Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 169 - април 2026)

• 81 141
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 945
Звънят от Куйнс. С раница съм.
От последното теглене ли?
Да, от последното

# 946
  • Под Слънцето
Одеве се прибирам работно от Бургас и спрях в Старо Оряхово да заредя. Загледах тази кола и я взех. Под етикета има стикер, но като е пълна  не се вижда какъв е. Пише да се съберат 12-те броя и за някакъв албум. Дали ще се лепят в него, награди ще има ли- девойката зад касата не знаеше.

# 947
Албум със снимки на футболисти, вижда се ъгълчето Simple Smile

# 948
  • София
Одеве се прибирам работно от Бургас и спрях в Старо Оряхово да заредя. Загледах тази кола и я взех. Под етикета има стикер, но като е пълна  не се вижда какъв е. Пише да се съберат 12-те броя и за някакъв албум. Дали ще се лепят в него, награди ще има ли- девойката зад касата не знаеше.

https://www.coca-cola.com/bg/bg/offerings/fifa-coming-soon

# 949
Някой да се похвали с билети за кино от Дневник? Май масово се абонирахме за глупости?

# 950
  • Бургас
Ох, колата с тези стикери и албумчета ме върнаха 25-30 години назад!

# 951
Ох, колата с тези стикери и албумчета ме върнаха 25-30 години назад!

Тези албуми на Панини са много вървежни сред феновете на футбола, синът ми събираше някои от тях през годините на гимназията и ходеше да разменя с направо чичковци спрямо него.

# 952
  • София
Някой да се похвали с билети за кино от Дневник? Май масово се абонирахме за глупости?
Похвалвам се. Simple Smile Току-що се връщаме от премиерата. Приятен филм. Имаше много изненади. За коктейла беше ясно, но освен това на всяко място в залата имаше спирала на L`OREAL, ефектна топка на Мerci с ластик за коса и бонбон и разни картончета с отстъпки, които още не съм разгледала. Освен това бяхме в някаква ВИП зала, където седалките наподобяваха на масажиращи столове. Joy Не масажираха, но краката се вдигаха. Все едно си на удобна лежанка на дивана вкъщи. Joy Всеки стол имаше и масичка за пуканките и чашата с напитка. Не бях влизала в такава зала. Simple Smile

Единственото разочарование беше, че наградата беше покана за двама + списание, но списание не ни дадоха. Не че ми трябва, но ми беше любопитно да видя какво има вътре. Ако някой е от печелившите в първи или втори етап на играта, където наградата беше списание, бих се радвала да сподели какво пише в него. Simple Smile

# 953
Скучно ми е – няма интересни игри с примамливи награди, в които да се включа. Очаквам ЮНИЛИВЪР, P&G, henkel да пуснат нещо интересно.
След последната кампания на Орбико с повтарящите се имена , ако не се коригират, не бих участвала в техни игри.
А тези игри,  които предстоят през май са само за дебелеене. Laughing

# 954
Пристигат ютиите от Магичното трио - мама е с ютия, а аз си чакам уреда с пара Simple Smile
Само дано не стане като с другите желани награди - да съм очаквала едно, а реалността да е друга Simple Smile Simple Smile
В този ред на мисли - ако някой има интерес към планетарен миксер VOLTIC (или нещо подобно) да ми пише, пробвах го един път и не е моя уред Simple Smile

# 955
  • Под Слънцето
Това срещнах сега

https://promo.henkel-loctite.bg/

Последна редакция: ср, 29 апр 2026, 17:03 от TopsyG

# 956
Аз също съм с уред на пара, ММ с ютия.
И КК пусна нещо

# 957
  • София
За бирата от 1 май видях, че това ще са наградите.   В Билла ще е на промоция Simple Smile

# 958
  • Под Слънцето
Не бях печелила ваучер за Икеа, та си мислех, че ще е пластика, но дойде картонче.  Вътре пише с химикал сумата в  евро,  равна на 500 лв. Има и qr код да проверя наличността. Дойде в хартиен плик , брандиран с името на РА и прилежащите 2 бр ППП.
Отивам да го харча за глупости Wink

# 959
  • Nesebar
Дойде таблета спечелен втората седмица от Ная.Достави го интерлогистика

Общи условия

Активация на акаунт