Бригада Нов дом - Доброто е непобедимо, сезон 8 /2026/ Тема 2

• 44 768
  • 629
  •   1
Отговори
# 75
Diziler, пак даваш спойлери. Не само в тази, но и в други теми. Някои от нас не желаят подсказки, епизодът официално ще се излъчи по ТВ довечера.

# 76
Напротив, бъди рахат, няма спойлери. Анонсът в края на предния епизод казва много повече. А това, че е сниман в Пловдив не е някакъв спойлер, или пък че има драма/трагедия, важи за всички епизоди. Другото е написано в скрит текст. Моля, без забележки.  Ако толкова не желаеш да четеш скрития текст, просто не кликвай на него. Първото излъчване беше вчера на Войо. Днес е второто излъчване по БТВ, после е третото на БТВ+. Не съм от вчера в този форум, много добре знам какво е спойлер. И като съм преценил да напиша нещо  извън скрития текст, значи няма проблем.  В скрития текст пък има едно изречение. Буквално нищо не съм разказал, точно за да няма мрънкане и ненужни забележки.

# 77
Гледаx eпизода от снощи. Пак тъжна история, но далеч не е някаква трагедия. Не товари чак толкова този епизод.
В Пловдив е сниман, в панелка.
Скрит текст:
Пак баща наркоман и пияница, умира млад. Майката сама гледа  децата. Едното е с аутизъм. Борбена майка. И така...
Трагедия си е, как да не е.

# 78
Всички епизоди са с драма на някого, или със заболяване, или със загуба на някого. Ако няма тежка съдба някой от участниците едва ли ще ремонтират там, само защото някой живее мизерно. Не знам как е било в първите 6 сезона (с Караджов), ама предполагам, че същата концепция. Ако е предаване само за ремонт няма да го гледам.

# 79
Diziler, защо не си направите вие, нетърпеливите гледащи във Войо, самостоятелна тема за обсъждане на бъдещи неслучили се в национален ефир събития? Или след излъчването по обявения график на националната медия, не обсъждате заедно с нас? И не се засягай, това не е забележка, а просто разумно предложение. Grinning

# 80
Съгласна съм с FreakOnALeash. Не искам да знам дали ще е в Пловдив, не искам да знам нищо предварително. Не искам да знам хубав ли ще е епизодът, или ще остави горчив послевкус. Дори такива коментари, които не са същински спойлери, развалят (spoil Simple Smile преживяването и очакването на епизода.

Последна редакция: сб, 11 апр 2026, 11:26 от Plectruda

# 81
Защото не коментираме нищо  извън скритите текстове и се съобразяваме. Дори трейлърите към следващите епизоди разкриват много повече. А в "другите теми" (тоест в "Ергенът" пускам линкове, не текст. Който иска да гледа, кликва на линковете, който не иска, не кликва) Wink Коментирането за новия ерген беше след като на официалната страница на Ергенът пуснаxа инфо за новия ерген и кратък трейлър Wink Аз лично гледам да съобразявам това. За другите не отговарям.
Xaйде.. приятно гледане на Бригадата, аз пускам Моята кухня е номер 1.

# 82
Бих намерила конкретни примери, за да посоча какво имам предвид, но не искам да съм дребнава. Приятно гледане.

# 83
  • Русе
Правилно ли разбрах, че жилището е общинско ....

# 84
И аз така разбрах, че са им дали общинско жилище. Не разбрах в крайна сметка какво се е случило с бащата на третото дете. За първия разказаха, но за другия освен, че е имал проблем с нар**** нищо.
Децата са сладури, жената ремонта ще и бъде голяма помощ.

# 85
Нещо не ми стана ясно - най-малкото дете е от друг мъж, така ли? А къде е той?
Починал е бащата на двете големи деца, до колкото разбрах.

# 86
Общинско е, да.
Как да не е трагична историята. Сама майка с три деца, едното с аутизъм , с бивши мъже алкохолик и наркоман.. Тъжна история отвсякъде
Първите две деца са от бащата алкохолик, третото от наркоман, не казаха къде е.

# 87
  • София
Общинско жилище 154м2 ?? Fearful
Два апартамента обединени ли са?

# 88
Е, инцидент - бил пиян, качил се на фадрома, изпуснал си узото, слязал да го вземе и се оказал под фадромата.

# 89
Аз ако съм разбрала правилно са двама мъже - единият е алкохолик (починал като е паднал под фадрома, докато си търсел шишето с алкохол), а другият е наркоман (за който не казаха нищо повече къде е в момента и какво се случва с него).

Общи условия

Активация на акаунт