирате, че това не са актьори, за да изиграят, че са изненадани. Wink

Последна редакция: сб, 04 апр 2026, 22:32 от NeZ_9

# 68
Но етюда със счупения леген го изиграха много добре Simple Smile

# 69
  • SF
Ти как ми го изстреля този въпрос! Сякаш, ако не съм сигурна ще се случи нещо значимо. Сигурна съм. Точно това имам предвид. Че хората са вкъщи със снимачен екип.
Не, не разбирам, че не са актьори. Разкажи повече.

# 70
Котато ги снимат за визитка е едно, но реакциите при пристигането на бригадата и при влизането в ремонтирания дом са автентични.

P.s. Esmee, разказах. Wink

# 71
  • там където има винаги вятър
Аз разбрах че семейството на малкият син на бабата ходи от време на време на гости, затова имаше и кошара.
А детето каза за майка си, че ходи в училище когато трябва.

# 72
Esmee, сигурна ли си в това, което казваш:
Цитат
Изненадващото нахлуване на екипите и Бригадата обикновено не е изненада за никого. Simple Smile )
Защото аз съм чувала друго от Калин- разчита се на спонтанната реакция на хората, затова не са предупредени. Просто им се казва, че трябва да заснемат още нещо за визитката, затова трябва да си бъдат вкъщи. След което, пристига Мария и бригадата.
Нали разбирате, че това не са актьори, за да изиграят, че са изненадани. Wink

Esmee говори толкова категорично, сякаш е част е от екипа, а не мисля, че е така. Ако греша, моля да ме поправи. И оставам с усещането, че малко заповеднически казва мнението си и ни го налага. Да, ние също гледаме от много години предавания и хващаме логиката на нещата, но нека само, ако е част от екипа или има близък от екипа да се изказва толкова категорично.

# 73
Абсолютно! Че ти и държи сметка като напишеш собственото си мнение!

# 74
Гледаx eпизода от снощи. Пак тъжна история, но далеч не е някаква трагедия. Не товари чак толкова този епизод.
В Пловдив е сниман, в панелка.
Скрит текст:
Пак баща наркоман и пияница, умира млад. Майката сама гледа  децата. Едното е с аутизъм. Борбена майка. И така...

Общи условия

Активация на акаунт